Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 04 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα...

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

Νεκτάριος Κυρκόπουλος: Το διεθνούς φήμης μοντέλο μας αποκαλύπτει τα μυστικά του στιλ

TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΚΟΜΨΌΣ  ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΌΣ 

  • Χαµογέλα: Το χαµόγελο είναι αυτό που έχει τη µεγαλύτερη δύναµη σε µια συνοµιλία. Να κοιτάς τον άλλο στα µάτια και, όταν υπάρχει η κατάλληλη στιγµή, να µη φοβάσαι να χαµογελάς, καθώς έτσι «ξεκλειδώνεις» και τον άλλο και αποκτάτε µεγαλύτερη οικειότητα.
  • Αυτοπεποίθηση: Να µιλάς πάντα µε αυτοπεποίθηση, αργά, δυνατά και καθαρά, για να ξέρει ο άλλος πως όταν του µιλάς είσαι «εκεί». ∆ιαφορετικά, δείχνει πως είσαι αφηρηµένος και σίγουρα δεν θα κερδίσεις έτσι τον συνοµιλητή σου.

nektarios kyrkopouloa111234
Total look Royal Denim (Παύλου Μελά 20, Θεσσαλονίκη)

  • Να ντύνεσαι µε διαχρονικό τρόπο: Το ντύσιµο είναι το α και το ω για έναν κοµψό άνδρα. Το σικάτο ντύσιµο δεν χρειάζεται ακριβά ρούχα για να αποδειχθεί, θέλει απλά και διαχρονικά ρούχα που µπορούν να αναδείξουν την προσωπικότητα και το στιλ σου. Ανάλογα µε τον σωµατότυπό σου διάλεξε τα ρούχα που σου ταιριάζουν και είναι ιδανικά για κάθε περίσταση.
  • Η ευγένεια είναι το παν: Η ευγένεια είναι το παν όταν συναναστρεφόµαστε άλλους. Ακόµα κι αν δεις πως η υποµονή σου εξαντλείται, µη χάνεις την αυτοσυγκέντρωσή σου και προσπάθησε να παραµένεις ευγενικός και ευδιάθετος. Είναι µια αρετή που ποτέ δεν περνάει απαρατήρητη.
  • Να κάνεις φιλοφρονήσεις: Να κάνεις φιλοφρονήσεις όποτε µπορείς, ειδικά σε γυναίκες που σε ενδιαφέρουν. Αυτό θα συµβάλει στο να τονώσεις την αυτοπεποίθησή της και να σε θυµάται περισσότερο.

nektarios kyrkopouloa111235
Παντελόνι και t-shirt Royal Denim. Σακάκι και παπούτσια από προσωπική συλλογή Photo: Alena Budaeva

  • Να προσέχεις τα ρούχα σου: Οταν φοράς τα ρούχα της ηµέρας και µετά τα πετάς σε µια άκρη, µην περιµένεις το αγαπηµένο σου µπλουζάκι ή τζιν παντελόνι να µείνει άψογο για πολύ καιρό. Μπορεί να λερωθεί, να τσαλακωθεί ή να σκιστεί. Να προσέχεις τα ρούχα σου και αυτό σιγά σιγά θα σου γίνει συνήθεια και θα κρατάς τα αγαπηµένα σου ρούχα και αξεσουάρ σε καλή κατάσταση για χρόνια.
  • Παπούτσια µε στιλ: Επίλεξε παπούτσια µε στιλ, αλλά όχι πολύ εκκεντρικά, καθώς θέλεις να κάνεις καλή εντύπωση που θα µείνει στο µυαλό του άλλου µε καλό τρόπο. Τα κοµψά παπούτσια είναι αυτά που κρύβουν έναν διαχρονικό χαρακτήρα και µπορείς να τα φορέσεις πάνω από µία φορά. Τα λευκά sneakers, τα αθλητικά µε ζεστά χρώµατα, όπως το µπορντό, το µπεζ καφέ, το µπλε, είναι πάντα µοδάτα και διαχρονικά.
    Ενα καλό δερµάτινο παπούτσι θα σε συντροφεύει για πολλά χρόνια, συµπληρώνοντας άψογα τα πιο επίσηµα ρούχα.

