Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Θεωρίες συνωμοσίας πίσω από τη στέψη της Μις Νικαράγουα Σέμις Παλάσιος ως Μις Υφήλιος

«Πραξικόπημα» στην πασαρέλα

Φωτιές «άναψε» στη Νικαράγουα η στέψη, πρώτη φορά στην ιστορία, ως Μις Υφήλιος της Μις Νικαράγουα Σένις Παλάσιος, καθώς έπειτα από σύντομους πανηγυρισμούς η κυβέρνηση του Ντανιέλ Ορτέγκα «ανακάλυψε» ότι πίσω από την εκλογή της κρύβεται μια συνωμοσία αλά Τζέιμς Μποντ για να την ανατρέψει, με εγκέφαλο τη διευθύντρια του διαγωνισμού ομορφιάς «Μις Νικαράγουα».

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Οταν στις 18 Νοεμβρίου η Παλάσιος ανακηρύχτηκε Μις Υφήλιος, η κυβέρνηση του Ορτέγκα πανηγύρισε κάνοντας λόγο για μια στιγμή «χαράς και υπερηφάνειας», ενώ την ίδια ώρα οι δρόμοι της Νικαράγουας πλημμύριζαν από κόσμο που γιόρταζε τη νίκη του 23χρονου μοντέλου. Την επόμενη ημέρα, όμως, σύμφωνα με τη «New York Post», η κυβέρνηση ενημερώθηκε ότι η Παλάσιος είχε αναρτήσει στο facebook φωτογραφίες που έδειχναν ότι είχε λάβει μέρος στις μαζικές αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του 2018, τις οποίες ο Ορτέγκα κατέστειλε προκαλώντας 355 νεκρούς. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο κόσμος δεν πανηγύρισε στους δρόμους κρατώντας σημαίες των Σαντινίστας του Ορτέγκα, αλλά τη σημαία της Νικαράγουας.

Η Σένις Παλάσιος

Αμεση ήταν η αντίδραση της αστυνομίας, η οποία κατηγόρησε την υπεύθυνη για τη διοργάνωση του διαγωνισμού «Μις Νικαράγουα» Κάρεν Σελεμπέρτι για διοργάνωση πραξικοπήματος με στόχο την ανατροπή του Ορτέγκα, ο οποίος βρίσκεται στην εξουσία από το 2007. Την κατηγορεί ότι με χρηματοδότηση από μυστικούς πράκτορες του εξωτερικού «έστηνε» τους διαγωνισμούς ομορφιάς έτσι ώστε να εκλεγούν καλλονές που είχαν δράση κατά της κυβέρνησης. Στόχος, πάντα σύμφωνα με την αστυνομία της Νικαράγουας, ήταν οι Μις Νικαράγουα να γίνουν το πρόσωπο της αντιπολίτευσης, που θα λειτουργούσαν σαν «κράχτες» σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, για να ανατραπεί ο Ορτέγκα.

Ο Ντανιέλ Ορτέγκα

Ενώ η Σελεμπέρτι κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τους αστυνομικούς πριν από λίγες ημέρες, όταν της αρνήθηκαν την είσοδο στη χώρα, η αστυνομία συνέλαβε τον σύζυγο και τον γιο τους. Η αντιπρόεδρος και πρώτη κυρία Ροζάριο Μουρίγιο, δε, κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι προσπαθεί να εμφανίσει τη νίκη της Παλάσιος σαν να ήταν δική της νίκη «σε καταστροφική εκστρατεία για πραξικόπημα».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα