Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Διάσημος πλαστικός χειρουργός της Νέας Υόρκης ξεμπροστιάζει καλλονές για κρυφές επεμβάσεις στη μύτη

Κιμ και Κλόε Καρντάσιαν, Μέγκαν Φοξ και Κάιλι Τζένερ είναι μεταξύ αυτών που έχουν το λεγόμενο «stink face»

Καταξιωμένος πλαστικός χειρουργός της Νέας Υόρκης ξεμπροστιάζει τις διάσημες καλλονές που έκαναν στα κρυφά πλαστική εγχείρηση στη μύτη, σχολιάζοντας ότι αυτό που τις πρόδωσε είναι η «γκριμάτσα της μπόχας» που κάνουν όταν ποζάρουν στον φακό με χαλαρό πρόσωπο. Είναι το λεγόμενο «stink face», η έκφραση του προσώπου που έχει κάποιος σαν να μύρισε μια πολύ άσχημη μυρωδιά και εμφανίζεται όταν δεν χαμογελάει για να τεντωθεί το πρόσωπό του.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Ο δρ Ρίτσαρντ Γουέστρεϊχ μιλώντας στη «U.S. Sun» επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη γκριμάτσα είναι το αποτέλεσμα ρινοπλαστικής η οποία αλλάζει τη φυσική θέση των ρουθουνιών. Οπως εξήγησε, όταν γίνεται πλαστική χειρουργική επέμβαση στη μύτη, η άκρη των ρουθουνιών ανασηκώνεται προς τα πάνω και ταυτόχρονα καταρρέει ανεπαίσθητα προς τα πλάγια. Επίσης, αν ο πλαστικός χειρουργός κάνει πολύ στενή την άκρη της μύτης, αναγκαστικά τα ρουθούνια θα «κοιτάζουν» προς τα κάτω.

Χαλαρό πρόσωπο

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ειδικό, η αλλαγή στη φυσική θέση των ρουθουνιών γίνεται ακόμη πιο έντονη αν η ρινοπλαστική συνοδευτεί από την τοποθέτηση filler σε άλλα σημεία του προσώπου. Οσο πιο πρόσφατη είναι, δε, η ρινοπλαστική τόσο πιο έντονη θα είναι η «γκριμάτσα της μπόχας» όταν το πρόσωπο είναι χαλαρό, καθώς, από ό,τι φαίνεται, με την πάροδο του χρόνου η έκφραση του προσώπου γίνεται σταδιακά πιο φυσική, αν και δεν θα καταφέρει να απαλλαγεί εντελώς από το «stink face».

kim04123
Κιμ Καρντάσιαν

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την Κιμ Καρντάσιαν, στο πρόσωπο της οποίας η «γκριμάτσα της μπόχας» δεν είναι τόσο έντονη όσο σε άλλες celebrities. Η ίδια στις συνεντεύξεις της επιμένει ότι δεν έχει πειράξει ποτέ τη μύτη της, παρόλο που μοιάζει να γίνεται όλο και πιο λεπτή χρόνο με τον χρόνο. Ο Γουέστρεϊχ όμως πιστεύει ότι η -με τη βούλα του περιοδικού «Forbes»- δισεκατομμυριούχος υποβλήθηκε σε ρινοπλαστική πριν από αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα η άκρη της μύτης της να «κοιτάζει» προς τα κάτω. Παράλληλα, έκανε κατά καιρούς πολλές επεμβάσεις αισθητικής για να τοποθετήσει filler στα ρουθούνια της.

Για τον.. ψυχίατρο

Παρόλο που το πρόσωπο της Μέγκαν Φοξ έχει αλλάξει πολύ με το πέρασμα των χρόνων, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Transformers» αρνείται κατηγορηματικά ότι έκανε οποιαδήποτε επέμβαση αισθητικής. Στους καχύποπτους, που ήδη από το 2010 μιλούσαν για πλαστικές, η σταρ του Χόλιγουντ απαντούσε επιθετικά, λέγοντάς τους ότι έπρεπε να τους δει ψυχίατρος. Το ίδιο επιθετικά την ξεμπρόστιασε ο δρ Γουέστρεϊχ, λέγοντας ότι η «γκριμάτσα της μπόχας» στο πρόσωπό της υποδεικνύει ότι όχι μόνο έκανε ρινοπλαστική, αλλά και ότι υποβλήθηκε σε βλεφαροπλαστική.