Σωστή στάση σώµατος: Η στάση του σώµατος δείχνει πολλά για έναν άνθρωπο. ∆εν θα γνωρίσεις ποτέ έναν άνδρα µε αυτοπεποίθηση που καµπουριάζει, οπότε προσπάθησε να στέκεσαι ευθυτενής στην καθηµερινή σου ζωή. Αυτό θα σε βοηθήσει και στη ζωή σου γενικότερα, αλλά και στο να δείχνεις πάντα γοητευτικός και θελκτικός.

nektarios kyrkopouloa11123
Παντελόνι Diesel, t-shirt Diesel, leather jacket John Varvatos Photo: Maurizio Montani, Grooming: Maurizio Montani

FITNESS & GROOMING TIPS

  • Είναι καλό πάντα να βάζουµε τη σωµατική άσκηση στην καθηµερινότητά µας, έτσι ώστε να έχουµε ένα όµορφο και υγιές σώµα. Η γυµναστική παίζει σηµαντικό ρόλο και στην αυτοπεποίθησή µας, όταν προχωράς σε ένα δωµάτιο ή ένα οποιοδήποτε µέρος και είσαι σε καλή φόρµα, ο κόσµος το αναγνωρίζει και το σέβεται αυτό. Ενα υγιές σώµα σού χαρίζει ένα υγιές µυαλό. 
  • Αν νιώθετε άβολα µε το σώµα σας, όπως για παράδειγµα αν θεωρείτε ότι έχετε παραπάνω κιλά, γυµναστείτε και ακολουθήστε έναν σωστό τρόπο διατροφής για να τα χάσετε. Επίσης, αν είστε πολύ αδύνατος, κάντε την κατάλληλη γυµναστική για να πάρετε όγκο, σε συνδυασµό µε έναν πιο υγιή και ισορροπηµένο τρόπο διατροφής. 
  • Χρησιµοποιούµε µια καλή κρέµα ηµέρας, το δέρµα µας χρειάζεται βοήθεια και σίγουρα δεν θέλουµε να δείχνουµε µεγαλύτεροι απ’ ό,τι είµαστε. 
  • Πρέπει πάντα να έχουµε το κατάλληλο κούρεµα και χτένισµα για το πρόσωπό µας, το πρόσωπό µας αλλάζει, αυτό µπορούµε να το διαπιστώσουµε αν κοιτάξουµε παλαιότερες φωτογραφίες µας, οπότε έτσι πρέπει να προχωράει και το κούρεµα ή το χτένισµα που έχουµε.

nektarios kyrkopouloa111232
Παντελόνι Royal Denim. Πουκάμισο, φουλάρι και οικολογική γούνα, όλα από προσωπική συλλογή

SKIN CARE TIPS

  • Πάρα πολύ σηµαντικό είναι το πλύσιµο του προσώπου µας δύο φορές την ηµέρα µε ένα καλό προϊόν καθαρισµού και όχι µε σαπούνι.
  • Κάτι άλλο που πρέπει να προσέχουµε είναι να πλένουµε το πρόσωπό µας µε χλιαρό νερό, γιατί το να εκθέτουµε το πρόσωπό µας σε ακραίες θερµοκρασίες µπορεί να προκαλέσει ξηροδερµία και ερεθισµούς.
  • Αν γυµναζόµαστε και ιδρώνουµε πολύ, πλένουµε το πρόσωπό µας και µετά την άσκηση.
  • Κάτι άλλο που πρέπει να προσέχουµε µετά το πλύσιµο του προσώπου µας είναι να σκουπιζόµαστε απαλά, ταµποναριστά, και όχι βιαστικά µε δύναµη.
  • Το επόµενο βήµα που πρέπει να προσέξουµε είναι το ξύρισµα. Ενας τρόπος είναι να ξυριζόµαστε αµέσως µετά το µπάνιο, γιατί τα γένια µας είναι πιο µαλακά και αυτό κάνει την όλη διαδικασία ευκολότερη.

nektarios kyrkopouloa111236
Total look Nikos Apostolopoulos

  • Στη συνέχεια καλό είναι να χρησιµοποιούµε µια καλή ενυδατική κρέµα ηµέρας και καλό θα είναι να επιλέξουµε µία που να έχει δείκτη αντηλιακής προστασίας και να µην είναι λιπαρή.
  • Τέλος, σχετικά µε το ξύρισµα, αν δεν έχεις πολλές τρίχες, είναι προτιµότερο να τις ξυρίσεις όλες, γιατί οι πιθανότητες είναι ότι είσαι ο τύπος του άνδρα που δείχνει καλύτερα ξυρισµένος. Από την άλλη, αν έχεις πλούσια γενειάδα, τρίµαρέ τη µε τον σωστό τρόπο που να ταιριάζει µε το σχήµα του προσώπου σου και το στιλ των µαλλιών σου.

