Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

Ο TV πόλεμος της ξανθιάς!

Τα σενάρια για επιστροφή «βόμβα» της Μενεγάκη στον ANT1 έπειτα από είκοσι χρόνια και η Megaλη Σκορδά

Ποιο κανάλι θα κερδίσει την Ελένη Μενεγάκη και τη Φαίη Σκορδά τη νέα τηλεοπτική σεζόν; Ο πόλεμος της κερδοφόρας ξανθιάς έχει αρχίσει εδώ και καιρό στη μικρή οθόνη, αλλά τα τελευταία 24ωρα σαν να έχει καταλήξει η μπίλια στην τηλεοπτική ρουλέτα. Επειτα από τρία χρόνια στο Mega η Ελένη Μενεγάκη θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό της στις 5 Ιουλίου, οπότε κατεβάζει αυλαία η εκπομπή «Ελένη», ενώ για την ώρα δεν προβλέπεται μετακίνησή της σε άλλο κανάλι από τον Σεπτέμβριο.

mene0564

Ωστόσο, όμως, από τον Ιανουάριο του 2025 η Ελένη Μενεγάκη, όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, πάει ΑΝΤ1. Η αποχή της από το γυαλί θα έχει μικρότερη διάρκεια σε σχέση με την προηγούμενη φορά, που, όταν αποχώρησε από τον Alpha, έμεινε εκτός τηλεόρασης για έναν χρόνο. Φήμες θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να επανέρχεται στο «μαγικό γυαλί» στο β’ μισό της σεζόν, όχι με την παρουσίαση ζωντανής καθημερινής εκπομπής, αλλά για να αναλάβει ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα και συγκεκριμένα ένα φιλόδοξο σόου.

Το κανάλι που θέλει να αποκτήσει την Ελένη είναι ο ΑΝΤ1, ο σταθμός που την ανακάλυψε και την έκανε Νο 1. Οι διαδόσεις θέλουν στελέχη του σταθμού του Αμαρουσίου να αναζητούν ήδη για την Ελένη ένα ξένο ψυχαγωγικό φορμάτ, το οποίο θα της ταίριαζε ώστε να της το προτείνουν. Αν η ίδια πει το μεγάλο «ναι», τότε θα μιλάμε για μιαεπιστροφή βόμβα, 20 χρόνια μετά. Να θυμίσουμε ότι το 2005 αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 για να μετακομίσει στον Alpha και στις αρχές του 2025 είναι πιθανό να επιστρέψει. Στον ΑΝΤ1 θα ήταν ιδανικά να λήξει συμβολικά και την τηλεοπτική της καριέρα. Για πολλούς δεν φαντάζουν τυχαία τα λόγια του Νίκου Μαστοράκη!

mparka menegaki23054

Ο «χρησμός» Μαστοράκη

«Η Ελένη Μενεγάκη θα πάει στον ΑΝΤ1. Είναι πολύ απλό, πάντα ο δολοφόνος γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος, εκεί όπου έγινε σούπερ σταρ της ελληνικής τηλεόρασης. Η Ελένη στέφθηκε βασίλισσα στον ΑΝΤ1 και συνέχισε να κουβαλάει το σταριλίκι της στα κανάλια που υπηρέτησε αντί αδροτάτης αμοιβής. Θα ήθελα εκεί να τελειώσει ο κύκλος της θριαμβευτικά».

Και ενώ η Ελένη απασχολεί το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η ίδια κάνει στο Instagram αναρτήσεις από τον παράδεισό της, το ξενοδοχείο «Οnar», του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου στα Αχλα, και εύχεται «ένα καλοκαίρι γεμάτο όμορφες στιγμές και αξέχαστες αναμνήσεις». Από την άλλη μεριά, η Φαίη Σκορδά φαίνεται ότι είναι με το ένα πόδι στο Mega. Η εκπομπή της Σκορδά ολοκληρώνεται στον Σκάι την Παρασκευή 5 Ιουλίου, αλλά το συμβόλαιο της Φαίης με τον σταθμό λήγει στα τέλη Ιουλίου, οπότε επίσημα δεν θα βγει τίποτα νωρίτερα για τη συμφωνία της με τo κανάλι της Συγγρού. Η παρουσιάστρια ύστερα από 11 χρόνια θα ξαναπεράσει το κατώφλι του καναλιού, καθώς είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2013 μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, με προορισμό τότε τον ΑΝΤ1.

skorda0564

Η Σκορδά θα αποτελέσει τη μετεγγραφή της χρονιάς. Η Φαίη στο νέο της ξεκίνημα θέλει μαζί της τον δημοσιογράφο Αρη Καβατζίκη -ο οποίος δύσκολα φεύγει από το πλευρό της Δανάης Μπάρκα-, την τωρινή αρχισυντάκτριά της Αγγελική Γιαννακοπούλου, τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και τον Αγγελο Βουράκη, ο οποίος ασχολείται με το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής της. Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, θα επιστρέψει στην παραδοσιακή της ώρα, εκεί γύρω στις 09.45, με τρίωρη εκπομπή. Θα ακολουθεί το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και αμέσως μετά η νέα μεσημεριανή εκπομπή με τη Δανάη Μπάρκα.

Oυγγαρεζος: Απο το team της Ελενης στην «αγκαλια» της Φαιης;

Από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη στο πάνελ της Φαίης Σκορδά; Το έχει η μοίρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου να τον πολιορκούν οι ξανθές! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στήριξε με νύχια και με δόντια τη Μενεγάκη και την εκπομπή της στο Mega, παρόλο που κάποιες στιγμές η μεταξύ τους σχέση πέρασε και κρίση! Πλέον, όμως, η Σκορδά τον θέλει σαν τρελή στη δική της εκπομπή στο κανάλι της Συγγρού.

oug0564

Για να μείνει στο κανάλι, όμως, ο Ουγγαρέζος πρέπει να ξεπεραστούν κάποια παράπονά του με το κανάλι σε σχέση με τα μελλοντικά του επαγγελματικά σχέδια, ίσως με την παρουσίαση και δικής του εκπομπής. Και μέσα σε όλα αυτά, σφήνα στους Σκορδά – Ουγγαρέζο έχει μπει η Ναταλία Γερμανού, η οποία τον πολιορκεί για το μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου στον Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται».

Ως γνωστόν, η Γερμανού έχει αρχίσει τις διερευνητικές επαφές με κάποια πρόσωπα για την ανανέωση της ομάδας της την επόμενη τηλεοπτική περίοδο και, παρόλο που ο Ουγγαρέζος δύσκολα θα μετακινηθεί στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, εάν έχει πρόταση που τον καλύπτει αισθητικά και οικονομικά για καθημερινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, το brand name Ναταλία Γερμανού έχει τη δική του δυναμική.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...