Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Ο youtuber που έγινε όργανο της τάξης

Τα χιουμοριστικά βιντεάκια στα social media, η συνεργασία με τους Αντετοκούνμπο και ο γάμος με την όμορφη Σοφία Φυρού

Ποιος είναι τελικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και γιατί κάνει τόσο… θόρυβο στο διαδίκτυο;

Με 1.100.000 followers στο Instagram και περισσότερους από 500.000 subscribers στο YouΤube ένα πράγμα είναι σίγουρο για τον 32χρονο influencer: διαθέτει τεράστιο κοινό, άρα και μεγάλη δύναμη!

Αρκεί, όμως, αυτό για να «αυτοαναγορευτεί» κάποιος σε… κυνηγό παιδόφιλων που στήνει επιχειρήσεις σύλληψης, καταγράφοντας, μάλιστα, καρέ καρέ τα τεκταινόμενα; Η απάντηση είναι όχι, ειδικά αν το κάνει για να πετύχει περισσότερα views, όπως τον κατηγόρησαν κάποιοι.

kopsialis310141
Ο Κοψιάλης και ο πατέρας της 13χρονης στο τέλος του συγκλονιστικού βίντεο

Την περασμένη Δευτέρα ο δημοφιλής youtuber ανέβασε στο κανάλι του ένα βίντεο με τίτλο «Πώς συνελήφθη ο 43χρονος που παρενοχλούσε ανήλικο κοριτσάκι 13 ετών!», ενώ από κάτω έγραφε: «Η ανάρτηση του συγκεκριμένου video στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με τους υφιστάμενους κινδύνους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, που δημιουργεί η αμεσότητα των μηνυμάτων. Σκοπός είναι η αποτροπή παρόμοιων αισχρών περιστατικών στο μέλλον και η διευκόλυνση της γνωστοποίησης τέτοιων περιστατικών από ανήλικα θύματα. Ευχαριστούμε πολύ το Τ.Α. Δραπετσώνας, το Α.Τ Δραπετσώνας καθώς και την Αμεση Δράση». Οπως ήταν αναμενόμενο, έγινε χαμός. Εκατοντάδες έσπευσαν να τον επιβραβεύσουν, το βίντεο μέσα σε δύο ημέρες έφτασε σχεδόν 1.000.000 προβολές και οι πρωινές εκπομπές κάλεσαν τον Αλέξανδρο Κοψιάλη να μιλήσει για το… γενναίο αυτό κατόρθωμά του.

kopsialis020244

Από την άλλη, δεν ήταν λίγοι και οι χρήστες στην πλατφόρμα X που σχολίασαν τι δουλειά έχει ένας πολίτης να βιντεοσκοπεί επιχείρηση της Αστυνομίας και πως ο Κοψιάλης χρησιμοποιεί ένα τόσο σοβαρό γεγονός για να ανεβάσει τα views του ή ακόμη και να φτιάξει το όνομά του μετά το cancel που είχε δεχτεί πριν από δύο χρόνια λόγω της υπόθεσης της Γεωργίας Μπίκα. Οπως έγινε γνωστό, ο παιδόφιλος από την Πάτρα, ο οποίος συνελήφθη στον Πειραιά, παρενοχλούσε την ανήλικη μέσω προφίλ με γυναικείο όνομα, στέλνοντάς της άσεμνα μηνύματα και βίντεο. Σε κάποια εξ αυτών, δε, αυνανιζόταν, λέγοντας το όνομα του παιδιού!

