Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Λαζόπουλος διέψευσε το «Πρωινό» για την αιτία που βρέθηκε στο Υγεία

Ο Λάκης Λαζόπουλος συναντήθηκε με... το κούφωμα της πόρτας...

Η «Βίλα Ελενα» των κατασκόπων

Κατάσκοποι της Ρωσίας φέρεται ότι ήταν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείου...

Οι άνθρωποι στο Εκουαδόρ που γεννήθηκαν νάνοι ζουν περισσότερα χρόνια και αρρωσταίνουν...

Μια σπάνια μορφή νανισμού μπορεί να κρύβει το μυστικό...

Ο Alpha θέλει τον Μπισμπίκη για τις σειρές «Τα κόκκινα φανάρια» και...

Μήλον της Εριδος ο Μπισμπίκης! Δύο σειρές πολιορκούν τον...

H κατάρα του «Dawson’s Creek»

Τα τραγικά περιστατικά που σημάδεψαν τους πρωταγωνιστές της εφηβικής σειράς

Από τον Ντόουσον, η σύζυγος του οποίου έχασε από αποβολές αρκετά παιδιά που κυοφορούσε, την Τζεν, που θρήνησε τον σύζυγό της από overdose, μέχρι τον ηθοποιό που έχασε και τα δύο του πόδια από ασυνείδητο οδηγό και τη σεναριογράφο που κατέληξε να αυτοκτονήσει από την απόγνωσή της για την ατελείωτη μάχη που έδινε με τον Covid-19, τους πρωταγωνιστές της σειράς «Dawson’s Creek» μοιάζει να τους κυνηγά η ατυχία, κάνοντας πολλούς να μιλούν για «κατάρα» της εφηβικής σειράς που έσπαγε τα ρεκόρ τηλεθέασης από το 1998 έως το 2003.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Ο Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ, ο οποίος χάρη στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ντόουσον στο «Dawson’s Creek» είδε το πόστερ του να μπαίνει στο δωμάτιο σχεδόν κάθε έφηβης της δεκαετίας του ’90, γνώρισε επιτυχία μετά το τέλος της σειράς. Παράλληλα με τους ρόλους του στις σειρές «Criminal Minds», «Ugly Betty» και «Modern Family» παντρεύτηκε δύο φορές.

dawson150144
Ο Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ

Μετά το διαζύγιό του το 2009 από την ηθοποιό Χίδερ ΜακΚομπ έφτιαξε οικογένεια το 2010 με τη λογίστρια Κίμπερλι Μπρουκ. Απέκτησαν έξι παιδιά και θα ήθελαν περισσότερα, όμως αρκετές φορές έχασαν το παιδί που κυοφορούσε η Κίμπερλι από επιπλοκές, με τις πιο πρόσφατες να είναι το 2019 και το 2020.

Δείτε περισσότερα flashback θέματα πατώντας εδώ

dawson15014
Με την οικογένειά του

Μετά την ολοκλήρωση της εφηβικής σειράς όπου έπαιξε την Τζεν, η καριέρα της Μισέλ Γουίλιαμς απογειώθηκε με κορυφαίους ρόλους σε ταινίες του Χόλιγουντ, όπως «Blue Valentine», «The Greatest Showman» και «Manchester by the Sea». Μια τραγωδία όμως σημάδεψε την προσωπική της ζωή. Το 2004 παντρεύτηκε τον Χιθ Λέτζερ, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της οσκαρικής ταινίας «Brokeback Mountain», και το 2005 γεννήθηκε η κόρη τους Ματίλντα. Το 2008 ο Λέτζερ πέθανε από υπερβολική δόση συνταγογραφημένων παυσίπονων χαπιών, λίγους μήνες αφότου ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας «The Dark Knight», στον απαιτητικό ρόλο του Τζόκερ, για τον οποίο βραβεύτηκε μετά θάνατον με Οσκαρ.

