Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ο Μπισμπίκης και στο φινάλε των εμφανίσεων της Βανδή!

Οι μουσικές... σπόντες του Κονταρού στο «J2US»

Μαζί στην αρχή, στη μέση και στο φινάλε! Αυτός είναι έρωτας… Η Δέσποινα Βανδή ολοκλήρωσε το βράδυ του Σαββάτου τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει με τον Γιώργο Σαμπάνη, έπειτα από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν. Φυσικά, από το φινάλε δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο θαυμαστή της τραγουδίστριας.

vandi mpismpikis69968

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης απόλαυσε την αγαπημένη του, η οποία στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό του στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε με την καρδιά του. Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχανε σχεδόν καμία εμφάνιση της τραγουδίστριας και πάντα τη στήριζε για κάτι παραπάνω από έξι μήνες κατά τους οποίους τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο. Μάλιστα, οι φήμες θέλουν το ζευγάρι ύστερα από το πρόσφατο ταξίδι του στην Ιταλία να έχει έρθει ένα βήμα πριν από τον γάμο, με τη Δέσποινα να φορά στο χέρι της το μονόπετρο που της χάρισε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

vandi08044

Εν τω μεταξύ, καλεσμένος στο μουσικό σόου του Alpha «J2US» το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε ο Μανώλης Κονταρός. Ο γνωστός Κρητικός τραγουδιστής ξεσήκωσε κοινό και τηλεθεατές με τις κρητικές μελωδίες του, ενώ δεν παρέλειψε να πει και μαντινάδες του. Μία εξ αυτών είχε ως αποδέκτρια τη Δέσποινα Βανδή και αφορούσε τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η τραγουδίστρια δέχτηκε το «πείραγμα» του στενού φίλου της, ο οποίος τη ρώτησε μέσω της μαντινάδας εάν σκοπεύει να πει το «ναι» στην πρόταση του Βασίλη Μπισμπίκη για γάμο, για να κάνει και αυτός το κουμάντο του ως κουμπάρος.

vandi mpismpikis70005

«Απόψε η παρέα μας γλεντά και ξεφαντώνει, όπα και πάλι ανταμώσαμε στον Νίκο τον Κοκλώνη. Ελα, Δέσποινα, ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη… έλα και λέω αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει» είπε αρχικά ο καλλιτέχνης και συνέχισε: «Ολος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω… έλα, Δέσποινα, πάρε απόφαση απάντηση να δώσω». Η Δέσποινα άκουσε τις μαντινάδες, αλλά δεν απάντησε. «Τελικά, στεφάνι θα βάλεις; Θα σε παντρέψει ο Κονταρός; Για να ξέρουμε… Θα είμαστε καλεσμένοι;» ρώτησε αμέσως μετά ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, με τη Δέσποινα Βανδή να απαντά με αμηχανία: «Κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός σίγουρα… ο ένας, ο κεντρικός». Αρα κάτι μαγειρεύεται… Οσον αφορά τα νέα επαγγελματικά βήματα της Δέσποινας Βανδή, της ζητήθηκε να συμμετάσχει στο musical «Ilya Darling», στο οποίο είχαν πρωταγωνιστήσει η Μελίνα Μερκούρη και ο Νίκος Κούρκουλος. Η Δέσποινα ακόμη δεν έχει απαντήσει, λένε οι στενοί συνεργάτες της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...