Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Παναγία μου...

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια του Σαββάτου, που παίρνει επάξια τα σκήπτρα από εκείνη του Σπύρου Παπαδόπουλου. Η καλλονή ηθοποιός Στέλλα Κοσμοπούλου με ένα κολλητό ροζ μάξι φόρεμα έκλεψε τις εντυπώσεις με το τσιφτετέλι της στην εκπομπή «Σάββατο με φίλους» στον Σκάι, το βράδυ του Σαββάτου (23/3/24).

Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στην Πίτσα Παπαδοπούλου και η ηθοποιός έβαλε φωτιά στο πλατό με ένα εντυπωσιακό τσιφτετέλι στο τραγούδι «Σαλονικιός» του Στράτου Διονυσίου που ερμήνευσε ο Λευτέρης Κιντάτος. Οταν ολοκληρώθηκε το τραγούδι και ο χορός της ηθοποιού με τον δημοσιογράφο Νικόλα Βαφειάδη, οι υπόλοιποι καλεσμένοι τούς χειροκρότησαν όρθιοι.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Σταρόβας, που ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή, και είπε με χιουμοριστική διάθεση «Εγώ με τον Χρήστο Φερεντίνο σε όλο το χορευτικό βλέπαμε μόνο τον κύριο Βαφειάδη», προκαλώντας γέλια στο πλατό. Η Στέλλα Κοσμοπούλου είναι ηθοποιός και έχει λάβει μέρος σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Μας συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Τρία Μίλια» του Star ως Ελένη Παπαχρήστου, ενώ συμμετείχε και στο «Ελεύθερη Σχέση» του 2018, που προβαλλόταν στο Open.

Πάντως, οι ωραίες παρουσίες με τα καλλίγραμμα κορμιά και ταλέντο στο τσιφτετέλι δίνουν και παίρνουν στην εκπομπή του Φερεντίνου. Να σημειωθεί ότι και η παρουσιάστρια Eλενα Κώνστα, όταν είχε βρεθεί στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου και αποφάσισε να σηκωθεί για να χορέψει, άναψε φωτιές. Ποιος δεν τη θυμάται να λικνίζεται στις νότες του τραγουδιού «Μπαλαμός». Η ίδια άρχισε να χορεύει με τον πρώην παίκτη του «Survivor» Γιώργο Ασημακόπουλο και τράβηξε τα βλέμματα με τις χορευτικές της φιγούρες όσο και με το κατακόκκινο μίνι φόρεμά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.