Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Απασφάλισε η Έλντα Πανοπούλου: «Εμείς δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να πουλήσουμε»

«Δεν μπορούμε να ψήσουμε τον κόσμο ότι όλα τα πληρωμένα είναι καλά»

Η Έλντα Πανοπούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού». Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που παρουσίαζε πρωινή εκπομπή αλλά και για τις εμφανίσεις της με τον Γιώργο Αλκαίο στο «4711».

elnta panopoulou25608

«Ήταν μια καταπληκτική συντροφιά, περνάγαμε καλά, αυτό που σου λέω, της παρέας. Την ιστορία, οι παρέες τη γράφουν.  Εμείς δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να πουλήσουμε. Υπήρχαν κάποια πράγματα, αλλά ο παρουσιαστής όπως και ο αρχισυντάκτης και η δημοσιογραφική ομάδα, είχαν το δικαίωμα της επιλογής. Είχαμε την ελευθερία να δημιουργήσουμε σύμφωνα με αυτό που ζούσε και που ζει η κοινωνία. Όσο πιο πολύ αποστασιοποιούμαστε από τα προβλήματα της κοινωνίας, τόσο μεγαλώνει η απόσταση από το κοινό. Το κοινό θέλει να ακούει αυτά που το αφορούν και δεν το αφορούν όλα τα πληρωμένα.

Και δεν μπορούμε να ψήσουμε τον κόσμο ότι όλα τα πληρωμένα είναι καλά. Υπήρχε ανταγωνισμός, εγώ ήμουν απέναντι από την Ελένη. Δεν τα ζητούσα ποτέ τα νούμερα, πηγαίναμε πάρα πολύ καλά και γενικώς πήγαινε καλά η τηλεόραση. Τα νούμερα ήταν άλλα τότε, εδώ πανηγυρίζουν με το 14% κι εμείς αν πέφταμε κάτω από το 32% κλαίγαμε. Μια εκπομπή σαν τότε, αν ζούσε ακόμα ο Χάρρυ Κλυνν. Έχουν αρχίσει και εκλείπουν οι προσωπικότητες.

elnta panopoulou25701 Υπάρχουν προσωπικότητες που είναι αναντικατάστατες. Είχαμε την ελευθερία να επιλέξουμε τους ανθρώπους εμείς. Η ελληνική μυθοπλασία δημιουργεί ωραία πράγματα, η κωμωδία λείπει γιατί δεν υπάρχουν πραγματικοί χαρακτήρες. Η Χαρούλα ήταν ένας τύπος γυναίκας που εγώ τη γνώριζα. Ήταν αναγνωρίσιμοι χαρακτήρες, τώρα είναι κάποιοι τύποι ανθρώπων που δεν τους ξέρουμε. Δεν είναι ούτε η θεία μου, ούτε η ξαδέρφη μου, ούτε η φίλη μου. Δεν μπορεί ο κόσμος ούτε να ταυτιστεί, ούτε να γελάσει».

elnta panopoulou25639

Και συνέχισε μιλώντας για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Αλκαίο:  «Τραγουδάμε, δεν έχουμε stand up, απλώς εγώ έχω ένα κακό συνήθειο, κάθε φορά που συναντιέμαι με το κοινό, επιλέγω έναν άνθρωπο και τον βασανίζω. Αυτό το ξέρουν και τους αρέσει, έχω μάλιστα και εθελοντές, σηκώνουν το χέρι τους. Είναι μουσικό το υπερθέαμα. Είναι λάθος να είναι ο καλλιτέχνης στη σκηνή και το κοινό από κάτω, πρέπει να γίνουμε μια παρέα, όλοι μαζί.

elnta panopoulou25670 Αυτό το μαζί έχει λείψει πολύ στις μέρες μας και αυτό που επιδιώκουμε με τον Γιώργο φέτος, είναι να δημιουργήσουμε στον κόσμο την αίσθηση ότι είναι στο σπίτι του, έχει καλέσει τους φίλους του και κάνουν ένα πάρτι. Αυτό κάνουμε. Μαζί χορεύουμε, μαζί τραγουδάμε. Ο Γιώργος είναι καλλιτέχνης με την πολύ καλή έννοια του όρου. Είναι καλό παιδί, δεν έχει αντιζηλίες, αντιδικίες, τι θα πει αυτός, τι θα φορέσει ο άλλος, πόσα τραγούδια λέει εκείνος, τα μικρόφωνά μου, νοιάζεται περισσότερο για όλους τους υπόλοιπους που βρίσκονται στη σκηνή, παρά για τον εαυτό του. Αυτό δεν το έχουμε συναντήσει πολλές φορές στη ζωή μας».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...