Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου, 2025

Η Καινούργιου μετράει αντίστροφα για τις υπογραφές με τον Alpha

Σε δύο εβδομάδες υπογράφει το νέο της συμβόλαιο η...

Ανω κάτω το αστυνομικό σώμα με τον τρανς ένστολο που υπηρετούσε στη...

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη το αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Καίτη Γκρέυ: Διαθήκη (;) σε φάκελο

Εναν μυστηριώδη φάκελο, με άγνωστες λεπτομέρειες που είχε δώσει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να περάσει το δικό σας, κάντε το...

Μαζί στο θεατρικό σανίδι Σπύρος Μπιμπίλας και Κάτια Ταραμπάνκο

«Ή με μένα ή με καμία»

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας και η Κάτια Ταραμπάνκο, πρώην παίκτρια του «Survivor», την οποία γνώρισε αρχικά το τηλεοπτικό κοινό μέσω του «GNTM», θα συμπράξουν με τον Ιάκωβο Μυλωνά στο νέο θεατρικό έργο του τελευταίου «Ή με μένα ή με καμία». Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία που θ’ ανέβει στην Αίθουσα Μουσικής Βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Μάλιστα, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, που ανέλαβε τελικά ο ίδιος ο Ιάκωβος, αρχικά είχε επιλέξει τον καλό φίλο του και αγαπημένο ηθοποιό Αίαντα Μανθόπουλο. Δυστυχώς, ο απρόσμενος χαμός του άλλαξε τα σχέδια της θεατρικής ομάδας.

«Ο Αίας ήταν φίλος μου. Ακόμη δεν μπορώ να δεχτώ την απώλειά του. Ενα καταπληκτικό πλάσμα γεμάτο ζωή και καλοσύνη. Μου λείπει πολύ. Περνούσαμε πολύ ωραία. Στο έργο που κάνουμε τώρα αυτός θα πρωταγωνιστούσε. Αλλά βλέπεις η ζωή δεν σε ρωτάει. Εχει τα δικά της σχέδια. Θα έχουμε μια κενή καρέκλα με ένα τριαντάφυλλο πάνω προς τιμή του και θα προσευχόμαστε από κάπου να μας βλέπει και να μας προσέχει» ανέφερε ο Ιάκωβος Μυλωνάς σε πρόσφατες δηλώσεις στο okmag.gr.

Για την Κάτια Ταραμπάνκο δε ο ηθοποιός και θεατρικός δημιουργός αποκάλυψε πως είναι δάσκαλός της. «Η Κάτια είναι μαθήτριά μου. Ενα καταπληκτικό παιδί με πηγαίο ταλέντο. Γενναιόδωρη, καλοσυνάτη, πολύ συνεργάσιμη και γεμάτη ενθουσιασμό» είπε.

Μπιμπίλας, Ταραμπάνκο και Μυλωνάς

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολγα Πάστρα: Την πρόδωσε η καρδιά της τρεις μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Υπόδειγμα κόρης, συζύγου και μάνας, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ολγα...

Τα καλύτερα serum, με ρετινόλη που θα σου χαρίσουν καθαρό και λαμπερό δέρμα

Ολοι υποστηρίζουν πως η επιδερμίδα αλλά και ολόκληρο το...

Ιγγλέζου και Ράλλη βάζουν τα κάλλη τους μπροστά για τον απειλητικό εγκέλαδο

Την ώρα που οι κάτοικοι της Σαντορίνης ελπίζουν να...

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για δύο σκευάσματα

Καμπανάκι κινδύνου χτυπά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων στους καταναλωτές,...