Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Ποιες είναι οι παραγωγές που πήραν το πράσινο φως για τον Οκτώβριο...

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός και όχι τυχαία. Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Φεβρουάριο, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη αρχίσει τα μαγειρέματα για τον Σεπτέμβριο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κανάκης και ΑΝΤ1 έχουν έτοιμο το «Vinyλιο» για τη βραδινή ζώνη

Ο ΑΝΤ1 απαντά στον ανταγωνισμό με τον Αντώνη Κανάκη και την εναλλακτική εκπομπή «Vinyλιο» στη βραδινή ζώνη! 

Θλίψη για τη γηραιότερη λυράρισσα της Κρήτης

Η Κρήτη και η μουσική της παράδοση θρηνούν την απώλεια μιας σπουδαίας προσωπικότητας, της 94χρονης Ασπασίας Παπαδάκη, της πρώτης γυναίκας στο νησί που τόλμησε να αρπάξει τη λύρα και να μπει στον κόσμο της κρητικής μουσικής με τη δική της

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου τιμά εις διπλούν τον Μανώλη Λιδάκη

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου τιμά εις διπλούν τον Μανώλη Λιδάκη,...

Ο Κρατερός Κατσούλης αποκαλύπτει: «Είχα ζητήσει να φύγω από συνεργασία»

«Δεν είναι πάντα εύκολο να έχεις καλή χημεία με όλους στις δουλειές»

Ο Κρατερός Κατσούλης, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου». Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου αλλά και στις δύσκολες συνεργασίες που είχε στο παρελθόν.

Στην αρχή της συνέντευξης ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες που είχε στο παρελθόν: «Τα συναισθήματά μου όταν μπαίνω σε ένα πλατό μου θυμίζουν την καθημερινότητά μου στο πρωινό. Πάντα με ενδιέφερε πιο πολύ να έχω ωραίες συνεργασίες με ωραίους ανθρώπους. Δεν είναι πάντα εύκολο να έχεις καλή χημεία με όλους στις δουλειές. Οι περισσότερες συνεργασίες της ζωής μου έχουν απ’ όλα. Έχω ζητήσει πριν από πολλά χρόνια να φύγω από συνεργασία. Ήταν πρακτικά τα ζητήματα, δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο συνεννόησης. Θα ήθελα πολύ να έχω αποχωρήσει, αλλά δεν γινόταν».

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και στα επαγγελματικά του σχέδια: «Με την Κατερίνα έχουμε μοιράσει στα ίσα τις μέρες που έχουμε τα παιδιά. Συζητάω τηλεοπτικά και περιμένω να με ειδοποιήσουν για το δοκιμαστικό του Deal. Δεν θα έκανα ξανά πρωινή καθημερινή εκπομπή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»