Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Ντάφνι Τζόι και Γιουνγκ Μαϊάμι οι δύο διάσημες που έπαιρναν μηνιάτικο από τον διάσημο ράπερ για να εκδίδονται

Sugar Ντάντι!

Μια ηθοποιό που γέννησε το παιδί διάσημου ράπερ και μια γνωστή τραγουδίστρια βγάζει στη σέντρα πρώην μουσικός παραγωγός του Σον Κομπς, κατονομάζοντάς τες σε αγωγή του ως δύο από τις γυναίκες που έπαιρναν «μηνιάτικο» για να κάνουν σεξ στα διαβόητα πάρτι της διαστροφής στις βίλες του.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Η καταγγελία ξεπηδάει μέσα από την αγωγή του Ρόντεϊ Τζόουνς εναντίον του Κομπς, που ήταν γνωστός ως Παφ Ντάντι, με την οποία διεκδικεί αποζημίωση 27.800.000 ευρώ για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμό από τον ράπερ. Αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η Ντάφνι Τζόι και η Γιουνγκ Μαϊάμι «πληρώνονταν με μηνιαία αμοιβή για να εργαστούν ως εκδιδόμενες για τον κύριο Κομπς και οι πληρωμές γίνονταν μέσω ηλεκτρονικής μεταφοράς των χρημάτων». Μάλιστα διαχωρίζει τις δύο celebrities από τις υπόλοιπες «ανήλικες και πόρνες» που συμμετείχαν στα πάρτι της διαστροφής, καθώς αυτές φέρεται ότι πληρώνονταν σε μετρητά στο τέλος κάθε βραδιάς.

didi290341
Ο Παφ Ντάντι με τη Γιουνγκ Μαϊάμι

Την Ντάφνι Τζόι περισσότεροι τη γνώρισαν μέσα από τον ρόλο της στην ταινία του 2011 «Πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά». Την ίδια χρονιά έγινε πρωτοσέλιδο στα περιοδικά, όταν τα έφτιαξε με τον πρώην φίλο, αλλά από τότε ορκισμένο εχθρό του Σον Κομπς, 50 Cent. Εναν χρόνο αργότερα η Τζόι, που έκανε καριέρα και ως μοντέλο, γέννησε το παιδί του ράπερ 50 Cent. Αν και πλέον δεν είναι ζευγάρι, διατηρούν καλή σχέση για το καλό του παιδιού, ενώ η Τζόι έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και έγινε σταρ του OnlyFans.

didi290342
Ντάφνι Τζόι

Η τραγουδίστρια Γιουνγκ Μαϊάμι, που τραγουδάει μαζί με την ΤζέιΤι στο συγκρότημα City Girls, συστήθηκε στο κοινό το 2022 ως επίσημη σύντροφος του Σον Κομπς. Η σχέση τους απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης, καθώς πέρασε από 40 κύματα, αφού το ζευγάρι μία τα φτιάχνει και μία τα χαλάει. Στην αγωγή του ο Τζόουνς κατηγορεί τη Μαϊάμι ότι όχι μόνο πληρωνόταν για να είναι πόρνη πολυτελείας του Κομπς, αλλά και ότι μετέφερε «ροζ κοκαΐνη» για χάρη του. Την ίδια ώρα άνοιξαν το στόμα τους πολλές από τις γυναίκες που πληρώθηκαν για να κάνουν σεξ στις βίλες του Κομπς και, σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία, έχουν πέσει θύματα σωματεμπορίας από τον ράπερ.

Εφιαλτης της JLo

Κόλαση ήταν η ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ στα χέρια του Σον Κομπς τα δύο χρόνια της πολυδιαφημισμένης σχέσης τους, πόσο μάλλον που οι δηλώσεις της σε πρόσφατο ντοκιμαντέρ, ότι ένας πρώην της την κακοποιούσε, απέκτησαν άλλη διάσταση μετά τις αποκαλύψεις για τον ράπερ.

Η Λόπεζ ήταν ζευγάρι με τον Κομπς από το 1999 έως το 2001, την εποχή που έκανε παγκόσμια επιτυχία ως Παφ Ντάντι. Η πρώτη απόδειξη ότι της έκανε «μαύρη» τη ζωή ήρθε τον Δεκέμβριο του 1999, όταν, ενώ διασκέδαζαν σε κλαμπ της Νέας Υόρκης, ο ράπερ πλακώθηκε με έναν άλλον άνδρα και άρχισε να πυροβολεί. Αμέσως μετά έβαλε τη Λόπεζ στο αυτοκίνητο και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα. Η αστυνομία τούς σταμάτησε ύστερα από καταδίωξη και αφού βρήκε στο αυτοκίνητο ένα κλεμμένο ημιαυτόματο όπλο, τους συνέλαβε.

didi29034

Το 2003 η «Τζέι Λο» αποκάλυψε στο περιοδικό «Vibe» ότι ο Κομπς ήταν ο πρώτος άνδρας σε σχέση που την κεράτωσε. «Εκλαιγα, τρελαινόμουν, έχανα το μυαλό μου, πραγματικά πήρε από μέσα μου όλη μου τη ζωή» περιέγραψε. Στο δε φετινό ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told» εκμυστηρεύτηκε ότι έπεσε θύμα κακοποίησης σε προηγούμενη σχέση της. Χωρίς να κατονομάσει τον θύτη, ανέφερε ότι την κακομεταχειριζόταν και παρότι δεν τη χτυπούσε, της έκανε «άλλα δυσάρεστα πράγματα», με πολλούς να θεωρούν πλέον ότι αναφερόταν στον Κομπς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...