Μέγκαν Φοξ

Αντίθετα, ιδιαίτερα ομιλητική είναι για τις επεμβάσεις που έκανε στο πρόσωπό της η 26χρονη Κάιλι Τζένερ, αρκεί να μην της θίξει κανείς τη μύτη της. Εχει παραδεχτεί μόνο ότι αύξησε χειρουργικά το στήθος της και ότι έβαλε filler στα χείλη της. Ο πλαστικός χειρουργός από τη Νέα Υόρκη όμως επισημαίνει ότι το «φούσκωμα» των χειλιών δεν αρκεί από μόνο του να δικαιολογήσει το έντονο «stink face» που έχει όταν ποζάρει χαλαρή. «Τα ρουθούνια της είναι γυρισμένα προς τα κάτω» στα πλάγια είπε ο δρ Γουέστρεϊχ, γεγονός που είναι απόδειξη ρινοπλαστικής.

tzener04123
Κάιλι Τζένερ

Η ποπ σταρ και δισεκατομμυριούχος Ριάνα δεν είχε ανάγκη να πειράξει τίποτα στο πρόσωπό της καθώς η φυσική ομορφιά της ήταν εντυπωσιακή από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή το 2005. Παρατηρώντας την εξέλιξη του σχήματος του προσώπου της, είναι εμφανές ότι η μύτη της αποκτά όλο και πιο ξεκάθαρο σχήμα, γεγονός που συνοδεύεται με την εμφάνιση ολοένα πιο έντονου «stink face». Ο Αμερικανός πλαστικός χειρουργός είναι σίγουρος ότι η Ριάνα «πείραξε» τη μύτη της, ωστόσο δεν είναι σε θέση να πει με σιγουριά τι ακριβώς άλλαξε με επέμβαση αισθητικής.

riana04123
Ριάνα

Η Κλόε Καρντάσιαν, που πέρυσι αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι έκανε επέμβαση στη μύτη της, καθώς η αλλαγή ήταν εμφανής, οφείλει πολλά στον πλαστικό χειρουργό της, διότι, όπως είπε ο δρ Γουέστρεϊχ, επέλεξε μια τεχνική που δημιουργεί λιγότερα έντονο «stink face». Ο Αμερικανός γιατρός εξήγησε ότι σε όλες τις celebrities που μελέτησε το μέσον από το διάστημα ανάμεσα στα δυο ρουθούνια είναι στραμμένο προς τα κάτω. Αντίθετα, στην Κλόε είναι σηκωμένο προς τα πάνω.

kloe04123
Κλόε Καρντάσιαν

Τέλος, η ηθοποιός Ασλεϊ Τίσντεϊ, που έγινε γνωστή μέσα από το Disney Channel και μετατράπηκε σε σταρ πρωταγωνιστώντας στις ταινίες «High School Musical», παραδέχτηκε το 2021 ότι έκανε ρινοπλαστική το 2007 και ότι το έχει μετανιώσει. Η 35χρονη μπορεί να θεωρεί ότι ξεμπέρδεψε με τις πλαστικές στη μύτη, ο δρ Γουέστρεϊχ όμως την προειδοποιεί ότι η πολύ έντονη «γκριμάτσα της μπόχας» που έχει το χαλαρό πρόσωπό της δείχνει ότι η μύτη της «μπορεί να καταρρεύσει». Τη συμβουλεύει, δε, να κάνει μια τελευταία επέμβαση για να αποφύγει τον κίνδυνο.

asley04123
Ασλεϊ Τίσντεϊ

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...