Απασφάλισε η Μαρία Ιωαννίδου για τον Μουρατίδη: «Θα πνιγεί από την κακία του και θα σκάσει»

«Ντροπή πια! Ντροπή!»

Η Μαρία Ιωαννίδου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε κατά του Νίκου Μουρατίδη με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε για το πρόσωπό της.

«Παιδιά, μην τρελαθούμε τελείως. Λίγο σεβασμό στην επαγγελματική μου πορεία. Ποια είναι η πορεία του κυρίου Μουρατίδη; Δεν θυμάμαι» ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου φανερά εκνευρισμένη και συνέχισε: «Εμένα με θυμούνται, γιατί έχω καταθέσεις στον χώρο από 6 ετών. Είμαι εγγράμματη, άσχετα από όσα λέει ο κύριος Μουρατίδης που δεν με γνωρίζει καν. Και παρακαλώ πολύ, μην προσβάλλουμε τον Φρέντυ Γερμανό. Είμαι σύζυγος Φρέντυ Γερμανού! Δεν μπορεί ο Φρέντυ Γερμανός να είχε μια χαζή και αγράμματη! Τι θα έλεγε 20 χρόνια; Ντροπή πια! Ντροπή! Θα πνιγεί απ’ την κακία του και θα σκάσει! Έλεος!».

Στο τέλος, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να εκφράσει την άποψή της για το νομοσχέδιο που αφορά τους γάμους και την υιοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών: «Είναι δύσκολο. Αν ο νόμος και η κοινωνία τους το επιτρέπουν χωρίς να υπάρχει αρνητική κριτική, ας το κάνουν. Εκεί που διαφωνώ και ας λένε ότι θέλουν κι ας ξεφωνίζουν, είναι το θέμα του παιδιού. Είναι τεχνικά δύσκολο, ρε παιδιά! Θα αλλάξουν πάνες; Όλα θα τα κάνουν αυτοί; Ας αφήσουν και κάτι για τις μητέρες και τις οικογένειες!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...