FASHION & STYLING TIPS

  • Να είστε πάντα λίγο καλύτερα ντυµένοι απ’ ό,τι η κατάσταση το απαιτεί, όχι υπερβολικά, αλλά όχι και λιγότερο. Να έχετε πάντα αυτοπεποίθηση, να είστε δυνατοί, ήρεµοι και µε χαµόγελο. Να είστε πιο ανοιχτοί και πιο φιλικοί µε τους άλλους, αυτό αυτοµάτως σας κάνει πιο συµπαθείς κι έτσι κερδίζετε και στην επικοινωνία. Οταν είστε σε µια συζήτηση, δώστε όλη σας την προσοχή, φανταστείτε πώς θα νιώθατε εσείς αν µιλούσατε και συνειδητοποιούσατε ότι κανένας δεν σας παρακολουθεί. Επίσης, πολύ σηµαντικό, ποτέ µη διακόπτετε κάποιον όταν µιλάει, αφήστε τον να ολοκληρώσει, το ίδιο θα θέλετε και για εσάς.
  • Προσέξτε το styling σας να µη φαίνεται σαν να έχετε καταβάλει υπερπροσπάθεια. Σηµασία δεν έχει τι φοράτε αλλά πώς το φοράτε. 

nektarios kyrkopouloa111233
Tailor made suit από προσωπική συλλογή Photo: Maurizio Montani Grooming: Maurizio Montani

  • Ο τρόπος ντυσίµατος επηρεάζεται άµεσα και από τον χώρο στον οποίο θα γίνει µία εκδήλωση, για παράδειγµα όλοι ξέρουµε ότι σε ένα γάµο πρέπει να ντυθούµε κοµψά και αυτό που λέµε επίσηµα, αν όµως ο γάµος είναι σε παραλία, όλα τα δεδοµένα αλλάζουν, οπότε λαµβάνουµε πάντα υπόψη µας και τον χώρο στον οποίο θα κινηθούµε την εκάστοτε στιγµή. Το ίδιο ισχύει και για ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Για παράδειγµα, όλοι γνωρίζουµε ότι θα ντυθούµε επίσηµα, αλλά πάλι εξαρτάται από το µέρος στο οποίο γίνεται το ρεβεγιόν. Ή αντίστοιχα ένα βραδινό κάλεσµα για φαγητό, οπότε λαµβάνουµε παρά πολύ σοβαρά το location.
  • Για να είµαστε κοµψοί, τα χρώµατα που δεν θα µας προδώσουν ποτέ είναι τα basic, όπως είναι το γκρι, το µπεζ, το λευκό, το πράσινο, το µαύρο, το καφέ, το navy blue για το καλοκαίρι -αν και τώρα πια φοριέται και το χειµώνα, πράγµα που µας αρέσει πολύ- και, φυσικά, το µαύρο.

nektarios kyrkopouloa111237
Total look Nikos Apostolopoulos Photo: Aris Ramos

  • To fitting πρέπει να είναι πάντα σωστό. Tα πολύ στενά δεν είναι σίγουρα elegant και σίγουρα ακόµα και το τέλειο σώµα δεν το κολακεύουν, οπότε καλύτερα να είναι ένα νούµερο µεγαλύτερο παρά ένα νούµερο µικρότερο το ρούχο. Αν τα ρούχα µας είναι του εµπορίου, που δεν είναι καθόλου κακό, αντιθέτως, καλό είναι κάποιες µετατροπές να γίνουν για να ταιριάξουµε ακόµη καλύτερα στον σωµατότυπό µας. Καλό είναι επίσης να αποφεύγουµε τα µεγάλα logo.
  • Η ποιότητα παίζει πολύ σηµαντικό ρόλο και τα υφάσµατα πρέπει να ταιριάζουν µεταξύ τους. Οσο µεγάλο και να είναι το κόστος σε ένα ακριβό ρούχο, δεν θα µας απογοητεύσει ποτέ, θα δείχνει πάνω µας καλό σε κάθε περίσταση και σίγουρα θα κάνουµε απόσβεση. Και φυσικά είµαι της άποψης καλύτερα να έχεις πέντε καλά ποιοτικά t-shirts παρά δέκα κακής ποιότητας. Το καλό σιδέρωµα το θεωρώ αυτονόητο!

nektarios kyrkopouloa111231
Total look Nikos Apostolopoulos

  • Για έναν άνδρα άνω των 27 ένα σακάκι τύπου µπλέιζερ είναι απαραίτητο για να δείχνει elegant και καλοντυµένος. Θεωρώ ότι η παλέτα χρωµάτων είναι συγκεκριµένη και εντός εισαγωγικών περιορισµένη, οπότε σε αυτό που δείχνω περισσότερη βάση είναι η ποιότητα των ρούχων. Το λευκό, το µπεζ, παραδείγµατος χάρη, φοριούνται και χειµώνα και καλοκαίρι, αλλά φυσικά το καλοκαίρι θα διαλέξουµε ένα λευκό λινό πουκάµισο, ενώ τον χειµώνα ένα πιο χοντρό ύφασµα, ένα καλό βαµβακερό λευκό πουκάµισο.
{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...