Γνωστό ζευγάρι παίρνει διαζύγιο και έβαλε ενοικιαστήριο στο πολυτελές σπίτι του

Το δικό τους το σπίτι σε άλλους νοικιάζεται

Ενοικιαστήριο έβαλε η ελληνικής καταγωγής σχεδιάστρια παραγωγής στο Χόλιγουντ, Εύα Μαυράκη, στην έπαυλη στο Λος Αντζελες, όπου έζησε με τα τρία παιδιά της και τον σύζυγό της Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, μέχρι τον χωρισμό τους.

Η Μαυράκη, που γεννήθηκε στη Γαλλία από Ελληνες γονείς, πήρε την αποκλειστική ιδιοκτησία της βίλας στο Λος Αντζελες πριν από σχεδόν πέντε χρόνια, όταν ολοκληρώθηκε δικαστικά η διαδικασία του χωρισμού της περιουσίας της με τον σταρ του «Trainspotting» και των «Star Wars», στο πλαίσιο της έκδοσης του διαζυγίου τους. Τώρα, όπως αποκαλύπτει η μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα ακινήτων των ΗΠΑ, Realtor, η Μαυράκη ενοικιάζει τη βίλα προς 47.400 ευρώ τον μήνα, αφού πρώτα έκανε εκτεταμένη ανακαίνιση, την οποία μάλιστα επέβλεψε η ίδια.

«Ανακαινισμένη από τον τρέχοντα ιδιοκτήτη, με εξαιρετικό γούστο, ποιότητα και σεβασμό στη μεγαλοπρεπή αρχική αρχιτεκτονική, διαθέτει

εκπληκτικούς κήπους, μια υπέροχη είσοδο με εσωτερική αυλή και τζάκι εξωτερικού χώρου, εκτεταμένη επίπεδη αυλή, απόλυτη ιδιωτικότητα και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες σε κάθε γωνιά» γράφει η αγγελία για την ενοικίαση.

Η έπαυλη, που κατασκευάστηκε το 1930, έχει πέντε κρεβατοκάμαρες, καθεμιά από τις οποίες έχει τη δική της τουαλέτα. Βέβαια, η μεγάλη κρεβατοκάμαρα, που είναι διαμορφωμένη σαν σουίτα, έχει επιπρόσθετες ανέσεις, όπως τζάκι και δύο έξτρα ντουλάπες. Διαθέτει δε καθιστικό, δωμάτιο για να συναθροίζεται η οικογένεια, κουζίνα και τραπεζαρία για επίσημα δείπνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...