Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Βουλγαράκη στα χαϊ λογω του Iωαννιδη!

«Είμαι πολύ υπερήφανη για τον Φώτη»

Λίγες ώρες πριν από το τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1, η Ελένη Βουλγαράκη πανηγύριζε μαζί τον αγαπημένο της Φώτη Ιωαννίδη για τα γκολ που έβαλε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στον αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Φώτης Ιωαννίδης και Ελένη Βουλγαράκη

Μετά τη χαρά της νίκης του, ο διεθνής επιθετικός των «πρασίνων», ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι των αιωνίων, πετυχαίνοντας δύο από τα τρία γκολ του «Τριφυλλιού», ευχήθηκε δημόσια στη σύντροφό του για τα γενέθλιά της, που ήταν το Σάββατο, με μια κοινή τους φωτογραφία. «Α, χρόνια πολλά κιόλας, κορίτσι μου» έγραψε χαρακτηριστικά επάνω σε μια εορταστική (και πολύ τρυφερή) selfie με την Ελένη Βουλγαράκη από το ασανσέρ στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η εν λόγω δημοσίευση του ποδοσφαιριστή συζητήθηκε και στο πλατό του «Πρωινού». Την αρχή έκανε ο Γιώργος Λιάγκας με ένα χιουμοριστικό σχόλιο στη συνεργάτιδά του. «Θέλω να σου πω κάτι, που σε κοιτάζω τόση ώρα. Σε μισώ» της είπε, με την Ελένη Βουλγαράκη να αποκρίνεται: «Είναι πολύ βαρύ αυτό που είπες». «Είναι πολύ βαρύ το 3-1 μέσα στο Καραϊσκάκη» συνέχισε εκείνος. «Εγώ το έβαλα;» τον ρώτησε εκείνη, χαμογελώντας αμήχανα. «Εσύ το έβαλες. Τα δύο τα έβαλες εσύ» πρόσθεσε ο παρουσιαστής, σχολιάζοντας και την τρυφερή φωτογραφία τους που ανάρτησε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Οταν η Ελένη Βουλγαράκη πήρε τον λόγο, εξήγησε: «Θέλω να πω κάτι, γιατί δεν βάλαμε τη φωτογραφία για να μιλάμε γι’ αυτό, δεν θέλω να μιλάμε γι’ αυτό. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον Φώτη. Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, γιατί ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες, οι ίδιοι που έστειλαν χθες συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που θα κατακρίνουν και θα πάρει η μπάλα κι εμένα. Δεν αξίζει στον Φώτη να κρίνεται για την προσωπική του ζωή, αλλά μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι, γιατί είναι πολύ σοβαρός αθλητής».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα