Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Η Μαγγίρα ετοιμάζει τα… μπογαλάκια της

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι ελεύθερη και ωραία! Και γράφουμε...

Κοντά στην παραμονή της στο Star η Κουτσελίνη, παρά το «ψαλίδι» του...

Μεγάλο θρίλερ παίζεται με τη Ζήνα Κουτσελίνη και το...

Η «άγνωστη» κόρη του Λυκουρέζου

Η Μαρίνα Κοριολάνο Λυκουρέζου, πρωτότοκη κόρη του ποινικολόγου Αλέξανδρου...

Νίκος Αναδιώτης: «Στέρησαν από παιδιά το δικαίωμα να πουν μαμά»

«Η προγαμιαία παρθενία είναι δικαίωμα και αυτοσεβασμός» λέει -χωρίς...

Η καλλονή που… σέρνει καράβι στη Διώρυγα της Κορίνθου!

Το απολαυστικό διήμερο της Μις Υφήλιος μετά την πρόσκληση του δημάρχου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γιώργου Γκιώνη

Λίγο πολιτική, λίγο θάλασσα και τα spa μου στο Λουτράκι είχε το ταξίδι της εκρηκτικής Σέινις Παλάσιος στη χώρα μας. Τα κάλλη της Μις Υφηλίου Σέινις Παλάσιος «χάρηκαν» περίπου 100 Ελληνες επιχειρηματίες, μόδιστροι, μοντέλα και άνθρωποι της μόδας, σε κλειστό γεύμα που δόθηκε προς τιμήν της μελαχρινής καλλονής, στη Λέσχη Αξιωματικών στην Ρηγίλλης, την περασμένη Τρίτη, αμέσως μετά το ραντεβού της εστεμμένης με την υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη.

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Μιά ημέρα μετά, η Σέινις, αποδεχόμενη πρόσκληση του δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργου Γκιώνη, πέρασε ένα διήμερο στο ξενοδοχείο του «Casino Λουτρακίου» και απόλαυσε τα spa της στο φημισμένο thermal spa της πόλης. Εκείνο, όμως, που χάρηκε περισσότερο από όλα ήταν το τουρ στη Διώρυγα της Κορίνθου.

mis24054
Με τη μεταφράστριά της και τον Γιώργο Γκιώνη

«Τυχεράκια, δήμαρχε» φώναζαν όσοι είδαν τον δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη να «βολτάρει» αγκαζέ στο κανάλι της Διώρυγας της Κορίνθου με την καλλονή Μις Υφήλιος 2023 Σέινις Παλάσιος. Μετά τη Βουλή, όπου με συνοδό τον πρώην βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Δημήτρη Καμμένο ξεναγήθηκε στα ενδότερα του Κοινοβουλίου, η Νικαραουγανή θεά Μiss Υφήλιος Σέινις Παλάσιος πέρασε το προχθεσινό της μεσημέρι στην Κόρινθο με τον δήμαρχο και το επιτελείο της. Αλλωστε, εκείνος ήταν που την προσκάλεσε να επισκεφθεί την περιοχή του και να κάνει τα πλάνα της στη Διώρυγα.

Ετσι, η 23χρονη καλλονή, ο δήμαρχος και το συνεργείο της πήραν καραβάκι και βόλταραν στα νερά του καναλιού της Κορίνθου. Μπορεί να μην ήταν τουρ στα κανάλια της Βενετίας, αλλά ήταν, όπως ευδιάκριτα δείχνουν οι φωτογραφίες, μια χαρούμενη στιγμή για τη Σέινις και «τον οικοδεσπότη δήμαρχο». Στο σημείο που διάλεξε για φωτογράφιση σταμάτησαν και η εκρηκτική μελαχρινή νεαρή φόρεσε την κορδέλα με τον τίτλο που είχε κατακτήσει στα καλλιστεία, μπήκε στη θάλασσα και κολύμπησε με το στράπλες φόρεμά της για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Με τις πόζες της πήραν… φωτιά τα νερά της Κορίνθου.

mis240541
Η Σέινις Παλάσιος στη Διώρυγα της Κορίνθου

«Η φιλοξενία μας στο Λουτράκι αλλά και στην Αθήνα, όλες αυτές τις ημέρες, θα της μείνει αξέχαστη. Τουλάχιστον αυτό μας είπε η ίδια ενθουσιασμένη. Εδωσε μάλιστα υπόσχεση πως θα ξαναέρθει» λέει στη στήλη ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης. Η Σέινις Παλάσιος, η οποία, ως φαίνεται από τα social media της, χάρηκε ιδιαίτερα το ταξίδι της στην Ελλάδα, που περιέλαβε το ελληνικό Κοινοβούλιο, την Ακρόπολη, το Μοναστηράκι, Athens by night, το γεύμα των επιχειρηματιών, αλλά και το κολύμπι στα νερά της Κορίνθου, έφυγε χθες από την Ελλάδα για τις Κάννες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «άγνωστη» κόρη του Λυκουρέζου

Η Μαρίνα Κοριολάνο Λυκουρέζου, πρωτότοκη κόρη του ποινικολόγου Αλέξανδρου...

Σκάι βόμβα με Αναστασοπούλου

Στον αέρα η Μαρία Αναστασοπούλου και η Μπέττυ Μαγγίρα...

Η Μινόνγκ in love με τον «Νικόλα»

Σε ρυθμούς VIP αφίξεων η Μύκονος, αφού στο νησί...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Η κρυφή ζωή εκτελεστή με κυρία της καλής κοινωνίας

Στον Καναδά, στη... φιλική για φυγόποινους και καταζητούμενους χώρα,...

Τρανς «καίει» VIP πελατες – Κρύος ιδρώτας με την καυτή ατζέντα της Νάνσυς!

Κατάλαβε τη θηλυκή της πλευρά στα δεκαπέντε της. Τέσσερα...

Βαλίτσες για Τουρκία ετοιμάζει η Καραβάτου

Τις βαλίτσες της και στην Τουρκία! Στην Κωνσταντινούπολη θα...

Τραγουδιστής ποπ συγκροτήματος με άρρωστα βίτσια

Στο σκαμνί κάθισε τραγουδιστής γνωστού ποπ συγκροτήματος, ο οποίος...