Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Ζευγάρι με γνωστό Έλληνα η Νία Βαρντάλος

Εμφανίστηκαν μαζί στο Women in Entertainment Gala στο Λος Αντζελες

My… big new Greek romance! Η Νία Βαρντάλος είναι ξανά ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Η πρωταγωνίστρια, σκηνοθέτις και παραγωγός της σειράς κινηματογραφικών ταινιών «Γάμος αλά ελληνικά» («My Big Fat Greek Wedding») παρουσίασε επισήμως τον αγαπημένο της το βράδυ της Πέμπτης, στο Women in Entertainment Gala του The Hollywood Reporter στο Μπέβερλι Χιλς. Ο νέος σύντροφος της Νία, η οποία χώρισε από τον σύζυγό της, τον ηθοποιό Ιαν Γκόμεζ, το 2018, έπειτα από πάνω από 20 χρόνια γάμου και την απόκτηση μιας κόρης, της Ιλάρια, ονομάζεται Σπύρος, ζει στην Αθήνα και γνωρίστηκαν περίπου πριν από έναν χρόνο.

nia vardalos21081

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, μάλιστα, η 61χρονη Βαρντάλος είχε αποκαλύψει στο περιοδικό «People» πως έχει σχέση με έναν άνδρα που ζει στη χώρα μας. «Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον με τον πιο ρομαντικό τρόπο, το 2022… Γνωριστήκαμε μια νύχτα με πανσέληνο σε ένα υπαίθριο εστιατόριο στην Ελλάδα. Είναι σαν να έγραψα μια ταινία και μετά να μπήκα μέσα σε αυτήν» είχε δηλώσει τότε στο περιοδικό. Η ηθοποιός βρισκόταν στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3».

nia vardalos25093

«Πιστεύω ότι όταν κάνεις γυρίσματα, πρέπει να είσαι σαν κούκλα Barbie, σαν να μην έχεις τίποτα εκεί… κάτω. Δεν έχεις καθόλου σεξουαλικότητα. Οταν γυρίζεις μια ταινία, απλά “περπατάς” μέσα από αυτήν, απλά κάνεις τη δουλειά σου. Δεν υπάρχει δράμα. Οπότε δεν πιστεύω στις σχέσεις που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας» είχε σχολιάσει η ίδια αναφορικά με το εξαιρετικό timing της γνωριμίας της με τον Σπύρο. Κι ενώ την περίοδο που έδωσε τη συνέντευξη ήταν σε σχέση με τον σύντροφό της, δεν είχε θελήσει τότε να τον κατονομάσει. «Εχω μάθει να κρατάω τα πράγματα ιδιωτικά» είχε αναφέρει, προσθέτοντας: «Η σχέση που έχω αυτήν τη στιγμή προσπαθώ να την κρατήσω όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική για να διατηρήσω την ιδιαιτερότητά της».

nia vardalos081231
Η Νία Βαρντάλος με τον νέο σύντροφό της Σπύρο

Η Νία και ο Σπύρος εμφανίστηκαν μαζί και στο 3ο ετήσιο gala του Μουσείου της Ακαδημίας Κινηματογράφου στις 3 Δεκεμβρίου στο Λος Αντζελες, αλλά εκεί δεν έδειχναν τρυφεροί ο ένας απέναντι τον άλλον και εκείνος έμοιαζε περισσότερο με φίλο παρά με σύντροφό της. To βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο, στο Women in Entertainment Gala η διάσημη ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός φάνηκε ιδιαίτερα εκδηλωτική απέναντι στον νέο της σύντροφο, καθώς κρατούσε το χέρι του στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης. Η Νία Βαρντάλος επέλεξε για την εν λόγω εμφάνισή της ένα φλοράλ μίνι φόρεμα, ολοκληρώνοντας το look με κόκκινες γόβες. Ο Σπύρος, από την άλλη μεριά, φορούσε ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...