Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Συγκινημένος ο Στέλιος Ρόκκος επιστρέφοντας στη σκηνή μετά την απώλεια του αδελφού του

Δύσκολες στιγμές

Ο κόσμος τού πήρε τον αφόρητο πόνο! Στον γνώριμό του χώρο, τη σκηνή, επέστρεψε ο Στέλιος Ρόκκος τη νύχτα του Σαββάτου προκειμένου να προσφέρει διασκέδαση στους Θεσσαλονικείς μαζί με τον καλό του φίλο και συνάδελφο Διονύση Σχοινά.

stelios rokkos270932
Λόγω της οικογενειακής του τραγωδίας, μετά τον ξαφνικό χαμό του αδελφού του, ο τραγουδιστής απουσίαζε από τα επαγγελματικά του καθήκοντα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα, στη συμπρωτεύουσα. Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου το βράδυ, όμως, ο Στέλιος Ρόκκος ανέβηκε ξανά στη σκηνή και θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με τους θαμώνες του μαγαζιού που βρέθηκαν εκεί για να τον τιμήσουν με την παρουσία τους.

rokkos
Ετσι, μέσα από τον λογαριασμό του νυχτερινού μαγαζιού στο Instagram, παρακολουθήσαμε όλα όσα εξέφρασε ο Στέλιος Ρόκκος από σκηνής στους θεατές του. «Αυτό χρειαζόμουν. Την αγάπη και την αγκαλιά. Αλήθεια, σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Πάρα πολύ! Δεν θέλω όμως να φύγω έτσι, θέλω να φύγω χαρούμενα με το φιλαράκι μου τον Διονύση (σ.σ.: Σχοινάς)»

τόνισε με χαμόγελο ο Στέλιος Ρόκκος, για να συνεχίσει το πρόγραμμά του. Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος, αδερφός του τραγουδιστή, ασχολιόταν επαγγελματικά με το ψάρεμα και εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια σε περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά στη Λήμνο. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

202203121155140.0H6A9025
Ο θάνατος του Νίκου Ρόκκου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία, καθώς ο αδερφός του γνωστού τραγουδιστή ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν και πρόεδρος της κοινότητας Καλλιόπη Λήμνου. Όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, πολλοί φίλοι του τον αποχαιρέτησαν στα social media τονίζοντας ότι η θάλασσα που τόσο αγαπούσε τον πήρε κοντά της.

stelios rokkos02014
Οι στιγμές που βιώνει ο γνωστός τραγουδιστής φυσικό είναι να είναι πολύ δύσκολες από το πένθος. Μην ξεχνάμε ότι πριν από δύο χρόνια ο Στέλλιος Ρόκκος είχε χάσει από ανακοπή καρδιάς και τον αδερφό του Κώστα. Να τονίσουμε ότι ο Στέλιος Ρόκκος και ο Διονύσης Σχοινάς παρουσιάζουν στο Barbarella της Θεσσαλονίκης από τα τέλη Οκτωβρίου ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την αυθεντική διασκέδαση με λαϊκές, ποπ και ροκ πινελιές, και έχουν φέρει τη μουσική ανατροπή στις νύχτες της Θεσσαλονίκης.

rokkos 1

Πάντως το κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής στη Θεσσαλονίκη με ανάρτησή του στα social media είχε εκφράσει τη στήριξή του στον Στέλιο Ρόκκο μετά την απώλεια. «Στην δύσκολη αυτή στιγμή όλοι εμείς στο Barbarella βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο» έγραψαν και συγκίνησαν τους θαμώνες τους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...