Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Καταγγελία της Μαρίας Αλεξάνδρου για ομαδικό βιασμό από τρεις Αλβανούς έναν μήνα

12 ώρες στην κόλαση!

Θύμα ομαδικού βιασμού και της «μαφίας των λουκουμάδων», στην οποία φέρεται ότι είναι αναμεμειγμένοι ο πρώην σύντροφος της Μαρίας Αλεξάνδρου, Αλβανοί κακοποιοί και ιδιοκτήτες κέντρων αισθητικής, φαίνεται πως έπεσε το μοντέλο και πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, έναν μήνα μετά τη σαδιστική επίθεση που είχε δεχτεί όταν τη χτύπησαν, την κούρεψαν και της έβγαλαν τα νύχια με ένα ψαλίδι.

maria

Τρεις Αλβανοί την κακοποίησαν σεξουαλικά επί 12 ώρες, όπως καταγγέλλει η Μαρία Αλεξάνδρου, έναν μήνα μετά την κακοποίησή της από τη σύζυγο του πρώην συντρόφου της και την ιδιοκτήτρια ινστιτούτου ομορφιάς στη Θεσσαλονίκη, το οποίο ήρθε πριν από λίγες ημέρες στο φως, έπειτα από ληστεία που έκανε ο φίλος μιας πελάτισσας που φαίνεται να έπεσε θύμα απάτης.

Η ληστεία στο κέντρο αισθητικής έφερε στη δημοσιότητα καταγγελίες και άλλων πελατισσών που φέρεται ότι εξαπατήθηκαν, αλλά και της Μαρίας Αλεξάνδρου, που την απήγαγαν και την υπέβαλαν σε σαδιστικά μαρτύρια. Αφορμή ήταν η διακοπή της εξωσυζυγικής σχέσης που είχε επί πέντε μήνες με τον τότε σύντροφό της. Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε το μοντέλο, ο πρώην σύντροφος μαζί με τη σύζυγό του, την ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής, τον άντρα της αλλά και τον 16χρονο γιο του πρώτου ζευγαριού, την οδήγησαν στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης όπου την υπέβαλαν σε βασανιστήρια.

Μια από τις φωτογραφίες της ξυλοδαρμένης Αλεξάνδρου που είχε βγάλει στο φως της δημοσιότητας η «Espressο»

«Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα επί μήνες. Μια μέρα με άρπαξαν με ένα αμάξι έξω από το σπίτι μου και με πήγαν σε ένα απομονωμένο μέρος. Εκεί άρχισε το βασανιστήριό μου… Αρχισαν να με χτυπούν δυνατά στο κεφάλι με τα παπούτσια τους, έβγαλαν μαχαίρι και με απείλησαν, πήγαν να μου σκίσουν τα ρούχα και με κούρεψαν, για να με ξεφτιλίσουν. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό μου και τις απειλές, μου έκλεψαν την τσάντα και τα κινητά τηλέφωνα» είχε περιγράψει η Μαρία Αλεξάνδρου στην «Espresso» τον Μάρτιο του 2021.

Οι δύο γυναίκες φέρεται ότι τη βασάνισαν με έναν ιδιαίτερα φρικτό τρόπο, κουρεύοντάς την σύριζα και ξεριζώνοντας νύχια της με ένα μεγάλο ψαλίδι, μπροστά στα μάτια του 16χρονου, ο οποίος βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο. «Θα σε φυτέψουμε στο χώμα, θα σκοτώσουμε το παιδί σου» την απείλησαν.

Μάλιστα, την ανάγκασαν -σύμφωνα πάντα με τη μήνυση της Αλεξάνδρου– να κάνει τεστ εγκυμοσύνης για να διαπιστώσουν αν είχε μείνει έγκυος από τον πρώην σύντροφό της. Εναν μήνα μετά, το μοντέλο καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τρεις Αλβανούς, κατονομάζοντας ως ηθικούς αυτουργούς του βιασμού της την ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής, τον σύζυγό της και τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος είχε εμπλακεί στην υπόθεση της «μαφίας των λουκουμάδων» τον Ιούλιο του 2022, που εκβίαζε και χτυπούσε επιχειρηματίες σε 19 παραλίες στη Χαλκιδική.

