Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του δέρματος

Η Εμιλία του «My Style Rocks» με 68% αναπηρία

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του δέρματος, ενώ η Εμιλία Βόντος έκανε γνωστό πως έχει 68% αναπηρία στο αίμα. Δύο συγκλονιστικές προσωπικές ιστορίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας από τις ίδιες τις πρωταγωνίστριές τους.

vodos29034

Την αρχή έκανε το μοντέλο, που το ευρύ τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο «GNTM», στο Star. «Πριν από έναν χρόνο και δύο μήνες αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι από την πλάτη μου» ακούγεται να λέει η Αγάπη Ξυπολιά σε βίντεο που μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση.

«Πάλι καλά»

«Oταν πήραμε τα αποτελέσματα της βιοψίας, το μόνο που κράτησα από τον γιατρό ήταν “πάλι καλά, το προλάβαμε”» συνεχίζει στο κλιπ που κοινοποίησε. «Να φοράτε αντηλιακό, δεν σας στερεί το μαύρισμα, σας προστατεύει από τον καρκίνο του δέρματος» καταλήγει η ίδια, στέλνοντας σημαντικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

mariagapi29034

Στο μεταξύ, η Εμιλία Βόντος, μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή της Zoe Pre, γνωστοποίησε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εκ γενετής. «Γεννήθηκα με ένα μεγάλο πρόβλημα. Είναι ουσιαστικά 68% αναπηρία στο αίμα. Με αυτό έχω μάθει πλέον να ζω, δεν το ξεπερνάς αυτό ποτέ, δεν υπάρχει κάποια λύση. Είναι ένα αιματολογικό πρόβλημα που δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά είναι κάτι που έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω…» ανέφερε στην αρχή της ιστορίας της η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» αλλά και του «Celebrity».

Στη συνέχεια μίλησε για την άρνηση που είχε μια περίοδο να παίρνει τα φάρμακά της. «Τα φάρμακα ήταν ενέσιμα στην κοιλιά με ένα μηχάνημα που έπρεπε να κρατάω 12 ώρες το βράδυ και το πρωί, που θα ξυπνούσα να πάω σχολείο, να το αφαιρώ. Εγώ αυτό δεν μπορούσα να το κάνω. Μου έλεγαν “πρέπει να βρούμε μια λύση, πρέπει να πάρεις τα φάρμακά σου”. Λέω “δεν υπάρχει λύση, δεν θα τα πάρω, δεν μπορώ να είμαι τρύπια στην κοιλιά”. Μου λέει “παιδί μου, το καταλαβαίνεις ότι δεν πάει καλά η κατάσταση, θα πεθάνεις”. Γυρίζω και του λέω “εντάξει, ας πεθάνω, δεν έχω πρόβλημα. Μπορώ να κατέβω αυτή τη στιγμή κάτω στον δρόμο να με πατήσει ένα αυτοκίνητο και να πεθάνω”» είπε η Εμιλία, η οποία αναφέρθηκε και στην τελευταία της νοσηλεία.

vodos14123

«Στα 19 μου, στην τελευταία μου νοσηλεία, στους μεγάλους πόνους, στους ορούς πάνω απ’ το κεφάλι μου, στις μορφίνες που μου βάζανε, είπα μέσα μου “Θεέ μου, σου αφήνω την υγεία μου στα χέρια σου κι εσύ θα αποφασίσεις”» σημείωσε, προσθέτοντας πως από τότε δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί ξανά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...