Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Τα Χριστούγεννα του Αργύρη Παπαργυρόπουλου με την οικογένειά του και καλούς φίλους

«Αρχοντας» και στις γιορτές!

Μετά το πολύ σημαντικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος για 25 συνεχόμενες ημέρες που τον κράτησαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο και ενώ η ζωή του κρεμόταν από μια κλωστή, την παραμονή των Χριστουγέννων ο αγαπημένος επιχειρηματίας πήρε εξιτήριο.

papargiropoulos221231

Κι έτσι τα φετινά του Χριστούγεννα επέλεξε να τα γιορτάσει μόνο με την οικογένειά του -τα δύο του αγόρια που λατρεύει, τον Αρη και τον Νάσο, ο όποιος μόλις έφτασε από την Αμερική και βρισκόταν σε τζετ λαγκ-, τον αδερφό του και ελάχιστους αληθινούς και αγαπημένους του φίλους, μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού.

papargiropoulos271231
Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος με τους δύο γιους του Νάσο Παπαργυρόπουλο και Αρη Παπαργυρόπουλο

Η ατμόσφαιρα μέσα στην έπαυλη του Αργύρη Παπαργυρόπουλου στη Γλυφάδα θύμισε σε όλους μας τρυφερή κινηματογραφική ταινία. Χρώματα, μουσική, διάσπαρτες χριστουγεννιάτικες μυρωδιές και εδέσματα, αληθινή αγάπη και οικογενειακή θαλπωρή. Αυτό ήταν το φετινό χριστουγεννιάτικο μήνυμα που έστειλε ο άρχοντας της αθηναϊκής νύχτας.

Το ισχυρότερο μήνυμα ελπίδας και ζωής, αφού επέστρεψε όρθιος και γερός στο σπίτι του, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα ανάρρωσής του, με τη δύναμη του Θεού, επιστρατεύοντας το «θηρίο» που έχει μέσα του, και τη φροντίδα του μικρότερου γιου του, του Αρη, ο οποίος δεν έφυγε δευτερόλεπτο από δίπλα του όλες τις ημέρες που η ζωή του κρεμόταν από μια κλωστή στο νοσοκομείο, διότι ο Νάσος ζει στην Αμερική. Ο μεγαλύτερος γιος του επιχειρηματία, ο Νάσος, επέστρεψε από την Αμερική την παραμονή των Χριστουγέννων, για να βρεθεί δίπλα στον πατέρα του αυτή την ιδιαίτερη μέρα. Και μόνο για μία μέρα, διότι χθες ταξίδεψε στην Κίνα, όπου εκπροσωπεί την Ελλάδα σε μία ταινία ελληνοκινεζικής παραγωγής.

Δίπλα στον αγαπημένο φίλο Αργύρη Παπαργυρόπουλο, εκτός από τους δύο γιους του, βρέθηκε ολόκληρη η οικογένειά του. Για λόγους καθαρά διακριτικότητας δεν αναφέρουμε τα ονόματα όλων των καλεσμένων, εκτός από τον αδερφό του Κώστα, ο οποίος είναι η λατρεία του Αρη και του Νάσου. Η έπαυλη του Αργύρη Παπαργυρόπουλου στη Γλυφάδα ήταν γεμάτη από ευχές για χρόνια πολλά, χωρίς εμπόδια και βάσανα. Σε ένα υπέροχο τραπέζι, με απίστευτα χριστουγεννιάτικα εδέσματα -μαγειρεμένα μοναδικά- και με μοναδικούς προσκεκλημένους, εκτός της οικογένειας, τη λαμπερή Ελένη Φιλίνη (η πιο αγαπημένη φίλη του Αργύρη), τον σκηνοθέτη Ομηρο Ευστρατιάδη και τον υπογράφοντα, ακούστηκαν οι ομορφότερες ιστορίες ζωής! (Σ.σ.: με τέτοιο «συνδυασμό» προσκεκλημένων και «τραπεζιού», ακούς τις πιο μυθικές ιστορίες των θρύλων του καλλιτεχνικού στερεώματος, που σε μαγεύουν!)

papargiropoulos27123
Γιάννης Αρμουτίδης, Ελένη Φιλίνη, Αργύρης Παπαργυρόπουλος και Ομηρος Ευστρατιάδης

Καθ’ όλη τη διάρκεια του εορταστικού χριστουγεννιάτικου τραπεζιού το τηλέφωνο του Αργύρη Παπαργυρόπουλου δεν σταμάτησε να χτυπά. Αγαπημένοι του φίλοι, πρόσωπα του επαγγελματικού και φιλικού του περιβάλλοντος, αλλά και δημοσιογράφοι τηλεφωνούσαν για να μάθουν τα νέα της υγείας του και να του ευχηθούν περαστικά και καλές γιορτές μετά το πρωτοσέλιδο θέμα της «Espresso», μέσα από το οποίο ο αγαπημένος επιχειρηματίας μοιράστηκε τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας και την πολυήμερη νοσηλεία του στο Λαϊκό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρόβλημα υγείας του, για το οποίο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ανάταξης ειλεού, ήταν εξαιρετικά σοβαρό. Ωστόσο, σήμερα αναρρώνει με ηρεμία και ασφάλεια. Από τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο -άλλη μία φορά- κρατήσαμε κάτι σημαντικό: «Επειτα από αυτό που πέρασα με την υγεία μου, θα σας πω κάτι που είναι πρωταρχικό. Ο άνθρωπος που γυμνάζεται και προσέχει το φαγητό του μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και μετά από κάτι τόσο σοβαρό όσο αυτό που πέρασα». Ο Αργύρης, μετά το εορταστικό τραπέζι, σηκώθηκε μόνος του κι έκανε τη βόλτα του στον κήπο της έπαυλής του και στη συνέχεια επέστρεψε κοντά μας. Η δύναμη και το πείσμα του για ζωή είναι υποδειγματικά!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...