Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Δέσποινα Βανδή: Το στιλιστικό ταξίδι τριών δεκαετιών για το ντροπαλό μελαχρινό κορίτσι από την Καβάλα

Οι αλλαγές στα looks της με τη βοήθεια της... Iατρικής

Από τα φοιτητικά έδρανα της Φιλοσοφικής στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε στα τέλη των 80s, μέχρι το stage του νυχτερινού κέντρου Βοτανικός Live, όπου εμφανίζεται φέτος, η απόσταση είναι μεγάλη.

Η Δέσποινα Μαλέα, η οποία άρχισε την καριέρα της στα μαγαζιά της συμπρωτεύουσας το 1991, αλλάζοντας το επώνυμό της σε Βανδή (για να μη το μάθουν οι γονείς της), συμπληρώνει φέτος 33 χρόνια στο τραγούδι και 30 στη δισκογραφία, καθώς το πρώτο της άλμπουμ, με τίτλο «Γέλα μου», κυκλοφόρησε το 1994.

vandi270148

Ούτε η ίδια δεν μπορούσε να φανταστεί τότε πως το ντροπαλό μελαχρινό κορίτσι από την Καβάλα θα εξελισσόταν στο πέρασμα των χρόνων σε κορυφαία σταρ της μουσικής, «αντίπαλον δέος» της Αννας Βίσση και style icon. Διότι, πέρα από τα πολλά χιλιόμετρα που έχει γράψει το… κοντέρ της καριέρας της, πολλές είναι οι αλλαγές που έχουν καταγραφεί και στην εξωτερική εμφάνισή της αυτές τις τρεις και πλέον δεκαετίες που βρίσκεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

vandi270141

Στις αρχές των 90s, οπότε άρχισε το «ταξίδι» της στη δισκογραφία, ερμηνεύοντας τα σουξέ «Εσένα περιμένω» και «Εφυγες», η Δέσποινα Βανδή είχε περίπου το look που έχει σήμερα η κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη. Μαύρα μαλλιά σε κοντό ή λίγο πιο μακρύ καρέ. Το κορμί της ήταν και τότε αδύνατο, αλλά όχι γυμνασμένο. Οσο για το εντυπωσιακό σημερινό της μπούστο, τότε ήταν… πλάκα.

vandi270147

Οι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες δεν άργησαν να έρθουν για την τραγουδίστρια, όταν μπήκε στον καλλιτεχνικό δρόμο της ο Φοίβος, υπογράφοντας τον δίσκο της «Δέκα Εντολές», που έκανε… πάταγο, ενώ ακολούθησαν οι «Προφητείες», ένα άλμπουμ γεμάτο σουξέ, ανάμεσά τους και ένα (κλασικό πλέον) χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Ηταν η περίοδος κατά την οποία η σταρ Δέσποινα Βανδή άρχισε ν’ αλλάζει και εμφανισιακά. Πειραματίστηκε με το χρώμα των μαλλιών της, κάνοντας ανταύγειες σε διάφορες αποχρώσεις, καθώς και με το μήκος τους, βάζοντας extentions, τρέσες, ακόμα και περούκες.

vandi270144

Η δεκαετία του 2000 έχει καταγραφεί ως αυτή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες για τη Βανδή, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Πρόκειται για τη δεκαετία του «Γεια», που την έκανε γνωστή κι εκτός ελληνικών συνόρων, του βραβείου πωλήσεων στο Μόντε Κάρλο, της συναυλίας στον Λυκαβηττό, του γάμου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, της απόκτησης των παιδιών τους και της μετακόμισής της στην Ισπανία, όπου αγωνίστηκε για ένα διάστημα ο ποδοσφαιριστής. Είναι, επίσης, η δεκαετία της πιο sexy Δέσποινας, με τα πολύ εντυπωσιακά hair looks, τους κοιλιακούς και τα αποκαλυπτικά outfits. Στις αρχές του 2000 «άνθισε» και το μπούστο της, που παραμένει μέχρι και σήμερα εντυπωσιακό και (το κυριότερο!) στο ύψος του!

vandi270146

Από το 2011 μέχρι το 2021, οπότε ανακοινώθηκε το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η σταρ της πίστας έκανε επίσης πολλές αλλαγές στο look της, διατηρώντας το sex appeal της. Τη συγκεκριμένη δεκαετία, μάλιστα, βάδισε και σε παράλληλους με το τραγούδι καλλιτεχνικούς δρόμους. Απέκτησε εμπειρία ως κριτής σε talent shows, παρουσίασε εκπομπές, έπαιξε στο θέατρο. Επειτα απ’ όλα αυτά ήρθε και ο νέος έρωτας στη ζωή της: ο Βασίλης Μπισμπίκης, με τον οποίο «ξαναγεννήθηκε», καθώς, όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, «βρήκα μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή».

vandi270145

Ούσα στο πλευρό του δημοφιλούς ηθοποιού, σημειώθηκε και μια έκρηξη στο on stage sex appeal της. Πλέον οι εμφανίσεις της στην πίστα είναι κάτι παραπάνω από αποκαλυπτικές και τα σχόλια στα social media όχι πάντα θετικά για εκείνη. Η Δέσποινα, όμως, δεν πτοείται. Αλλωστε, ξέρει πολύ καλά ότι στα μάτια του Βασίλη της είναι το ωραιότερο (και πιο sexy!) πλάσμα του κόσμου!

vandi270142

Αξίζει να σημειωθεί πως η γνωστή τραγουδίστρια δεν έχει παραδεχτεί ποτέ δημόσια πως έχει κάνει επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής. «Προσωπικά, δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση, αλλά δεν αποκλείω μελλοντικά ότι θα έκανα κάτι, προκειμένου να προλάβω ή να αλλάξω πράγματα πάνω μου» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της το μακρινό 2009.

vandi270143

«Μου έχουν προσάψει διάφορα στο παρελθόν -μέχρι ότι έχω φτιάξει τα ζυγωματικά μου και ότι έχω κάνει επτά φορές πλαστική στη μύτη μου, που η μύτη μου δεν είναι ό,τι ωραιότερο υπάρχει. Καταρχάς, έχω φοβερή φοβία με τη νάρκωση» είχε προσθέσει τότε. Πριν από λίγα χρόνια, σε τηλεοπτική συνάντησή της με τον Νίκο Χατζηνικολάου δήλωσε υπέρ των πλαστικών και των botox, αλλά… με μέτρο!

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...