Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Alpha θέλει τον Μπισμπίκη για τις σειρές «Τα κόκκινα φανάρια» και...

Μήλον της Εριδος ο Μπισμπίκης! Δύο σειρές πολιορκούν τον...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος...

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Παπασπηλιόπουλος – Σαμαρά: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει… έρωτας!

«Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται» λέει ένα...

Μέγκαν Φοξ για «Οσκαρ πλαστικών»

Αγνώριστη η σούπερ σταρ του Χόλιγουντ σε σχέση με το πώς τη γνώρισαν οι θαυμαστές της στην ταινία που την έκανε διάσημη

«Πώς έγινε έτσι από τις πλαστικές;» σχολίαζαν με αρκετή δόση κακίας οι χρήστες των social media τη Μέγκαν Φοξ στις πρόσφατες εμφανίσεις της και η αλήθεια είναι ότι η σέξι σταρ του Χόλιγουντ έχει γίνει αγνώριστη σε σχέση με το πώς τη γνώρισαν οι θαυμαστές της στην ταινία που την έκανε διάσημη.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Βέβαια δεν είναι κακό κάποιος να κάνει επεμβάσεις αισθητικής, αλλά ακόμη και οι πλαστικοί χειρουργοί συστήνουν στους ασθενείς τους να μην το παρακάνουν, για να μην αλλοιώσουν υπερβολικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Καταξιωμένοι πλαστικοί χειρουργοί αποκαλύπτουν στην «Daily Mail» τι πείραξε στο πρόσωπό της η ηθοποιός καταλήγοντας να το αλλάξει δραματικά.

Η Μέγκαν Φοξ στην ταινία «Transformers», το 2007

Με την ταινία «Transformers» το 2007 η Μέγκαν Φοξ έγινε με τη μία διάσημο σύμβολο του σεξ, χάρη στο εντυπωσιακά όμορφο πρόσωπό της και το «καυτό» κορμί της, ενώ εξέπεμπε αισθησιασμό με τις κινήσεις της σε κάθε σκηνή, όπως αυτή στην οποία κρατούσε σηκωμένο το καπό αυτοκινήτου, κοιτάζοντας με λάγνο βλέμμα την κάμερα. Εκοψε την ανάσα του ανδρικού πληθυσμού με τις γυμνές σκηνές στην ταινία του 2009 «Το κορμί της Τζένιφερ» και διατήρησε το «καυτό» λουκ στο «Teenage Mutant Ninja Turtles» του 2014. Μόνο που τελευταία φάνηκε να… χαλάει η μαγιά. Την περασμένη εβδομάδα σε φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram από τις προετοιμασίες πριν πάει σε πάρτι με τον σύντροφό της μόνο το σώμα της ήταν το ίδιο με το 2007.

2001

Ο δρ Νόρμαν Ρόουι, πλαστικός χειρουργός με έδρα στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, εκτίμησε στη βρετανική εφημερίδα ότι η αλλοίωση στο πρόσωπο της 37χρονης ηθοποιού δεν οφείλεται στο μακιγιάζ, αλλά στις πολλές επεμβάσεις αισθητικής που έχει κάνει και άρχισε να τις απαριθμεί τη μία μετά την άλλη, κάνοντας λόγο για νυστέρι και για ενέσεις. «Εκανε ρινοπλαστική» είπε, εξηγώντας ότι η σταρ λείανε το πάνω μέρος της μύτης της ώστε να αποκτήσει ωραιότερη γραμμή και βελτίωσε την άκρη της μύτης. «Φαίνεται επίσης ότι έβαλε botox» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι έκανε ενέσεις στα βλέφαρα και γύρω από τα φρύδια με το προϊόν που ξανανιώνει το πρόσωπο. Ο πλαστικός χειρουργός πιστεύει ότι η Φοξ έβαλε filler στα χείλια της για να τα φουσκώσει και στα μάγουλά της για να τα κάνει να φαίνονται πιο στρογγυλά.

