Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

H Ειρήνη Στεριανού μιλάει στην «Espresso» για την παράσταση με την οποία θα συμμετάσχει σε πολιτιστικό φεστιβάλ στην Ισπανία

Νίντζα ρίχνει δίχτυα στη Στεριανού!

Σε πολιτιστικό φεστιβάλ στην Ισπανία θα συμμετάσχει η Ειρήνη Στεριανού. Φαίνεται πως ο ταλαντούχος και πολυπράγμων σκηνοθέτης Θοδωρής Βουρνάς έχει βρει μια νέα «μούσα» στο πρόσωπο της πρώην παίκτριας του «GNTM». Απόδειξη;

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Επειτα από δύο επιτυχημένες συνεργασίες τους στον πολυχώρο Vault, σε δύο διαφορετικά θεατρικά έργα, τα «Guilty Choices» και «Moral Rules», την επέλεξε τώρα και για την παράσταση «Ο μονόλογος του NINJA», όπου θα συμπρωταγωνιστήσει με τον ηθοποιό Ευθύμη Γεωργόπουλο.

eirini sterianou11014
Ο σκηνοθέτης Θοδωρής Βουρνάς ανάμεσα στον Ευθύμη Γεωργόπουλο και στην Ειρήνη Στεριανού

Πρόκειται για μια κωμωδία που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Μάνου Ζερβάκη και θα παρουσιαστεί στη Βαρκελώνη, στις 8 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κυπριακού και Ελληνικού Κινηματογράφου, το οποίο οργανώνεται εκεί σε ετήσια βάση, με τη σφραγίδα του Oktana Casa de Cultura.

«Νιώθω μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε αυτό το πολιτιστικό φεστιβάλ. Είναι μια κινηματογραφική διοργάνωση όπου Ελληνες και Κύπριοι σκηνοθέτες θα παρουσιάσουν τις ταινίες τους. Μεταξύ αυτών θα είναι και η “Σμύρνη μου αγαπημένη” της Μιμής Ντενίση καθώς και η ταινία μικρού μήκους του Θοδωρή Βουρνά “In Luck”» δηλώνει στην «Espresso» η Ειρήνη Στεριανού.

eirini sterianou110141
Η Ειρήνη Στεριανού

«Η παράσταση “Ο μονόλογος του NINJA” του Θοδωρή Βουρνά, η οποία βασίζεται στο βιβλίο του Μανώλη Ζερβάκη, επιλέχθηκε ανάμεσα σε άλλες για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο εν λόγω φεστιβάλ ως δράση της εβδομάδας πολιτισμού. Θα είναι, δηλαδή, η μοναδική παράσταση που θα παιχτεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης κι εγώ αισθάνομαι πολύ περήφανη ως Ελληνίδα που θα συμμετάσχω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ» μας εξηγεί στη συνέχεια το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός. Οσο για το story της παράστασης; Πραγματεύεται τη σχέση ενός αγοριού που ονειρεύεται να γίνει ninja και ερωτεύεται ένα κορίτσι που είναι απόγονος samurai, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα, αφού -ως γνωστόν- ninja και samurai έχουν αιώνια έχθρα!

eirini sterianou141031

«Η παράσταση θα παιχτεί και στην Ελλάδα μετά το φεστιβάλ, συγκεκριμένα σε θεατρικό χώρο στην Αθήνα, μέσα στον Μάρτιο» μας πληροφορεί η όμορφη ηθοποιός, αφήνοντας για το τέλος της κουβέντας μας μια ξεχωριστή έκπληξη: «Στην Ισπανία, πέρα από την παράσταση, ο Θοδωρής Βουρνάς, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος κι εγώ θα πάρουμε μέρος σε μια διάλεξη για το ελληνικό θέατρο και σινεμά, αφού έχουμε σχετική πρόσκληση από τη σχολή ξένων γλωσσών Eoi Barcelona Drassanes να μιλήσουμε στους σπουδαστές του μαθήματος των Ελληνικών που διδάσκεται εκεί, μεταξύ άλλων».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...