Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν στον Λευκό Οίκο για να της κάνει τη… Χάρις

Με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις συναντήθηκε στον...

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μαγειρίτσα με μοσχάρι

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Μαριάννα Τουμασάτου: «Κάθε καλοκαίρι μάς χώριζαν τα Μέσα με τον άντρα μου»

H Μαριάννα Τουμασάτου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έχει πολλή τοξικότητα η τηλεόραση, είναι ευλογία που είμαι από έξω»

«Έχει σταματήσει αυτή η παροχή χρηματοδότησης για σίριαλ εποχής οπότε πιστεύω θα ξαναγυρίσουμε στις εκπομπές. Δεν μου αρέσει κάποιο σίριαλ ή εκπομπή»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην αποχή της από την τηλεόραση και στην τοξικότητα που υπάρχει σε αυτή.

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με το life coaching γιατί είναι κάποιες «φωνές» που υπάρχουν μέσα σου και οφείλεις να τις ακούσεις. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με την εσωτερικότητα, έχω πάνω από 10 χρόνια που έχω παρακολουθήσει κύκλους σεμιναρίων, πήρα το πτυχίο μου από το ΕΚΠΑ, είναι κάτι που σε λυτρώνει. Έχει πολλή τοξικότητα η τηλεόραση. Και το να πάρεις μια δύναμη από μέσα σου, είναι σωτήριο. Όλοι έχουμε αυτή τη δύναμη μέσα μας, αλλά εν υπνώσει. Πρέπει να την αφυπνίσεις. Νιώθω ότι έχω επιτελέσει το χρέος μου».

Και συνέχισε εξηγώντας από πού  πρόκυπτε η τοξικότητα. «Δεν είχα το άγχος της τηλεθέασης, όχι ότι δεν με ενδιέφερε γιατί ήταν το εισιτήριό σου για την επόμενη σεζόν, τη διάρκειά σου, την χρηματική ανταμοιβή σου. Υπήρχε πάντα τοξικότητα, και παντού. Το θέμα είναι πώς την εισπράττεις, την αφομοιώνεις και μετουσιώνεις. Είμαστε ό,τι εκπέμπουμε. Τα πάντα είναι ενέργεια. Θέλεις δεν θέλεις εκπέμπεις κάθε στιγμή ένα συγκεκριμένο ενεργειακό πεδίο, με αυτό συνδέεσαι με το συμπάν. Το συμπάν ακούει τα πάντα και ανταποκρίνεται, το θέμα είναι εσύ σε τι συχνότητα εκπέμπεις. Είναι δόνηση δεν είναι λόγια».

Όσο για τη συνεργασία που τελικά δεν έγινε με τον ΑΝΤ1 είπε: «Με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 ήμασταν σε διαφορετική συχνότητα. Έχω πολλά πράγματα να δώσω στον κόσμο απλά πρέπει να βρεθεί ο μεταφορέας για να δοθεί αυτή η πληροφορία. Με τον ΑΝΤ1 δεν γινόταν. Μου λείπει και δεν μου λείπει η τηλεόραση. Λείπει μια εκπομπή στον κόσμο που να δώσει στον κόσμο ωραία συναισθήματα. Δεν θα μακροημερεύσουν τα σίριαλ, νομίζω θα ξαναγυρίσουμε στις εκπομπές.

Έχει σταματήσει αυτή η παροχή χρηματοδότησης για σίριαλ εποχής οπότε πιστεύω θα ξαναγυρίσουμε στις εκπομπές. Δεν μου αρέσει κάποιο σίριαλ ή εκπομπή. Είναι ευλογία που είμαι έξω αυτό διάστημα από τον χώρο. Θα μπορούσα να κάνω στην τηλεόραση κάτι σχετικό με αυτό που ασχολούμαι. Δεν ξέρω αν είναι έτοιμη η τηλεόραση γι’ αυτό.

Θα μπορούσα να κάνω μια παραλλαγή του «Πακέτου» με θετικά συναισθήματα και να συνδέεται με την ουσία. Ο κόσμος μου λέει ότι του λείπω από την τηλεόραση. Δεν έχω ανάγκη την προβολή, θέλω να κάνω κάτι που να αφήνει ουσιώδες αποτέλεσμα στον κόσμο».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...