Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τα love stories της ελληνικής showbiz

Οι έρωτες που άνθισαν μεταξύ τηλεοπτικών πλατό, θεάτρων, πασαρέλας ή πίστας και του γκαζόν των γηπέδων

Διάσημοι, όμορφοι, με δόξα, θαυμαστές και χρήμα… Ο έρωτας μεταξύ τους είναι κεραυνοβόλος ενίοτε… Οι καλλονές της showbiz και του θεάματος, από τις πίστες και τις θεατρικές σκηνές μέχρι τα τηλεοπτικά στούντιο, έλκονται από αθλητές με δύναμη, νιάτα, γοητεία, λεφτά και τους οπαδούς τους να πίνουν νερό στο όνομά τους…

Τραγουδίστριες, παρουσιάστριες αλλά και ηθοποιοί και μοντέλα έχουν ζήσει αλλά και ζουν με Ελληνες και ξένους αθλητές τον μεγάλο έρωτα. Τα love stories που άνθισαν μεταξύ τηλεοπτικών πλατό, θεάτρων, πασαρέλας και πίστας με αυτά του παρκέ και του γκαζόν των γηπέδων έχουν απασχολήσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανά τα χρόνια. Κάποια ζευγάρια έχουν αντέξει στον χρόνο, κάποια έφτασαν στα σκαλιά της εκκλησίας και κάποια χώρισαν.

Κάβουρα – Τζαβέλλας

φ1 Kavoura Tzavellas 1

Ανεπάντεχη ήταν η είδηση της εγκυμοσύνης της πανέμορφης ηθοποιού Βίκυς Κάβουρα, καθώς μόλις τον τελευταίο χρόνο είχε διαρρεύσει η σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργο Τζαβέλλα. Μάλιστα το ζευγάρι κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά τα καλά μαντάτα δεν κρύβονται. Η Βίκυ είναι πέντε μηνών και το ζευγάρι, που συζεί στη Βούλα, περιμένει την μπέμπα του, ενώ ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Ηλιάδη – Γκέντσογλου

φ3 201606260956080.1030 AGELIKI ILIADI SAVAS GENTZOGLOY 2562016

Ερωτας με διαφορά ηλικίας. Η Αγγελική Ηλιάδη και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σάββας Γκέντσογλου γνωρίστηκαν τον χειμώνα του 2013, αλλά κατόρθωσαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους μέχρι το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, οπότε κυκλοφόρησαν οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες από τις διακοπές τους. Το 2014 απέκτησαν τον γιο τους Βασίλη. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ. Παρέμειναν μαζί μέχρι το 2019, οπότε αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά διατήρησαν άψογες σχέσεις για χάρη του παιδιού τους. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας ο Γκέντσογλου έμεινε μαζί με την Ηλιάδη, τον γιο τους, αλλά και τον γιο της τραγουδίστριας με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, τον Μπαμπίνο.
Το 2021 κάποιες κοινές φωτογραφίες τους έβαλαν φωτιά σε φήμες για επανασύνδεση, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από τους ίδιους. Οταν η Ηλιάδη ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ότι απλώς έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα του παιδιού της. Μάλιστα, πέρασαν όλοι μαζί και τα φετινά Χριστούγεννα, λίγο πριν ο Γκέντσογλου αναχωρήσει για Αγιο Δομίνικο και μπει στο «Survivor».

Φουρέιρα – Μποτία

φ4 ΦΟΥΡΕΙΡΑ 1

Η Ελένη για χάρη του φτιάχνει μέχρι και τούρτες γενεθλίων… Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Ελένη Φουρέιρα και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Μποτία, αφού στις αρχές Φεβρουαρίου θα γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, ο οποίος γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2023.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε βραδινή έξοδο στα μπουζούκια το 2016. Ο Μποτία φλέρταρε έντονα τη Φουρέιρα και εκείνη ενέδωσε, μια και στην περίπτωσή τους ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Για παραπάνω από έναν χρόνο κατόρθωσαν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, αλλά στη συνέχεια αποκαλύφτηκαν, ενώ το 2018 κυκλοφόρησαν φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν. Η πράξη τις διέψευσε και μάλιστα η Ελένη Φουρέιρα, στις ελάχιστες φορές που μιλάει για τα προσωπικά της, έχει πει ότι «ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος», ενώ η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του παιδιού τους. Αλλωστε η τραγουδίστρια δεν έκρυψε ποτέ ότι η μεγαλύτερή της επιθυμία ήταν πάντα να γίνει μητέρα.
Να υπενθυμίσουμε ότι αρκετά χρόνια πριν η Ελένη Φουρέιρα είχε σχέση για περίπου έναν χρόνο με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά. Οι δυο τους χώρισαν και ο Γιώργος Σαμαράς παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια με την καλλονή ηθοποιό και παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Βανδή – Νικολαΐδης

φ2 200909291216100.1137 NIKOLAIDIS VANDI 13072009

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης γνωρίστηκαν το 1998, όταν η ΑΕΚ έκανε τον χορό της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν τότε η Βανδή. Εκείνη ανέβηκε στην πίστα φορώντας κιτρινόμαυρη φανέλα με τον αριθμό 11, δηλαδή τον αριθμό του Ντέμη Νικολαΐδη. Υστερα από πέντε χρόνια σχέσης το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2003, ενώ απέκτησε δύο παιδιά: τη Μελίνα που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2004 και τον Γιώργο που γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2007. Ωστόσο, ξάφνιασαν το κοινό τον Ιούλιο του 2021, όταν ανακοίνωσαν από κοινού ότι αποφάσισαν να χωρίσουν.

Κοκκίνου – Μπόγρης

φ5 201306211319150.8915 KOKINOY MPOGRIS 20062013

Πρόκειται για μια σχέση που απασχόλησε τα media αρκετά, ενώ σχολιάστηκε ιδιαίτερα το γεγονός ότι την Ελλη Κοκκίνου και τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη χώριζαν 19 χρόνια, αν και κανένας από τους δύο δεν έδειξε να πτοείται από τέτοια κακεντρεχή σχόλια. Η Ελλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης ήταν μαζί επτά χρόνια, ενώ χώρισαν το καλοκαίρι του 2017. Τα τελευταία τρία χρόνια της σχέσης τους ήταν εξ αποστάσεως, αφού ο Γιώργος Μπόγρης βρισκόταν στην Ισπανία και έπαιζε σε ομάδες εκεί. Η απόσταση, σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, ήταν ο λόγος που τους οδήγησε στον χωρισμό. Πάντως, σε συνεντεύξεις που έδωσαν αργότερα τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο μπασκετμπολίστας μίλησαν με πολύ όμορφα λόγια για τη σχέση τους.

Μαστροκώστα -Δέλλας

φ6 ΔΕΛΛΑΣ ΓΩΓΩ 3

Μια σχέση δυνατή, ένας γάμος-όνειρο. «Δεν τον ερωτεύτηκα με τη μία. Ηταν πολύ αρσενικό. Είδα έναν άντρα δυο μέτρα και μου φάνηκε λίγο υπερβολικό για μένα». Αυτά είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή η πάλαι ποτέ γυμνάστρια Γωγώ Μαστροκώστα για τη γνωριμία της με τον Τραϊανό Δέλλα. Το ζευγάρι ωστόσο παντρεύτηκε το 2010 με έναν εντυπωσιακό γάμο, συνοδευόμενο από τη βάφτιση της κόρης τους. Ο ποδοσφαιριστής έχει δείξει μεγάλη τρυφερότητα και στήριξη και στο πρόβλημα υγείας που πέρασε η γυναίκα του, η οποία βγήκε νικήτρια στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στο στήθος.

Σπανούλης – Χοψονίδου

φ7 201606031304110.6448 VASILIS SPANOYLIS OLIMPIA XOPSONIDOY 262016

Τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του Ολυμπία Χοψονίδου είναι ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έχει πει ότι είναι η γυναίκα της ζωής του. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2008 μέσω κοινών φίλων στη Μύκονο και ο έρωτά τους ήταν κεραυνοβόλος. Τον Ιούνιο του 2011 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και έχουν αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια μαζί, αφού είναι λάτρεις των παιδιών. Η Σταρ Ελλάς 2006 δεν απουσίαζε σχεδόν ποτέ από τους αγώνες του συζύγου της στο μπάσκετ.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...