Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η κρυφή ζωή εκτελεστή με κυρία της καλής κοινωνίας

Στον Καναδά, στη... φιλική για φυγόποινους και καταζητούμενους χώρα,...

Πάτρας με Ουγγαρέζο στο πρωινό του ΑΝΤ1

Ποια Μαρία Αναστασοπούλου και ποια Μπέττυ Μαγγίρα; Ο Δημήτρης...

Ο καύσωνας Παπαγεωργίου «σάρωσε» το Instagram

Δεν μας έφτανε ο καύσωνας των τελευταίων ημερών, ήρθε...

Μάριος Ηλιόπουλος: Oι νέες κινήσεις στον χώρο της ακτοπλοΐας του νέου ιδιοκτήτη...

Δεν «αλλάζουν χέρια» εύκολα οι μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες στην...

Βαφτίσια για τον γιο της Καρλάκη με απόντα τον πατέρα

Μέχρι πού είναι αποφασισμένη να φτάσει η αοιδός

Και το όνομα αυτού, Ραφαήλ Μηνάς Καρλάκης! Στην όμορφη Λέσβο τελέστηκε σε στενό κύκλο το απόγευμα του Σαββάτου, 18 Μαΐου, το μυστήριο της βάφτισης του μονάκριβου γιου της Μαρίας Καρλάκη, με τον πατέρα του μικρού να… λάμπει διά της απουσίας του.

karlaki22054

Συγκεκριμένα, το πανέμορφο αγοράκι που απέκτησε εκτός γάμου η γνωστή τραγουδίστρια και το μεγαλώνει μόνη της πήρε την ευλογία του Θεού στην Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, από τις πιο γνωστές στο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου! Ο νεοφώτιστος πήρε δύο ονόματα: Ραφαήλ, καθώς η μητέρα του τον είχε τάξει στον άγιο Ραφαήλ προτού γεννηθεί, και Μηνάς, ένα όνομα που έμαθαν οι καλεσμένοι στη διάρκεια της βάφτισης, αφού η τραγουδίστρια είχε φροντίσει να το κρατήσει μυστικό μέχρι την τέλεση του μυστηρίου. Το δεύτερο όνομα επιλέχθηκε γιατί ο μικρός ήρθε στον κόσμο ανήμερα του Αγίου Μηνά, ενώ η ίδια η Μαρία χρειάστηκε να μείνει δύο μέρες στην Εντατική μετά τη γέννησή του.

karlaki220541

Νονοί του έξι μηνών γιου τής γνωστής τραγουδίστριας, η οποία συμμετείχε φέτος και στο «J2US» ως coach του ηθοποιού Γιάννη Καπετάνιου, ήταν δύο γυναίκες κι ένας άντρας: ο Νικολά Ανδρέου, η Αλεξάνδρα Γωγούση και η Γεωργία Θεοδώρου, οι οποίοι έχουν δεθεί ήδη πολύ στενά με τον νεοφώτιστο. Η χαρούμενη μανούλα φρόντισε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια στη βάφτιση του Ραφαήλ Μηνά, από τα βαφτιστικά του, που είχε τη σφραγίδα της Φαίδρας Θεοδωρίδου, μέχρι τις μπομπονιέρες και τα μαρτυρικά. Ωστόσο, η απουσία του πατέρα του παιδιού από το μυστήριο ήταν κάτι που σχολιάστηκε, με τη Μαρία Καρλάκη να δηλώνει εχθές στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως ούτε καν έχει αναγνωρίσει τον γιο τους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν έχει θέμα να κάνει ακόμα και τεστ DNA, εφόσον της το ζητήσει.

karlaki220542
Η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη με τον νεοφώτιστο Ραφαήλ Μηνά

«Ο πατέρας του παιδιού μου ήταν από την αρχή απών, απλώς εγώ δεν ήθελα να το συζητήσω κι έλεγα ότι όλα είναι καλά. Πλέον δεν μπορώ να κρύψω κάτι…» είπε και πρόσθεσε πως το παιδί έχει το επίθετό της, δηλαδή Καρλάκης. «Στη γέννα είχε έρθει, προσπαθούσα να είμαι γλυκιά μαζί του. Δεν έχει αναγνωρίσει ακόμη το παιδί, δεν έχω θέμα να κάνω τεστ DNA. Οταν γίνεται αναγνώριση, υπάρχουν και υποχρεώσεις. Επειδή δεν έχει πληρωθεί κάποια υποχρέωσή του, κατανοώ ότι δεν θέλει να υπάρχει ως υποχρέωση συγγενικά» σχολίασε έπειτα η τραγουδίστρια. «Μέχρι τον Ιανουάριο είχαμε επαφές με τον πατέρα του παιδιού μου. Είχα καλέσει την οικογένειά του στη βάφτιση, αλλά δεν ήρθε κανείς. Μετά τη γέννα, ο πατέρας του παιδιού μού έβαλε τις φωνές γιατί δεν έγραφαν τα sites το όνομά του» κατέληξε στις δηλώσεις της η Μαρία Καρλάκη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκάι βόμβα με Αναστασοπούλου

Στον αέρα η Μαρία Αναστασοπούλου και η Μπέττυ Μαγγίρα...

Τρανς «καίει» VIP πελατες – Κρύος ιδρώτας με την καυτή ατζέντα της Νάνσυς!

Κατάλαβε τη θηλυκή της πλευρά στα δεκαπέντε της. Τέσσερα...

Βαλίτσες για Τουρκία ετοιμάζει η Καραβάτου

Τις βαλίτσες της και στην Τουρκία! Στην Κωνσταντινούπολη θα...

Τραγουδιστής ποπ συγκροτήματος με άρρωστα βίτσια

Στο σκαμνί κάθισε τραγουδιστής γνωστού ποπ συγκροτήματος, ο οποίος...

Η Μινόνγκ in love με τον «Νικόλα»

Σε ρυθμούς VIP αφίξεων η Μύκονος, αφού στο νησί...

Εξώδικο Κοκλώνη προς την «Espresso»

Με εξώδική του πρόσκληση προς την «Espresso» ο Νίκος...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...