Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Μέγκαν Μαρκλ: Οι συμπρωταγωνιστές της στο «Suits» την έχασαν μετά το γάμο της

Μόνο η τηλεοπτική Ντέινα Σκοτ, Αμπιγκεϊλ Σπένσερ, συνεχίζει να έχει επαφές με την πολυάσχολη πριγκίπισσα

Στα δάχτυλα του ενός χεριού μετριούνται οι φίλοι της Μέγκαν Μαρκλ από τη σειρά «Suits» που παρέμειναν δίπλα της και… περισσεύουν και τρία δάχτυλα.

meghan markle 1 2 Ισως και τέσσερα, καθώς ένας πρώην συμπρωταγωνιστής της, παρότι τρέφει ακόμη φιλικά συναισθήματα για εκείνη, μάλλον έχει να τη συναντήσει χρόνια. Αλλοι ξέκοψαν αηδιασμένοι με το «τουπέ» που απέκτησε η ηθοποιός μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, ενώ άλλοι ένιωσαν προδομένοι όταν δεν τους στήριξε την ώρα που την είχαν ανάγκη.

markle harry son 570

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Η Τζέσικα Μαλρόνεϊ ήταν η στιλίστρια η οποία το 2015 βοήθησε τη Μέγκαν Μαρκλ να επιλέξει το νυφικό που φόρεσε ο χαρακτήρας της στον γάμο της στη σειρά «Suits». Εναν χρόνο αργότερα κάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι σε δείπνο στο σπίτι της, για να επιτρέψει στη Μέγκαν να τον συναντήσει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Queen Elizabeth Meghan Markle Prince Harry 1 Το 2018 η Μαλρόνεϊ βοήθησε τη Μέγκαν να σχεδιάσει τον γάμο της με τον Χάρι και οι δίδυμοι γιοι της είχαν επίσημο ρόλο στην τελετή. Ωστόσο το γυαλί της φιλίας τους έσπασε το 2020, όταν η Μέγκαν δεν στήριξε τη Μαλρόνεϊ που κατηγορήθηκε ότι ευνοήθηκε στην καριέρα της διότι είναι λευκή. Πέρυσι η Μέγκαν δεν ανέφερε καν το όνομά της δημόσια στο διαβόητο ντοκιμαντέρ του πριγκιπικού ζευγαριού «Harry & Meghan» στο Netflix.

markl230246
Τζέσικα Μαλρόνεϊ

Ο Ρικ Χόφμαν, συμπρωταγωνιστής της στο «Suits» (Λούις Λιτ), σχολίασε την αποχώρηση της Μέγκαν από τη σειρά το 2017 λέγοντας ότι ένιωσε σαν να έχασε ένα κομμάτι από την καρδιά του. Ηταν καλεσμένος στον γάμο της με τον Χάρι και πρόσφατα διαμαρτυρήθηκε ότι δεν πέρασε καλά διότι η αναπνοή του διπλανού του βρομούσε, καθώς έπασχε από κακοσμία του στόματος. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει καμία δημόσια έξοδο με τη δούκισσα του Σάσεξ. Από τις αναρτήσεις του στο Instagram φαίνεται ότι του λείπουν οι στιγμές που περνούσαν μαζί στα γυρίσματα της σειράς, σημάδι ότι δεν συναντιούνται.

markl230241
Ρικ Χόφμαν

O Γκάμπριελ Μαχτ, που στη σειρά υποδυόταν τον Χάρβεϊ Σπέκτερ, ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους της Μέγκαν όσο διαρκούσαν τα γυρίσματα, σε σημείο που ήταν προσκεκλημένος στον γάμο της με τον Χάρι. Ωστόσο στη συνέχεια είχε ελάχιστες επαφές με την πριγκίπισσα, οι οποίες τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι διακόπηκαν. Οταν ρωτήθηκε πρόσφατα αν η Μαρκλ θα συμμετέχει σε μια ενδεχόμενη επάνοδο του «Suits», δήλωσε ότι δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της και χρύσωσε το χάπι για τη σύζυγο του Χάρι λέγοντας ότι χάρηκε βλέποντάς τη να στηρίζει ένθερμα τη σειρά.

