Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

«Δεν θέλω να βάλω ταμπέλα στη σεξουαλικότητά μου»

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε η Mel B των Spice Girls σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Attitude». «Ετυχε να ερωτευτώ κάποτε μια γυναίκα κι ήμουν μαζί της για πέντε χρόνια» είπε η 48χρονη τραγουδίστρια αναφερόμενη στην Ελληνοαμερικανίδα Κριστίν Κρόκος, σύμφωνα με τη «Sun».

Αποκάλυψε δε ότι, παρόλο που η ίδια προχώρησε στην ερωτική της ζωή και, μετά το διαζύγιό της από τον Στίβεν Μπελαφόντε, τώρα είναι αρραβωνιασμένη με τον 36χρονο κομμωτή Ρίρι ΜακΦι, «μιλάει μαζί της μέχρι και σήμερα». «Δεν θέλω να βάλω ταμπέλα στη σεξουαλικότητά μου, αλλά πάντα πίστευα ότι οι γυναίκες είναι όμορφες» δήλωσε η Mel B, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Μέλανι Μπράουν.

«Δεν άρχισα το σεξουαλικό μου ταξίδι λέγοντας “είμαι αυτό”, “είμαι εκείνο”, “είμαι αμφιφυλόφιλη”. Ημουν και θα είμαι πάντα ανοιχτή σε όλα» πρόσθεσε. Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, η Mel B και η Κριστίν Κρόκος ήταν ζευγάρι μέχρι τον χωρισμό τους το 2006.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

SOS στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Έκλεισαν την παραλία για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα

Θέση για τις παρανομίες που αφορούν το ξενοδοχείο-φάντασμα της...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...