Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Αθώοι οι ιερείς που κατηγορούνταν για διάδοση fake news για την πανδημία...

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισαν ο ηγούμενος,...

«Power of Love» με Μπακοδήμου (;) παρουσιάστρια

Σας έλειψε... η δύναμη της αγάπης; Μην παραπονιέστε, επανέρχεται!...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα Υόρκη

Οι σταρ με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις και οι μάχες αστυνομίας - διαδηλωτών κατά της γενοκτονίας των Παλαιστινίων

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες σταρ του πλανήτη στο κόκκινο χαλί του φετινού Met Gala, την ώρα που παραδίπλα η αστυνομία της Νέας Υόρκης διέλυε με τη βία διαδήλωση κατά του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, όπου το αίμα έρεε ξανά από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Τα βλέμματα στη σημαντικότερη βραδιά της μόδας στον κόσμο, που διοργανώθηκε τη Δευτέρα στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης για φιλανθρωπικούς σκοπούς, τράβηξαν τα γυμνά κορμιά τραγουδιστριών και μοντέλων, αλλά και οι ημίγυμνες εμφανίσεις άλλων σταρ.

Η ποπ σταρ Ρίτα Ορα φόρεσε ένα διάφανο ολόσωμο καλσόν και προσπάθησε (;) να κρύψει τη γύμνια της βάζοντας ένα κομμάτι υφάσματος μπροστά και ένα άλλο πίσω της. Τα δύο κομμάτια υφάσματος ήταν ασύνδετα μεταξύ τους, οπότε τα έπαιρνε ο άνεμος και ο σύζυγός της Τάικα Γουαϊτίτι χρειάστηκε να επέμβει για να τη βοηθήσει ώστε να μην υπάρξουν «ατυχήματα» όταν εκείνη πόζαρε για τους φωτογράφους.

met gala08054
Ρίτα Ορα

Ραταϊκόφσκι με τρύπες

Πρακτικά γυμνή ήταν το μοντέλο Εμιλι Ραταϊκόφσκι, καθώς «ξέχασε» να φορέσει σουτιέν, ενώ το φόρεμά της, που ήταν γεμάτο τρύπες, αποκάλυπτε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Το φόρεμα άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της και οδηγούσε το μάτι στα οπίσθιά της, όπου με δυσκολία παρατηρούσε κανείς το κορδόνι του στρινγκ που φορούσε το μοντέλο.

met gala080544
Εμιλι Ραταϊκόφσκι

Η ράπερ Doja Cat νόμισε ότι πήγε σε πάρτι φοιτητών για τις ανοιξιάτικες διακοπές, όπου οι φοιτήτριες μπουγελώνονται για να φανεί το στήθος τους κάτω από τα ρούχα. Η ράπερ δεν φόρεσε ούτε σουτιέν ούτε εσώρουχο, αλλά έβαλε ένα ολόλευκο φόρεμα και λίγο πριν ανέβει στο κόκκινο χαλί κάποιος της έριξε νερό, με αποτέλεσμα σε κάθε κίνησή της να φαίνονται το στήθος και τα οπίσθιά της.

met gala080541
Doja Cat

Αποκαλυπτικές ήταν επίσης οι εμφανίσεις της Τζένιφερ Λόπεζ και της Ντούα Λίπα, καθώς επέλεξαν φορέματα με πολλές διαφάνειες και ουσιαστικά περπάτησαν στο κόκκινο χαλί ημίγυμνες. Από την άλλη, η ποπ σταρ Κάιλι Μινόγκ ήταν σαν να θέλησε να τρολάρει το look των υπολοίπων, επιλέγοντας φόρεμα πάνω στο οποίο ήταν ζωγραφισμένο ένα γυμνό κορμί. Κατά τα άλλα, η Κιμ Καρντάσιαν ήθελε να δείξει ότι έχει πολύ λεπτή μέση, αλλά ο κορσές που φόρεσε ήταν τόσο στενός που δεν την άφηνε να ανασάνει. Η σταρ του Χόλιγουντ Ζεντέγια εντυπωσίασε με το «παραμυθένιο» γοτθικού στιλ φόρεμά της, η αδελφή της Κιμ, Κάιλι Τζένερ, για την κομψότητά της, ενώ το μοντέλο Αντουόα Αμπόα, που είναι έγκυος, άφησε με περηφάνια ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Την ώρα που τα φλας των φωτογράφων άστραφταν για να απαθανατίσουν τις σταρ στο κόκκινο χαλί, οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης εφορμούσαν σε περίπου 1.000 διαδηλωτές που φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των Παλαιστινίων προσπαθούσαν να πλησιάσουν στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης για να διαμαρτυρηθούν για τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας.