markl230243
Γκάμπριελ Μαχτ

Η Ντόνα Πόλσεν της σειράς, κατά κόσμον Σάρα Ράφερτι, περιέγραφε τη Μέγκαν όχι απλά σαν φίλη της, αλλά σαν αδελφή της και ήταν εκστασιασμένη όταν πήγε στον γάμο της στο Λονδίνο. Ωστόσο, έναν χρόνο αργότερα, το 2019, η Ράφερτι άφησε να εννοηθεί ότι η Μέγκαν, την οποία παλαιότερα αποκαλούσε «οικογένεια», δεν έπαιζε πλέον σημαντικό ρόλο στη ζωή της, καθώς είχαν απομακρυνθεί. «Είναι πραγματικά πολυάσχολη, είναι σούπερ φορτωμένη με δουλειά» δήλωσε η Ράφερτι στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «Today», προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη Μέγκαν για το γεγονός ότι ξέκοψε από τη ζωή της. Από τότε δεν έχουν εμφανιστεί δημόσια μαζί ούτε μία φορά.

markl230245
Σάρα Ράφερτι

Η φιλία της Αμπιγκεϊλ Σπένσερ με τη Μέγκαν ξεκίνησε το 2008, όταν συναντήθηκαν σε μια οντισιόν. Εγιναν κολλητές φίλες στα γυρίσματα του «Suits» και η τηλεοπτική Ντέινα Σκοτ ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους στους οποίους η Μέγκαν αποκάλυψε τη σχέση που είχε στα κρυφά με τον πρίγκιπα Χάρι. Οι δύο γυναίκες παραμένουν καλές φίλες μέχρι τώρα, οπότε δεν προκάλεσε εντύπωση όταν το 2022 η Σπένσερ εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» στο Netflix. «Ηταν πάντα το ασφαλές λιμάνι μου» δήλωσε πρόσφατα η Σπένσερ για τη Μέγκαν.

markl2302441
Αμπιγκεϊλ Σπένσερ

Επίθεση στη Μέγκαν

Ο Ουέντελ Πιρς ήταν παρών στον τηλεοπτικό γάμο της Μέγκαν στο «Suits» ως Ρόμπερτ Ζέιν, αλλά εκκωφαντικά απών στον γάμο της με τον Χάρι το 2018. Εκείνη την εποχή ο Πιρς δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι δεν του το επέτρεψαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του. Χρόνια αργότερα αποκάλυψε ότι έχουν να μιλήσουν από το 2019. Το 2021, μάλιστα, επιτέθηκε στη Μέγκαν και στον Χάρι για τη διαβόητη συνέντευξη που παραχώρησαν στην Οπρα Γουίνφρεϊ, γράφοντας στο Χ ότι αποσπούσε την προσοχή από τους χιλιάδες ανθρώπους που πέθαιναν κάθε ημέρα από την πανδημία.

markl23024
Ουέντελ Πιρς

O Πάτρικ Τζ. Ανταμς, που έπαιζε τον Μάικ Ρος, που ερωτεύτηκε ο χαρακτήρας της Μέγκαν στο «Suits», ήταν φίλος με τη δούκισσα του Σάσεξ το πολύ μέχρι το 2020, όταν ο ηθοποιός «ξενέρωσε» από το πόσο άλλαξε ο χαρακτήρας της μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. Σε συνέντευξη εκμυστηρεύτηκε ότι του ήταν «άγρια δύσκολο» να βλέπει τη δραματική αλλαγή της Μέγκαν και αποκάλυψε ότι πλέον δεν είχε «καμία επικοινωνία» μαζί της.

markl230247

Η Τζίνα Τόρες, που υποδύθηκε την Τζέσικα Πίρσον και δήλωνε ότι πέρασε «υπέροχα» με τη φίλη της Μέγκαν στα γυρίσματα της σειράς, ήταν μια από τις πιο καλοντυμένες στον γάμο της με τον Χάρι. Ωστόσο 12 μήνες αργότερα παραδέχτηκε ότι δεν έχει πια καμία επαφή με τη σύζυγο του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ Βρετανού πρίγκιπα, χωρίς να αποκαλύψει τον λόγο.

markl230242
Τζίνα Τόρες

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...