Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Στέφανος Μουαγκιέ για τη «μαύρη Ελένη» του Νόλαν: «Ελπίζω όσοι πειράχτηκαν, να...

Ο Στέφανος Μουαγκιέ τοποθετήθηκε χωρίς περιστροφές για τη συζήτηση...

Νίνα Φλορ – Φίλιππος Ντε Γκρες: Άφησαν πίσω την Αθήνα και έφυγαν...

Ο Φίλιππος Ντε Γκρες και η σύζυγός του, Νίνα...

Γνωστή δημοσιογράφος αποκαλύπτει: «Έκανα ριζική υστερεκτομή»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ζω Καλά» το πρωί του Σαββάτου...

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ελένη Τσολάκη: Βρέθηκαν στο ίδιο πάρτι γενεθλίων – Η...

Η Μαίρη Παλιαλέξη, αρχισυντάκτρια της εκπομπής Happy Day, γιόρτασε...

Κατερίνα Γερονικολού: «Πιο πολλά χρόνια της ζωής μου ζω χωρίς τον πάτερα μου, πάρα μαζί του»

«Δεν θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη»

Η Κατερίνα Γερονικολού σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στο σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και στην απώλεια του πατέρα της.

«Στις γιορτές νιώθω πιο έντονα την απουσία του πατέρα μου, το νόημα είναι να θυμόμαστε. Πιο πολλά χρόνια της ζωής μου ζω χωρίς τον πάτερα μου, πάρα μαζί του.

Προσπαθώ να μην ξεχάσω την φωνή του μπαμπά μου. Μακάρι ο μπαμπάς μου να ήταν περήφανος για έμενα, θέλω να πιστεύω ότι με βλέπει», δήλωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».


«Πιστεύω στο μάτι, οπότε πάω διακοπές με τον Γιάννη κάτι συμβαίνει και χάνουμε τα πράγματά μας. Ο Γιάννης είναι ξεροκέφαλος, στην αρχή δεν κάνει αυτό που του λέω. Ο Γιάννης ήθελε η ταινία να είναι άψογη και παραμυθένια, του έλεγα να μην βιάζεται.

Η ταινία “Κουραμπιέδες από χιόνι” έχει ψυχή και καρδιά, γι’ αυτό αγγίζει το κοινό. Θα ήθελα να ζει ο παππούς μου και η γιαγιά μου, για να δούμε μαζί την ταινία “Κουραμπιέδες από χιόνι”, είναι κάτι που μου λείπει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.