Για την υπόθεση αυτή είχε προφυλακιστεί, αλλά αφέθηκε ελεύθερος τον περασμένο Σεπτέμβριο με περιοριστικούς όρους. Ο καταγγελλόμενος ομαδικός βιασμός έγινε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της 10ης Απριλίου 2021, όταν την απήγαγαν με τη βία από την οδό Κανάκη στους Αμπελόκηπους και τη μετέφεραν με ένα μαύρο αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Εκεί καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού επί 12 ώρες, με τους τρεις άνδρες να την εξαναγκάζουν κατ’ εξακολούθηση διαδοχικά ο καθένας σε κατά φύση εξώγαμη συνουσία, χωρίς τη θέλησή της. Το μοντέλο έκανε καταγγελία στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και αναγνώρισε τους τρεις άνδρες από τις φωτογραφίες που της υπέδειξαν οι αστυνομικοί, ενώ διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση. Τις νέες κατηγορίες της Αλεξάνδρου σε βάρος του πρώην συντρόφου της αντικρούει η συνήγορός του Ανθούλα Ανάσογλου, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν τεράστιες αμφιβολίες και λογικά κενά.

anasoglou
Ανθούλα Ανάσογλου

Εκφράζει τη βεβαιότητά της ότι οι εντολείς της, ο πρώην σύντροφος και η σύζυγός του (σ.σ.: την οποία κατηγορεί το μοντέλο για την πρώτη επίθεση μαζί με την ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής), θα απαλλαγούν από τις κατηγορίες με βούλευμα. «Δυστυχώς, μια εμμονή που πλέον γίνεται επικίνδυνη, οδηγεί την καταγγέλλουσα στη στοχοποίηση των εντολέων» δήλωσε.

Φόβος και τρόμος στις παραλίες της Χαλκιδικής

Πυροβολισμοί, ξυλοδαρμοί, απειλές και εκβιασμοί ήταν οι «δραστηριότητες» της λεγόμενης «μαφίας των λουκουμάδων», που εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία τον Ιούλιο του 2022 στη Χαλκιδική, στην οποία εμπλέκεται ο πρώην σύντροφος της Μαρίας Αλεξάνδρου, αλλά και οι ιδιοκτήτες δύο κέντρων αισθητικής.

Η σπείρα εξανάγκαζε ανθρώπους αλβανικής καταγωγής να πωλούν παράνομα λουκουμάδες σε 19 παραλίες της Χαλκιδικής, σκορπίζοντας τον τρόμο σε ιδιοκτήτες καταστημάτων και πωλητές των περιοχών αυτών με ανάλογη δραστηριότητα, τους οποίους απειλούσαν, εκβίαζαν και τους ασκούσαν σωματική βία.

maria

Συνολικά 12 είναι οι κατηγορούμενοι, ορισμένοι από τους οποίους φαίνεται να εμπλέκονται σε περιπτώσεις εκβιαστικής είσπραξης ποσών για λογαριασμό τρίτων προσώπων, με χαρακτηριστική την περίπτωση δύο ιδιοκτητών κέντρων αισθητικής και αδυνατίσματος. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ανέθεσαν σε 39χρονο αρχηγικό μέλος της σπείρας να εκβιάσει πελάτισσά τους με πρόβλημα υγείας, προκειμένου να μη διεκδικήσει πίσω χρήματα που της είχαν αποσπάσει, ενώ με τον ίδιο τρόπο επιχείρησαν να μεταβιβαστούν δύο ακίνητα της πελάτισσας σε αυτούς.

Ο βιασμός του μοντέλου από τρεις Αλβανούς, με ηθικό αυτουργό τον πρώην σύντροφό της, που εμπλέκεται στη «μαφία των λουκουμάδων», φέρνει στο φως και τις υποθέσεις εκβιασμών από τους ιδιοκτήτες κέντρων αισθητικής σε βάρος πελατισσών που απειλήθηκαν για να μη διεκδικήσουν πίσω τα χρήματά τους…

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...