Πειραγμένη η φωτό της Μίντλετον

Σάλος

Σε θρίλερ για την πραγματική κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Κέιτ εξελίχθηκε η δημοσίευση από το παλάτι του Κένσινγκτον της οικογενειακής φωτογραφίας της την Κυριακή. Τα μεγάλα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων την απέσυραν διότι είναι «πειραγμένη» με το photoshop, αλλά και όταν η Κέιτ προσπάθησε να το πάρει πάνω της το παλάτι έκανε ακόμη χειρότερα τα πράγματα. 

Οταν τα AFP, Associated Press, Getty Images και Reuters ανακοίνωσαν την απόσυρση της φωτογραφίας, η «Daily Mail» παρουσίασε ένα ένα τα σημεία της που έχουν παραποιηθεί με photoshop. Οι βασικές αλλοιώσεις παρατηρήθηκαν στο φερμουάρ του πουλόβερ της Κέιτ και το μανίκι της μπλούζας του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Χθες το απόγευμα, η σύζυγος του πρίγκιπα διαδόχου Γουίλιαμ προσπάθησε να πάρει πάνω της το φταίξιμο, καθώς ζήτησε συγγνώμη, δηλώνοντας ότι της αρέσει να πειραματίζεται ερασιτεχνικά με την επεξεργασία των φωτογραφιών. Η συζήτηση θα τελείωνε εκεί, αν το παλάτι του Κένσινγκτον δεν αρνούνταν κατηγορηματικά στη συνέχεια να δημοσιεύσει την αυθεντική φωτογραφία της Κέιτ με τα παιδιά της.

Ενώ όλοι αναρωτιούνταν «τι προσπαθεί να κρύψει το παλάτι;», η Κέιτ εθεάθη να βγαίνει με αυτοκίνητο από το κάστρο του Ουίνδσορ μαζί με τον Γουίλιαμ. Το μυστήριο πύκνωσε ξανά έπειτα από νέα αποκάλυψη της «Daily Mail» ότι, ενώ ο Γουίλιαμ θα πήγαινε στο αβαείο του Ουέστμινστερ, η Κέιτ θα πήγαινε σε «ιδιωτικό ραντεβού», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για επίσκεψη σε γιατρό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον