Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για να ενισχύσει τα οικονομικά της προεκλογικής εκστρατείας του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ, λίγες ώρες αφότου βγήκε μπροστά διοργανώνοντας εκδήλωση συλλογής χρημάτων στο Μαρ-α-Λάγκο.

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, που θα αναλάβει ξανά τον ρόλο σε περίπτωση νίκης του Τραμπ στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, σχεδίασε και πουλάει προς 230 ευρώ εξατομικευμένα χρυσά κολιέ σε σχήμα λουλουδιού για τη γιορτή της μητέρας στις 12 Μαΐου. Κάθε κολιέ φέρει πάνω του την υπογραφή της Μελάνια, ενώ κάθε πελάτης μπορεί να ζητήσει να χαραχθεί το δικό του σύντομο μήνυμα προς τη μητέρα του ή τα αρχικά των ονομάτων τους σε καθένα από τα τρία φύλλα του λουλουδιού.

«Ας τιμήσουμε και ας γιορτάσουμε όλες τις μητέρες με αγάπη και ευγνωμοσύνη» έγραψε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ στο Instagram δίπλα από φωτογραφία του κολιέ «Love & Gratitude», που σημαίνει «Αγάπη και Ευγνωμοσύνη». Πιστεύεται ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις των κολιέ προορίζονται για τη χρηματοδότηση του προεκλογικού αγώνα του Ντόναλντ Τραμπ.

Νωρίτερα, το Σάββατο, η Μελάνια διοργάνωσε στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα, όπου διαμένουν οι Τραμπ, εκδήλωση συλλογής χρημάτων για τον Ντόναλντ Τραμπ. Η εκδήλωση διοργανώθηκε προς τιμήν της φιλανθρωπικής οργάνωσης Log Cabin Republicans, η οποία δίνει μάχη για τα δικαιώματα των μελών της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Μυρτώ Αλικάκη για τους γονείς της: «Θα κλείσω τα 54 και δεν έχω καταφέρει να τους καταλάβω»

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε μια προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό...