Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Η αντίδραση της Καλομοίρας σε φλερτ στον σύζυγό της

«Πικάντικες» αποκαλύψεις

«Πικάντικες» αποκαλύψεις από την Καλομοίρα για τον άντρα της Γιώργο Μπούσαλη και μια πρώην φίλη της, μοντέλο, που τον φλέρταρε! Σε ερώτηση που της έγινε αν τη ζηλεύει ο άντρας της, η τραγουδίστρια έκανε την… ανατροπή.

«Εγώ κάνω σκηνές ζήλιας, δεν ντρέπομαι, όποιος και να είναι, λέω “συγγνώμη, πολύ τα είπατε”. Μια φορά τού έστειλε μια φίλη μου μοντέλο και του έστειλε και μήνυμα. Εγινε της φωτιάς στο σπίτι. Αυτή την έκανα μπλοκ, δεν της ξαναμίλησα!» δήλωσε στις κάμερες.

Νωρίτερα, όταν η ρεπόρτερ τής επισήμανε ότι ο Γιώργος τη στηρίζει στα επαγγελματικά της, ακολουθώντας την πρόσφατα στην Ελλάδα, η Καλομοίρα σχολίασε: «Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, αλλά μου κάνει εντύπωση που κάνει εντύπωση ότι έρχεται μαζί μου. Ο άντρας μου είναι, δεν πρέπει να κυκλοφορούμε μαζί;»

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...






Μποζουκια Αθηνα