Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Απάντηση Γιάννη Στάνκογλου για την σχέση με Σίσσυ Χρηστίδου

Σε εξώδικη δήλωση κατά της εφημερίδας μας προέβη ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, διαμαρτυρόμενος για τα δημοσιεύματα σχετικά με την είδηση της σχέσης του με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η εφημερίδα μας, όπως ακριβώς ζητά ο κ. Στάνκογλου, δημοσιεύει αυτούσιο το κείμενο της εξώδικης δήλωσης, το οποίο έχει ως κατωτέρω:

«Με λύπη μου διαπίστωσα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Espresso” και ειδικότερα στο φύλλο με αριθμό 3.334 που δημοσιεύθηκε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, ότι υπήρχε φωτογραφία δική μου και της παρουσιάστριας Σίσσυς Χρηστίδου καθώς και κείμενο μεγάλου μεγέθους με έντονη γραφή με τίτλο “ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ – ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ. ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ” και υπότιτλο “Πού και πότε γεννήθηκε το φρέσκο ειδύλλιο της showbiz μετά τα ναυάγια στους γάμους του ηθοποιού και της παρουσιάστριας!”. Μάλιστα υπήρχε αναλυτικό δημοσίευμα αφενός στη σελίδα 5 της προαναφερθείσας εφημερίδας και αφετέρου στον διαδικτυακό ιστότοπο www.espressonews.gr με τίτλο “Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ”.

Συγκεκριμένα εντός του δημοσιεύματος μεταξύ άλλων αναφέρεται: “Ο Γιάννης Στάνκογλου “χαμογελάει και πάλι” στην προσωπική ζωή του. Το ίδιο και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μετά το “ναυάγιο” του γάμου της με τον Θοδωρή Μαραντίνη φαίνεται πως βρήκε ένα… απάνεμο λιμάνι για ν’ αράξει. […] Οσο για το φημολογούμενο ειδύλλιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου; Αυτό πρέπει να είναι όντως… φρέσκο, αφού άρχισε πριν από μερικούς μήνες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως “φούντωσε” μέσα στο καλοκαίρι».

Το εν λόγω δημοσίευμα ήδη με τον ψευδέστατο και πλήρως αναληθή του τίτλο αλλά και με το καθαυτό περιεχόμενό του εκθέτει κατά τρόπο συκοφαντικό την προσωπική μου ζωή, αφού περιλαμβάνει γεγονότα ως δεδομένα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Σημειωτέον είναι δε πως ουδέποτε οχλήθηκα προ του δημοσιεύματος, ώστε να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω την εν λόγω είδηση, η οποία δεν αποτελεί παρά αποκύημα της φαντασίας του συντάκτη του επίδικου άρθρου σας. Το δημοσίευμα αυτό, το οποίο μάλιστα έχει τοποθετηθεί και ως πρωτοσέλιδο σε περίοπτη θέση, μετά πλήθους φωτογραφιών προσβάλλει με αήθη, απρεπή και ανήθικο τρόπο την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή και έχει ως μοναδικό σκοπό να προκαλέσει, καθότι αμφότερα τα αναφερόμενα πρόσωπα είμαστε αναγνωρίσιμα στον μέσο αναγνώστη.

Επειδή το εν λόγω δημοσίευμα προσβάλλει κατάφωρα την τιμή και την προσωπικότητά μου.
Επειδή αναμφισβήτητα γνωρίζετε ότι το εν λόγω δημοσίευμα που αναπαρήχθη τόσο στην εφημερίδα σας “Espresso” όσο και στον διαδικτυακό ιστότοπο «www.espressonews.gr» θα τύγχανε μεγάλης δημοσιότητας, λόγω της αναγνωρισιμότητάς μου ως ηθοποιού.

Επειδή το εν λόγω δημοσίευμα, στο οποίο αποκαλύπτεται το όνομα τόσο το δικό μου, όσο και ενός έτερου προσώπου που υποτίθεται πως είμαστε ζευγάρι, συνοδευόμενο μάλιστα από φωτογραφίες έχει αναδημοσιευτεί με ταχύτατους ρυθμούς σε πλήθος ιστοσελίδων, με συνέπεια να έχει λάβει γνώση πλήθος ανθρώπων αγνώστων σε εμένα. Επειδή το ως άνω δημοσίευμα είναι παντελώς αναληθές, ψευδές και συκοφαντικό, παραβιάζοντας κατάφωρα την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Διαμαρτύρομαι εντόνως για την όλως παράνομη, καταχρηστική και αντικείμενη στην καλή πίστη και τα χρηστά ήθη συμπεριφορά σας, με την οποία, αν μη τι άλλο, προσπαθείτε να βλάψετε την τιμή και την υπόληψή μου και χρησιμοποιείτε τα προσωπικά μου στοιχεία για την παραπληροφόρηση του κοινού με σκοπό την επίτευξη αλλότριων συμφερόντων, αδιαφορώντας αν με αυτό προσβάλλετε την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή.

Σας προσκαλώ και προς περιορισμό των σε βάρος σας συνεπειών, από την άμεση προσφυγή μου στη Δικαιοσύνη, τόσο με την υποβολή μηνύσεώς μου όσο και άσκηση αγωγής μου σε βάρος σας, όπως και σύμφωνα με τα οριζόμενα στον νόμο και εντός 10 ημερών από την επίδοση της παρούσης (παρ. 5 του μοναδικού άρθρου του ν. 1178/1981, όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 37 του ν. 4356/2015):

α) Αρετε-ανακαλέσετε ρητά τα προσβλητικά και ψευδέστατα ανωτέρω δημοσιεύματά σας σε βάρος μου και να μην τα επαναλάβετε και με οποιονδήποτε τρόπο στο μέλλον.

β) Συμπεριλάβετε, χωρίς καμία επισυναπτόμενη αναφορά δική σας στην παρούσα εξώδικη όχληση, τόσο στην εφημερίδα σας “Espressο” σε πρωτοσέλιδο εξώφυλλο όσο και στο διαδικτυακό ιστότοπό σας www.espressonews.gr, το κάτωθι αποκαταστατικό της αλήθειας κείμενο, ώστε το ίδιο αόριστο πλήθος προσώπων που παραπληροφορήθηκε να λάβει γνώση της αλήθειας: Απολογία της εφημερίδας «Espresso» προς τον Γιάννη Στάνκογλου. Η εφημερίδα μας απολογείται στον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου για το ανάρμοστο άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Espresso” την Τρίτη 5/12/2023 και συγκεκριμένα το άρθρο που κάλυπτε τη σελίδα 5 με τίτλο “ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ – ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ. ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ” και υπότιτλο “Πού και πότε γεννήθηκε το φρέσκο ειδύλλιο της showbiz μετά τα ναυάγια στους γάμους του ηθοποιού και της παρουσιάστριας!”, καθώς και την αναφορά που γίνεται με τον ίδιο τίτλο τόσο σε τεράστια έκταση στο πρωτοσέλιδο όσο και στον διαδικτυακό ιστότοπο www.espressonews.gr με τίτλο “Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ”.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας βεβαιώνουμε σήμερα ότι τα όσα διαλαμβάνονται στο εν λόγω άρθρο είναι αναληθή, ψευδή και πλήττουν την τιμή και την υπόληψη του Γιάννη Στάνκογλου και μόνο σκοπό είχαν να τραβήξουν την προσοχή του αναγνωστικού κοινού. Απολογούμαστε δε, διότι με τους παραπειστικούς πηχυαίους τίτλους δημιουργήσαμε την ψευδή πεποίθηση για ερωτική σχέση των αναφερομένων σε αυτό, ενώ ουδέν αποδείξαμε ή γνωρίζαμε από αυτά».

γ) Αφαιρέσετε-κατεβάσετε από την ιστοσελίδα www.espressonews.gr τις αναρτήσεις σας, με τα άνω αναληθή, ψευδέστατα και βαναύσως συκοφαντικά δημοσιεύματά σας.

δ) Να μου κοινοποιήσετε εμπρόθεσμα τα αντίστοιχα δημοσιεύματα αποκαταστάσεως της βάναυσα τρωθείσης τιμής και υπολήψεώς μου».

Επίσης δηλώνουμε στον κ. Στάνκογλου ότι σεβόμαστε τον ίδιο, τόσο ως φυσικό πρόσωπο όσο και ως ηθοποιό, καθώς και την επαγγελματική πορεία του και ουδεμία πρόθεση είχαμε να τον προσβάλουμε με οποιονδήποτε τρόπο, τα δε σχετικά δημοσιεύματά μας στηρίχτηκαν σε δημοσιογραφικές πληροφορίες που, χωρίς να το γνωρίζουμε, δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...