2008

Μικρότερη μύτη

Τη σκυτάλη πήρε ο πλαστικός χειρουργός Τσαρλς Πιρς από το Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ, συμφωνώντας με όσα είπε ο συνάδελφός του. Αναλύοντας τις γραμμές του προσώπου της Φοξ, ο δρ Πιρς διέγνωσε ότι έφτιαξε τη μύτη της, ανασήκωσε τα φρύδια της και γέμισε το πρόσωπό της με filler. «Αν συγκρίνετε τις πρόσφατες φωτογραφίες της με τις φωτογραφίες από όταν ήταν νεότερη, θα παρατηρήσετε ότι η μύτη της είναι μικρότερη και με καλύτερο σχήμα» είπε αρχικά. Πρόσθεσε ότι το σχήμα του μετώπου και του φρυδιού μοιάζει αλλοιωμένο, καθώς «φαίνεται τραβηγμένο προς τα πάνω, γεγονός που είναι αντίθετο από αυτό που συμβαίνει όταν γερνάμε». «Πιθανώς, πρόσφατα έκανε ενέσεις με Botox και filler στο πρόσωπο και στα μάγουλα» εκτίμησε ο γιατρός, ο οποίος δεν απέκλεισε πάντως οι αλλαγές που έκανε η ηθοποιός να φαίνονται ακόμη πιο δραματικές εξαιτίας του μακιγιάζ και του φωτισμού.

2017

Η Φοξ δεν έχει παραδεχτεί ποτέ ότι έκανε οποιαδήποτε επέμβαση αισθητικής στο πρόσωπό της. Κράτησε το στόμα της ερμητικά κλειστό χωρίς να κάνει οποιοδήποτε δημόσιο σχόλιο ακόμη και το 2021, όταν ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να βγαίνει από την κλινική του πλαστικού χειρουργού Τζέισον Ντάιαμοντ στο Μπέβερλι Χιλς του Λος Αντζελες, στην οποία έχουν πάει επίσης η Κιμ Καρντάσιαν και η Χίλαρι Νταφ. Μάλιστα, ενώ τα φλας έπαιρναν φωτιά, η Φοξ προσπάθησε να κρύψει τα χείλη της, τα οποία ήταν αισθητά πιο σαρκώδη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Εθεάθη στην ίδια κλινική αισθητικής τουλάχιστον άλλη μία φορά, πέρυσι, όταν φάνηκε σαν να είχε κάνει κάτι εξαιρετικά παρεμβατικό, καθώς δεν πήγε περπατώντας στο αυτοκίνητό της, αλλά τη μετέφερε με αναπηρικό καροτσάκι μια νοσοκόμα, ενώ η ηθοποιός είχε καλύψει πλήρως το κεφάλι της με ένα ρούχο.

2024

Πάντως, γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, μπορεί να ανακαλύψει κανείς τι πιστεύει η Φοξ για τις επεμβάσεις αισθητικής και να διαπιστώσει ότι άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταφύγει σε αυτές. Αρχικά το 2009 παραδέχτηκε στο περιοδικό «Rolling Stone» ότι είναι εξαιρετικά ανασφαλής με οτιδήποτε αφορά την εμφάνισή της. Εναν χρόνο αργότερα δήλωνε στο περιοδικό «Allure» ότι είναι «καταπληκτικό που έχουμε την τεχνολογία να κάνουμε τα πράγματα που κάνουμε». Υποστήριζε όμως ότι, αν κάποιος επιθυμεί να κάνει μια επέμβαση αισθητικής, θα έπρεπε «πρώτα να μιλήσει με έναν ψυχοθεραπευτή, για να ανακαλύψει από πού προέρχεται αυτή η επιθυμία, διότι πολλές φορές δεν έχει να κάνει με τα δόντια σου ή τη μύτη σου ή το πιγούνι», ενώ τόνιζε: «Η χειρουργική επέμβαση δεν θα μειώσει την ανασφάλειά σου γι’ αυτά».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...