met gala080543
Αστυνομικοί προχωρούν σε συλλήψεις διαδηλωτών

Οδοφράγματα

Για να τους αναχαιτίσει η αστυνομία είχε στήσει οδοφράγματα, τα οποία δεν αποδείχτηκαν αρκετά για να τους συγκρατήσουν. Αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «μάχες» των αστυνομικών με τους διαδηλωτές στους δρόμους κοντά στο μουσείο, που κατέληξαν σε τουλάχιστον οκτώ συλλήψεις και στη διάλυση της διαδήλωσης με τη βία. Την ίδια ώρα, περίπου 9.000 χιλιόμετρα μακριά ο στρατός του Ισραήλ βομβάρδιζε τη Ράφα στη νότια Λωρίδα της Γάζας, με τις τοπικές Αρχές να κάνουν λόγο για «πολυάριθμους νεκρούς».

met gala080546
Δρόμοι της Νέας Υόρκης θυμίζουν διαδηλώσεις Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας

Το μοντελο που «εφαγε» η Καϊλι Τζενερ!

Αφαντος ήταν τη Δευτέρα στο Met Gala ο Ιταλός που πέρυσι έγινε viral για την ομορφιά του όταν υποδέχτηκε στο κόκκινο χαλί την Κάιλι Τζένερ, καθώς οι διοργανωτές τον απέλυσαν κατηγορώντας τον ότι έκλεψε τις εντυπώσεις από την 26χρονη αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν.

Ο Εουτζένιο Κασνίγκι το 2022 και το 2023 ήταν ένα από τα μοντέλα που αναλάμβαναν την υποδοχή των διάσημων καλλονών στο κόκκινο χαλί και φρόντιζαν να έχουν ό,τι ζητούσαν την υπόλοιπη βραδιά. Πέρυσι είχε την ατυχία να του ανατεθεί η Κάιλι Τζένερ, καθώς οι φωτογραφίες του δίπλα της έγιναν viral, με τις γυναίκες να εκθειάζουν την ομορφιά του.

met gala080545
Ντούα Λίπα

Οπως έγραψε στα social media ο 26χρονος Κασνίγκι, ενημερώθηκε για την απόλυσή του τρεις ημέρες πριν από το Met Gala της Δευτέρας. Την Παρασκευή οι διοργανωτές τον κατηγόρησαν ότι με την παρουσία του την προηγούμενη χρονιά είχε επισκιάσει την Τζένερ και ότι έγινε ο πρωταγωνιστής της βραδιάς ενώ δεν θα έπρεπε.

Η Τεχνητη Νοημοσυνη πατησε το κοκκινο χαλι

Ακόμη και η μητέρα της Κέιτι Πέρι πίστεψε ότι η κόρη της πήγε στο φετινό Met Gala όταν είδε φωτογραφίες της να κυκλοφορούν στα social media. Μόνο που η παρουσία της Κέιτι, όπως και της ποπ σταρ Ριάνα, ήταν… fake.

met gala080542
Τζένιφερ Λόπεζ

Χρήστες των social media δημιούργησαν με τη βοήθεια προγράμματος Τεχνητής Νοημοσύνης ψεύτικες αλλά πολύ πειστικές φωτογραφίες της Κέιτι Πέρι και της Ριάνα από τη δήθεν εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης. Στην εκδήλωση, που είχε ως θέμα την Ωραία Κοιμωμένη, η Πέρι εμφανιζόταν να φοράει ένα φόρεμα πριγκίπισσας γεμάτο με λουλούδια, ενώ η Ριάνα μια εντυπωσιακή δημιουργία με καταπράσινα κλαδιά και πουλιά, με βαθύ ντεκολτέ.

Στην πραγματικότητα η Ριάνα ήταν κλεισμένη στο σπίτι της, καθώς, όπως έγραψε στα social media, ήταν άρρωστη από ίωση. Η Πέρι, από την άλλη, δεν πήγε στο Met Gala διότι, όπως εξήγησε στο Instagram, έπρεπε να δουλέψει και δεν είχε χρόνο.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Δήμητρα Ζέρβα: «Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός και τραγουδίστρια

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την ανακοίνωση του προέδρου...