Το δόλωμα

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ίδιο άρχισε όταν «τσίμπησε» το δόλωμα που του έριξαν ο πατέρας της 13χρονης και ο Κοψιάλης στο Instagram και δέχτηκε να πάει σε ένα διαμέρισμα την περασμένη Παρασκευή, όπου δήθεν θα συναντούσε το κοριτσάκι για να συνευρεθούν ερωτικά. Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας που ανοίγει την πόρτα του σπιτιού, ενώ στο εσωτερικό περιμένουν ο Κοψιάλης, ακόμη ένας άνδρας και ένας που βιντεοσκοπεί.

kopsialis310149

Το πρόσωπο του άνδρα που κατονομάζεται ως παιδόφιλος καλύπτεται από πίξελ, ενώ ακολουθούν πλάνα σύλληψης του άνδρα από δύο αστυνομικούς με επίσης καλυμμένα πρόσωπα με πίξελ. Βέβαια, ο αστυνομικός που μιλάει στο βίντεο και που συμμετείχε στη σύλληψη είναι γνωστός στα social media, καθώς διατηρεί κανάλι στο TikTok και ανεβάζει συχνά βίντεο. Ενώ λοιπόν στο επίμαχο βίντεο ο Κοψιάλης φρόντισε για την ανωνυμία του βάζοντας πίξελ στο πρόσωπό του, στο Instagram τον ευχαρίστησε θερμά κάνοντας tag το όνομά του.

kopsialis020242

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 1992 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Εχει σπουδάσει Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Μάρκετινγκ στο IST College, απ’ όπου αποφοίτησε το 2014, ενώ από το 2011 έως το 2019 εργαζόταν ως πωλητής σε κατάστημα ρούχων. Το 2018 άρχισε να ανεβάζει στο κανάλι του στο YouTube βίντεο με τις εκπομπές του «Δημόσια Κατακραυγή» και «Ιδιωτική Κατακραυγή».

kopsialis020243

Χιλιάδες views

Οπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, κάποια αστεία του έτυχαν αρνητικής κριτικής, με τον ίδιο να κατηγορείται από μικρή μερίδα του κοινού για σεξισμό και body shaming. Σε κάθε περίπτωση, όμως, τα βίντεο του Κοψιάλη «χτυπούσαν» πολλές χιλιάδες views, με το κοινό, στη μεγάλη πλειονότητά του, να εκδηλώνει τον θαυμασμό του. Η επιτυχία του καναλιού του έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν άρχισε να κάνει συνεντεύξεις με celebrities μέσα στο αυτοκίνητό του.

kopsialis02024

Σειρά είχε το Instagram, όπου το προφίλ του είναι γεμάτο με χιουμοριστικά βίντεο, τα οποία ανέβασαν τις μετοχές του, αυξάνοντας θεαματικά και τους ακολούθους του. Κάπως έτσι άρχισαν τα giveaways και ο αριθμός των followers του ανέβηκε ακόμη πιο πολύ, με αποτέλεσμα να φτάσει να έχει ένα από τα πιο δυνατά instagramικά προφίλ στην Ελλάδα. Κάποια στιγμή, μάλιστα, συνεργάστηκε με τους αδερφούς Αντετοκούνμπο, με τους οποίους έκανε το μεγαλύτερο giveaway στην ελληνική instagramική ιστορία: ένα σπίτι!

kopsialis020241
Η πρόταση γάμου στη Φυρού

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είναι παντρεμένος με την όμορφη Σοφία Φυρού, το όνομα της οποίας έγινε γνωστό στο πανελλήνιο όταν ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα του Ηλία Βρεττού. Συγκεκριμένα, ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου και, παρότι δεν τραυματίστηκε, το σοκ για εκείνη υπήρξε μεγάλο. Τότε ακουγόταν πως ήταν σε σχέση με τον τραγουδιστή, ο οποίος τραυματίστηκε, κάτι που διαψεύστηκε στην πορεία και από τους δύο. Η Σοφία έχει σπουδάσει Οικονομικά και μολονότι της έχουν γίνει κατά καιρούς προτάσεις ν’ ασχοληθεί με την τηλεόραση, εκείνη δεν το αποφασίζει. Με τον Αλέξανδρο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο, ο οποίος θα γίνει τριών ετών τον επόμενο μήνα.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...