Η Ανδρομάχη εξομολογήθηκε πώς η σχέση της με τον Λιβάνη έγινε από φιλική ερωτική!

Από φίλοι ζευγάρι

Kαλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά ήταν η Ανδρομάχη, η οποία μίλησε και για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη, με τον οποίο θα κρατά σε τρεις μήνες τον καρπό του έρωτά τους, αποκαλύπτοντας πώς η φιλική σχέση τους έγινε στην πορεία ερωτική.

«Είχαμε φιλική σχέση πάρα πολλά χρόνια. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον Γιώργο και απορώ πώς δεν ήταν. Δεν τον έβλεπα καν, ήταν φίλος μου. Δεν τον έβλεπα ως άνδρα. Λέγαμε για τα προσωπικά μας. Ηξερα τα πάντα και εκείνος για μένα. Δεν ξέρω πώς έγινε και ήρθε αυτό το μαγικό timing. Απορώ… Του λέω πώς περνούσαμε ο ένας δίπλα στον άλλον και δεν υπήρχε τίποτα. Είχαμε χημεία.

Εκείνος ξεκίνησε τις προσπάθειές του πέρυσι τον Μάρτιο, εγώ τον έβλεπα ακόμη ως φίλο. Δύσκολη μετάβαση. Του βγήκε, έκανε την κίνησή του πέρυσι κι έγινε. Αρχισε να αλλάζει το κλίμα, άλλαξε πολύ και έγινε ερωτική. Είναι απίστευτο, δεν ξέρω πώς δεν υπήρχε σπίθα. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.