Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

Η όλο νόημα ανακοίνωση του Μαζωνάκη για τη διαμάχη με την αδελφή του για την περιουσία

Η... μπάλα στη Βάσω

Στην αδελφή του και επί σειρά ετών μάνατζέρ του Βάσω πετάει το… μπαλάκι για επίλυση των διαφορών τους ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος βρίσκεται σε μείζονα δικαστική αντιδικία μαζί της για τη διασφάλιση της περιουσιακής κατάστασής του.

Οπως τονίζει με νόημα ο τραγουδιστής στη νέα ανακοίνωση που εξέδωσε, μέσω του δικηγόρου του Θεόδωρου Μαντά, αναμένει «τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα διαμορφώσουν συνθήκες ειρήνευσης και αποτελεσματικής επίλυσης της επίδικης διαφοράς».

mazonakiss24054
Ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αδελφή του Βάσω

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η αδελφή του Βάσω βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη μετά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της, η οποία συζητήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς. Ωστόσο, καταβάλλονται προσπάθειες για να επιλυθούν τα προβλήματα που έχουν προκληθεί ανάμεσά τους, με πρόσωπα από τον στενό κύκλο του Γιώργου Μαζωνάκη να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης ελπίζει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Οπως έγινε γνωστό, οι δύο πλευρές κατέθεσαν προχθές σημειώματα με τις απόψεις τους για όσα ακούστηκαν στη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων του γνωστού αοιδού.

Ασφαλιστικά μέτρα

«Ολοκληρώθηκε σήμερα (Δευτέρα 27/5), διά της υποβολής του σχετικού Σημειώματος, η εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων που κατέθεσε ο εντολέας μας Γιώργος Μαζωνάκης ενώπιον του Μονομέλους Πρωτοδικείου Πειραιά. Εξαιρετική αποδείχθηκε η συνεργασία μας με τον έγκριτο συνάδελφο Αθανάσιο Τετώρο, του οποίου η συμβολή στην υπόθεση αυτή υπήρξε καθοριστική. Ο κορυφαίος Ελληνας ερμηνευτής Γιώργος Μαζωνάκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους δημοσιογράφους για τον σεβασμό που επέδειξαν στο πρόσωπό του και στην καλλιτεχνική του διαδρομή. Αναμένουμε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα διαμορφώσουν συνθήκες ειρήνευσης και αποτελεσματικής επίλυσης της επίδικης διαφοράς» τονίζεται στη νέα ανακοίνωση του τραγουδιστή.

mazonakis200542

Στενός φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη επισήμανε πως είναι στο χέρι της Βάσως να υπάρξει συμβιβασμός με τον αδελφό της. «Για να γίνει συμβιβασμός, είναι στο χέρι της Βάσως. Ο Γιώργος ήθελε να κάνει συμβιβασμό στα οικονομικά. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τι έφερε τη ρήξη. Είναι όλη η οικογένεια σε δύσκολη θέση και κυρίως ο Γιώργος. Ο Γιώργος έχει προετοιμαστεί για όλα αυτά» είπε. Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Ο Γιώργος διεκδικεί ορισμένα πράγματα που του ανήκουν. Δεν πηγαίνει στα δικαστήρια ούτε τον κλέφτη του σπιτιού του. Δεν είναι άνθρωπος των δικαστηρίων, είναι η φιλοσοφία του. Εχει βοηθήσει πολύ την οικογένειά του. Η Βάσω είναι η πιο ευνοημένη. Ο Γιώργος έχει συγχωρέσει τη Βάσω στο παρελθόν για διάφορες αταξίες. Στο παρελθόν έχουν συμβεί οικονομικές αταξίες». Τέλος, εξήγησε ότι ο τραγουδιστής είχε συγχωρήσει την αδελφή του στο παρελθόν, όταν είχαν διαφωνήσει πάλι για ζητήματα οικονομικής φύσης:

«Εχει δώσει δικαίωμα η Βάσω, και ο Γιώργος τη συγχώρεσε. Για να τα βρουν εξαρτάται μόνο από τη Βάσω. Δεν θα πήγαινε κανέναν ο Γιώργος στο δικαστήριο, ειδικά την αδελφή του. Ο Γιώργος δεν έχει κάνει το παραμικρό, αυτό φαίνεται από την αρχή» κατέληξε ο στενός φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...