dawson150143
Μισέλ Γουίλιαμς και Χιθ Λέτζερ

Ο ηθοποιός Ομπι Ντέφο εμφανίστηκε στο «Dawson’s Creek» σε 10 επεισόδια, από το 1998 έως το 2002, παίζοντας τον κουνιάδο της Τζόι, Μπόντι. Το 2019 έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα ένα αυτοκίνητο στο Λος Αντζελες, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά. Στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε οι γιατροί, σύμφωνα με την «Daily Mail», είπαν ότι ήταν «θαύμα» που επέζησε. Για να του σώσουν τη ζωή, όμως, οι χειρουργοί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν και τα δύο πόδια του, καθώς το ένα ήταν πλήρως κατεστραμμένο, ενώ το άλλο κρεμόταν μισοκομμένο. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει και τελικά να συλλάβει τον οδηγό, ο οποίος μετά το τροχαίο είχε εξαφανιστεί.

dawson150146
Ο Ομπι Ντέφο χωρίς τα κάτω άκρα του

Πίσω από τη μεγάλη επιτυχία της σειράς κρυβόταν κυρίως η σεναριογράφος Χάιντι Φερέρ, η οποία αδιαμφισβήτητα κατάφερε να πιάσει τον παλμό της νεολαίας της εποχής και να τον μεταφέρει στη μικρή οθόνη. Τον Απρίλιο του 2020 κόλλησε κορονοϊό, όμως ήταν από τους λίγους άτυχους παγκοσμίως που δεν ξεπέρασε πλήρως την ασθένεια και έδωσε εξουθενωτική μάχη με τη μακρά Covid-19. Αδιάκοπα ένιωθε φριχτούς πόνους σε ολόκληρο το σώμα της, ιδίως στα πόδια, εξάντληση και συμπτώματα που έμοιαζαν με αυτά της γρίπης. Τον Μάιο του 2021 δεν άντεξε άλλο και έδωσε τέλος στη ζωή της στο σπίτι της στο Λος Αντζελες.

dawson150141
Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Dawson’s Creek»

Την Τζόι του «Dawson’s Creek», κατά κόσμον Κέιτι Χολμς, ερωτεύτηκαν κρυφά οι έφηβοι της δεκαετίας του ’90. Για τη Χολμς έχασε τα μυαλά του και ο Τομ Κρουζ, ο οποίος έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση το 2005 στην εκπομπή της Οπρα Γουίνφρεϊ, όταν ανέβηκε με τα πόδια στον καναπέ όπου καθόταν, σε μία από τις πιο αλλόκοτες σκηνές στην ιστορία της τηλεόρασης. Την επόμενη χρονιά γεννήθηκε η κόρη τους Σούρι και ο Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς παντρεύτηκαν με τελετή της σαϊεντολογίας. Χώρισαν με πάταγο το 2012, όταν η Χολμς τον παράτησε παίρνοντας μαζί της τη Σούρι, ενώ διέρρευσε ότι δεν άντεχε άλλο τη συμπεριφορά του λόγω της σαϊεντολογίας.

dawson150145
Κέιτι Χολμς και Τομ Κρουζ όταν ήταν παντρεμένοι

Το πιο πρόσφατο χτύπημα της κατάρας είναι το ξαφνικό διαζύγιο του Τζόσουα Τζάκσον. Ο 45χρονος ηθοποιός, που υποδύθηκε τον Πέισι στη σειρά, παντρεύτηκε την ηθοποιό Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ το 2019 έπειτα από χρόνια παθιασμένης σχέσης. Το 2020 το ζευγάρι απέκτησε τη μοναχοκόρη του Τζένι και φαινόταν ευτυχισμένο, μέχρι που πριν από λίγες εβδομάδες ο Τζάκσον πήρε στα χέρια του φάκελο με νομικά έγγραφα. Οταν τα διάβασε διαπίστωσε ότι η σύζυγός του ζητούσε διαζύγιο επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές». Το 2002 ο Τζάκσον είχε προβλήματα με την αστυνομία επειδή επιτέθηκε μεθυσμένος σε μέλος του προσωπικού ασφαλείας σε αγώνα χόκεϊ στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ και συνελήφθη.

dawson150142
Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ και Τζόσουα Τζάκσον

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...