Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Δημήτρης Αποστόλου για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: «Δεν ήθελε να τα πούμε, ήταν μεταφυσικό»

«Αν έβγαιναν οι Δύο Ξένοι σήμερα σε οποιαδήποτε μορφή, θα το έκοβαν στο 7ο επεισόδιο»

Ο Δημήτρης Αποστόλου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Ο γνωστός σεναριογράφος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον λόγο που δεν βγήκε η τελευταία σεζόν της σειράς «Δύο Ξένοι», αλλά και τον λόγο που η σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» δεν προχώρησε.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Δημήτρης Αποστόλου αναφέρθηκε στην θρυλική σειρά «Δύο Ξένοι»: «Τελείωσαν οι Δύο Ξένοι, δεν το πήρα χαμπάρι και παίρνω τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και του λέω μαλ… μας έκοψαν και μου λέει όχι σταματήσαμε. Γράφαμε συνέχεια. Το σενάριο γράφτηκε στο Λιμένι. Έλεγα σε μία συνάδελφό σας ότι δεν έχω φίλους από τη δουλειά. Είναι αχάριστοι. Η αχαριστία που έχουμε ζήσει και εγώ και ο Άλεξ, νομίζω ότι δεν το έχουμε συναντήσει συχνά στη ζωή μας. Γράφτηκαν τότε 13 επεισόδια, μας ήρθαν κάποιες ενημερώσεις από την Αθήνα, καταλάβαμε τις προθέσεις κάποιων ανθρώπων, φτιάξαμε μία φωτιά και τα βλέπαμε μέσα να καίγονται. Είμαστε drama queen και οι δύο και θέλαμε να δώσουμε μία ποιητικότητα και οριστικότητα ότι κάηκαν. Δεν υπήρχε τρόπος να τα ανακτήσουμε, ήταν όλα χειρόγραφα».

Στην συνέχεια, ο γνωστός σεναριογράφος αποκάλυψε πιο θα ήταν το φινάλε της σειράς «Δύο Ξένοι»: «Στο τέλος δεν θα μπορούσαν να είναι πάλι μαζί. Αυτή είχε γίνει σοφιστικέ και αυτός ένας εμπορικός και δεν θα δέχονταν ούτε αυτό. Αυτό που γυρνάνε ήταν πάντα μία αδυναμία».

«Βλέπω πολλά πράγματα στους Δύο Ξένους που λέω ωχ. Ήταν μία εποχή αυθορμητισμού και από τα κανάλια που επέτρεπαν ελεύθερο λόγο. Υπήρχε ένα κοινό που το δεχόταν και ήμασταν πιο αγνοί τότε. Δεν είμαστε πια. Αν έβγαιναν οι Δύο Ξένοι σήμερα σε οποιαδήποτε μορφή, θα το έκοβαν στο 7ο επεισόδιο. Αργό και δεν αφορά κανένα» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Δημήτρης Αποστόλου.

Όσο για την σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», ο γνωστός σεναριογράφος αποκάλυψε: «Ήταν 2001 και συζητούσαμε για το θέμα που απασχολεί τον τελευταίο καιρό, το Me Too, την κακοποίηση, τις μητροκτονίες. Νιώσαμε ότι κάποιος δεν ήθελε να τα πούμε. Ήταν μεταφυσικό. Σαν να υπήρχε μία μεγάλη δύναμη που να έλεγε ότι τότε δεν έπρεπε να ειπωθούν αυτά. Ήταν πέρα από εμάς. Κάναμε 75%, είναι πια εθνικό δίκτυο. Το έβλεπε όλος ο κόσμος και να σταματά για την κακοδιαχείριση μίας κρίσης σχέσεων μεταξύ των ηθοποιών, του Αλέξανδρου και εμένα. Μία χαζομάρα. Οκ, να σταματούσαμε για ένα διάστημα ενός μηνός. Είχε γίνει με την Χρύσα ένας καυγάς, αλλά δεν ήταν κάτι υπαρξιακό και αξεπέραστο. Δεν σταμάτησε από ανθρώπινο παράγοντα».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα