Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Σπύρος Σούλης: Ετοιμάζεται να επιστρέψει για να «στεγάσει» τα όνειρα των τηλεθεατών

Πιάνει πάλι το... μυστρί!

Ο Σπύρος Σούλης στρώνει μεθοδικά τον δρόμο της τηλεοπτικής του επιστροφής, με σφυρί και κασμά στο χέρι, αφού οσονούπω θα ανακαινίζει πάλι και θα μαστορεύει σπίτια για όλα τα γούστα! Και όλο αυτό δεν θα γίνει τυχαία, αφού η οικοδομή έχει ανοίξει ξανά και οι κατασκευαστικές εταιρίες έχουν αρχίσει να ρίχνουν μπετά!

201707041753070.5685 SPIROS SOYLIS 472017 001

Ως γνωστόν, ο Σπύρος Σούλης λείπει περισσότερο από μία δεκαετία από την εγχώρια μικρή οθόνη, καθώς ο κλάδος της οικοδομής είχε πατώσει στην Ελλάδα. Ο αρχιτέκτονας με σπουδές στο Λονδίνο έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό το 2003, μέσα από το πρώτο «Survivor» του Mega. Εναν χρόνο μετά, το 2004, άρχισε να παρουσιάζει μια θεματική ενότητα διακόσμησης στο πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του σταθμού, με τίτλο «Αλλαξέ το». Το 2005 ήρθε η μετεγγραφή της επιτυχημένης ενότητας στον Alpha και στον «Καφέ με την Ελένη», όμως παράλληλα υπήρχε και η αντίστοιχη εβδομαδιαία εκπομπή στο βραδινό πρόγραμμα του καναλιού, με τον Σπύρο Σούλη να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και να φαντάζει σαν τον Αϊ-Βασίλη.

spiros soulis160243

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2009, άρχισε η συνεργασία του Σπύρου Σούλη με τον ANT1 και την εκπομπή «Με το δεξί», την οποία παρουσίαζε έως τις αρχές του 2012, φτιάχνοντας μια πλειάδα σπιτιών και κάνοντας τους τηλεθεατές να πίνουν νερό στο όνομά του. Το σκεπτικό της εκπομπής ήταν παρόμοιο με τις προηγούμενες παραγωγές, ωστόσο ήταν μεγαλεπήβολο, καθώς πλέον δεν γίνονταν μεμονωμένες αλλαγές δωματίων, αλλά ολοκληρωτικές ανακαινίσεις σπιτιών.

spiros soulis160242

Η είσοδος όμως της Ελλάδας στα Μνημόνια και ο «ξαφνικός θάνατος» της οικοδομής για σχεδόν δέκα χρόνια οδήγησαν στο μοιραίο τέλος της εκπομπής, αφού οι χορηγοί δεν το φύσαγαν το παραδάκι… Πλέον όμως ο κατασκευαστικός κλάδος έχει πάρει φόρα… Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο δημοφιλής παρουσιαστής Σπύρος Σούλης βρίσκεται αυτήν την περίοδο σε διαπραγματεύσεις με δύο κανάλια για την επιστροφή της εκπομπής του, προσαρμοσμένης στις ανάγκες του σήμερα. Οπως ακούγεται στην τηλεοπτική αγορά, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για την επαναφορά της παραγωγής. Μάλιστα, επειδή πρόκειται για εκπομπή βασισμένη σε χορηγίες, έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον τρεις μεγάλες εταιρίες του κατασκευαστικού κλάδου.

spiros soulis160241

Τα γυρίσματα, εφόσον πέσουν οι τελικές υπογραφές, θα αρχίσουν στο τέλος της άνοιξης, γιατί η δομή της συγκεκριμένης εκπομπής είναι πολύπλοκη και απαιτείται αρκετός χρόνος για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών σε ένα υπό ανακαίνιση κτίριο, άρα χρειάζεται να δημιουργηθεί το απαραίτητο στοκ επεισοδίων. Να σημειωθεί ότι πριν από τρία χρόνια ο Σπύρος Σούλης είχε δεχτεί πρόταση από το Open για παρόμοια εκπομπή, όμως οι συζητήσεις δεν προχώρησαν, γιατί και τότε υπήρχε ακόμη οικονομική δυστοκία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...