Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Περιπέτεια υγείας για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο

Πήγα και ήρθα

Περιπέτεια υγείας για τον Παπαργυρόπουλο που, όπως λέει ο ίδιος στην «Espresso», πήγε στον άλλο κόσμο και γύρισε! Ο πρίγκιπας των «Αστεριών» δεν φτάνει που έχει να αντιμετωπίσει όλο αυτόν τον εφιάλτη με τον πλειστηριασμό του σπιτιού, βρέθηκε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς του Λαϊκού να κάνουν τα πάντα για να σταθεί πάλι όρθιος!

«Πέρασα 24 μέρες στο Λαϊκό Νοσοκομείο και, αν όχι τα Χριστούγεννα, τουλάχιστον την Πρωτοχρονιά θα είμαι στο σπίτι μου. Εύχομαι να είναι τα τελευταία βάσανα που περνάω και εύχομαι το 2024 να είναι τυχερό για όλους. Η περιπέτεια της υγείας μου, που με κράτησε όλες αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο, μου υπέδειξε άλλη μία φορά ότι δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο στον κόσμο και στη ζωή από την υγεία.

papargiropoulos221231

Τι να τα κάνεις τα σπίτια, τα λεφτά και τα εκατομμύρια, αν δεν υπάρχει υγεία για σένα και την οικογένειά σου. Σ’ αυτές τις 24 ημέρες μαρτυρίου στο Λαϊκό (και επέλεξα για συγκεκριμένο λόγο δημόσιο νοσοκομείο) είδα τον πόνο στη μεγαλύτερη μορφή του. Είδα ανθρώπους να καταρρακώνονται και να αγωνίζονται για ζωή. Τότε μόνο αφυπνίζεσαι και καταλαβαίνεις ότι έχεις το πολυτιμότερο δώρο και όμως δεν το καταλαβαίνεις. Και αναφέρομαι στην υγεία.

papargiropoulos22123

Πραγματικά πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια. Η ζωή μου κρεμάστηκε από μια κλωστή και ευτυχώς επέζησα. Μετά από μακρά θεραπεία, από εξαιρετικούς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, τώρα αισθάνομαι καλύτερα. Ξεπέρασα τον κίνδυνο. Μετά από μία επέμβαση κοίλης, εμφάνισα ως επιπλοκή ειλεό. Μία εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση υγείας όπως τη χαρακτήρισαν οι γιατροί. Πήγα στον άλλο κόσμο και γύρισα» λέει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και συνεχίζει: «Δίπλα μου συνεχώς, όλο το 24ωρο, ο μικρός μου γιος Αρης διότι ο μεγάλος μου γιος βρίσκεται στην Αμερική. Θέλω να πιστεύω ότι ξεπέρασα κάθε κίνδυνο και δεν θα ξανασυμβεί τίποτα άλλο κακό στη ζωή μου. Με αισιοδοξία θέλω να επιστρέψω στο σπίτι και στην οικογένειά μου για να αφήσω τα πράγματα να κυλήσουν με ηρεμία. Βλέποντας μπροστά μόνο χαρούμενες στιγμές και αισιόδοξες, εύχομαι ο νέος χρόνος, το 2024, να φέρει σε όλο τον κόσμο μόνο χαρές».

papargiropoulos221232
Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος με τον γιο του Αρη, που δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό του

Με αυτές τις δηλώσεις ο ισχυρός επιχειρηματίας της αθηναϊκής νυχτερινής διασκέδασης μίλησε αποκλειστικά στην «Εspresso» για το πρόβλημα της υγείας με τις σοβαρές επιπλοκές που λίγο έλειψε να του κοστίσει περισσότερα από μία νοσηλεία. Ο ίδιος επέλεξε το δημόσιο νοσοκομείο γιατί, σύμφωνα με δηλώσεις του, έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους γιατρούς και στο προσωπικό, αφού στο Εθνικό Σύστημα Υγείας εμπιστεύτηκαν τις θεραπείες τους προσωπικότητες και καθημερινοί άνθρωποι. Οπως ο ίδιος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...