Στικούδη με super ντεκολτέ! – Σε ντεφιλέ για γάμους Πλεύρης και Σιακαβάρα!

Οσα έγιναν σε fashion shows της Αθήνας!

Fashion fever στην Αθήνα, με τις επιδείξεις μόδας να διαδέχονται η μία την άλλη και τα φλας των παπαράτσι να παίρνουν… φωτιά, πότε με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της εγκυμονούσας Κατερίνας Στικούδη, πότε με τις γλύκες της Γεωργίας Σιακαβάρα προς τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, οι οποίοι… τσέκαραν τα γαμπριάτικα κοστούμια.

O Κωστέτσος με την Καρύδα και τα άλλα μοντέλα του

Ο Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την Κυριακή στο Μπάγκειον, στην Ομόνοια, τη νέα του συλλογή ρούχων «The Divas Couture», που είναι αφιερωμένη στη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, στον ασπρόμαυρο κινηματογράφο και στην εταιρία θεάματος Metro Goldwyn Mayer. Στο εντυπωσιακό show συμμετείχαν πολλά μοντέλα, ανάμεσά τους και η Βικτώρια Καρύδα, η οποία κάνει πλέον επιλεκτικές εμφανίσεις στην πασαρέλα.

Εκείνη, πάντως, που έκλεψε την παράσταση ήταν η Κατερίνα Στικούδη, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και περπάτησε στο catwalk με ένα μάξι φόρεμα σε χρυσές και πράσινες αποχρώσεις, το οποίο είχε βαθύ ντεκολτέ, ενώ τόνιζε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Σιακαβάρα και Πλεύρης στο show του Prince Erotokritos

Στο μεταξύ, την ίδια μέρα, στο Ζάππειο, ο Prince Erotokritos πραγματοποίησε τη δική του επίδειξη μόδας, στο πλαίσιο του Bridal Fashion Week, με τη Γεωργία Σιακαβάρα και τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να ξεχωρίζουν στο front-row, ανταλλάσσοντας τρυφερά βλέμματα και αγκαλιές. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι έχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να παντρευτεί και στη διάρκεια του show… τσέκαρε από κοινού τα γαμπριάτικα κοστούμια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.