Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Διαζύγιο-βόμβα του Παπαδάκη με την Αναστασοπούλου!

Στον ΑΝΤ1... μεν, χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη δε! Διαζύγιο-βόμβα...

Καντάδα από τον Κραουνάκη

«Καλημέρα, όμορφη Κεφαλλονιά» τραγουδάει με την ξεχωριστή φωνή του...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 18 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Ανανεώστε το στιλ σας και θα νιώσετε πολύ...

Πασχαλινοί Mykonians!

Celebrities τήρησαν και φέτος το... έθιμο της απόβασης στο νησί!

Αλλο που δεν ήθελαν οι… Mykonians για να βρεθούν με αφορμή το Πάσχα στον αγαπημένο τους κοσμοπολίτικο προορισμό, με στενά στα Ματογιάννια να «αναστενάζουν» από ψηλοτάκουνα και φλας!

Πρώτο και καλύτερο το ζευγός ΒανδήΜπισμπίκη, που μαζί με φίλους προτίμησε για την ολιγοήμερη απόδρασή του το νησί των ανέμων, με την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό να περπατούν χεράκι χεράκι στα σοκάκια, φροντίζοντας να επισκεφθούν και γνωστό resto που φημίζεται για το σούσι του. Βέβαια, τι… γλέντι έριξαν χρήστες των social media για την επιλογή του να σκάσει με σακάκι (μια και δεν αποχωριζόταν το μαύρο μπλουζάκι του) και να το ρίξει στο σούσι δεν περιγράφεται!

Δέσποινα Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης στα Ματογιάννια

Το… προσκλητήριο

Στη Μύκονο βρέθηκε και η Κατερίνα Καινούργιου, που μετά το λαμπερό πάρτι για τα 39α γενέθλιά της σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων δεν είπε «όχι» στην πρόσκληση του συνεργάτη της Γιάννη Πουλόπουλου, ο οποίος έχει ανοίξει ως ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο νησί τα επιχειρηματικά φτερά του! Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» εθεάθη φορώντας μαύρο φόρεμα, μαύρη ζώνη γνωστού οίκου μόδας και μπουφάν (αφού το βράδυ έβγαλε και μια ψυχρούλα) στα Ματογιάννια με το μοντέλο Μαίρη Βυτινάρος και μια φίλη τους.

Γιάννης Πουλόπουλος και Κατερίνα Καινούργιου τσουγκρίζουν κόκκινα αβγά

Ανάσταση στο νησί έκανε και ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη και τις κόρες τους, με τον παρουσιαστή ειδήσεων του Alpha και την οικογένειά του να πηγαίνουν παρά τη βροχή στην εκκλησία της Πανάχρας. Μάλιστα, την ώρα που ακούστηκε το «Χριστός Ανέστη» ο παρουσιαστής έσκυψε στο μέρος της Μπούκη και αντάλλαξαν το… φιλί της αγάπης ευχόμενοι χρόνια πολλά. Αλλο ένα ζευγάρι που εθεάθη να βολτάρει στα σοκάκια ήταν αυτό της Σίσσης Φειδά και του Γιώργου Ανδρίτσου.

Σίσση Φειδά και Γιώργος Ανδρίτσος

Ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη

Από τη Μεγάλη Παρασκευή, επίσης, είχαν καταφθάσει στη Μύκονο ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο CEO της Panic Records Γιώργος Αρσενάκος, που μετά την περιφορά του Επιταφίου βόλταραν στα Ματογιάννια έχοντας στην παρέα τους την Τάμτα και τον Πάρη Κασιδόκωστα. Ολοι τους μετά το… σεργιάνι κατέληξαν στο εστιατόριο Koursaros!

Δεν ήταν, όμως, μόνο ο Αργυρός ο μοναδικός «Mykonian» τραγουδιστής. Και ο Νίκος Οικονομόπουλος (έχοντας ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο των Αθηνών) ταξίδεψε στο νησί για τις άγιες ημέρες του Πάσχα, με τον ίδιο να επιλέγει σε μία από τις εξορμήσεις του το εστιατόριο Raya. Στα σοκάκια του νησιού ο φακός της «Espresso» εντόπισε ντυμένη στα πορτοκαλί και τη βουλευτή της Ν.Δ Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει αυτές τις ημέρες από το νησί της. Ο δε Μάκης Τσέλιος ήταν πιο πρωινός τύπος, μια και πετύχαμε τον σχεδιαστή στο λιμάνι μαζί με το σκυλάκι του!

Κατερίνα Μονογυιού

Μάκης Τσέλιος με το σκυλάκι του στο λιμάνι της χώρας

Σε Άνδρο και Ντουμπάι οι χωρισμένες Αθηνά Οικονομακου και Μαρία Αντωνα

Οχι που θα κάθονταν να σκάσουν από διαζύγια και χωρισμούς! Στην Ανδρο (Αθηνά Οικονομάκου) μετά της κουμπάρας η μία, στο χλιδάτο Ντουμπάι η άλλη (Μαρία Αντωνά)! Εχοντας περάσει δέκα ημέρες από την ανακοίνωση διαζυγίου με τον Φίλιππο Μιχαλόπουλο, έπειτα από δέκα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών, η Οικονομάκου ταξίδεψε για το Πάσχα στην Ανδρο (σύμφωνα, βέβαια, με τα σχόλια των followers της που αναγνώρισαν την τοποθεσία, αφού η ίδια θέλησε να μην αποκαλύψει τον προορισμό της)!

Νικόλ Παναγιώτου, Αθηνά Οικονομάκου

Η ηθοποιός βρίσκεται στο νησί με δύο πολύ καλούς της φίλους, η μία εκ των οποίων είναι η ενδυματολόγος Νικόλ Παναγιώτου, που είναι και κουμπάρα της, με την τελευταία, μάλιστα, να γράφει κάτω από τις φωτογραφίες τους, στις οποίες απολαμβάνουν τον ήλιο: «Σε όλα μαζί»!

Μαρία Αντωνά

Από την άλλη, η Μαρία Αντωνά, μετά τον χωρισμό της από τον Αρη Σοϊλέδη, με τον οποίο έφτασαν πολύ κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας, δεν τα έβαψε και… μαύρα (όχι τα αβγά φυσικά), με τη ραδιοφωνική παραγωγό να πετάγεται στο Ντουμπάι, συνδυάζοντας ριλάξ και μπίζνες, μια και έπαιξε μουσική σε πολύ γνωστό μαγαζί του εμιράτου! Πάντως, πριν από την απογείωσή της είχαμε αναταράξεις, εξαιτίας του χακαρίσματος στον λογαριασμό της στο Instagram (τουλάχιστον έτσι υποστήριξαν η ίδια και η κολλητή της Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου), με αγνώστους να χτυπούν με ένα βιτριολικό ποστάρισμα, βάζοντας τα εξής λόγια στο στόμα της για τον πρώην της: «Αρούλη μου, όπως έστρωσες, κοιμήσου! Απορώ πώς ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια! Επρεπε να πάρω μάλλον και εγώ έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα! Ησουν σε όλα πολύ μικρός».

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...