Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

Coldplay «δαγκωτό» ψήφισαν οι vips

Αστραψαν τα φλας στο ΟΑΚΑ στις συναυλίες του δημοφιλούς βρετανικού ροκ συγκροτήματος

Οι Coldplay τραγούδησαν για «έναν ουρανό γεμάτο αστέρια» γεμίζοντας το ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου με 60.000 κόσμο, κάτι που επαναλήφθηκε και χθες, Κυριακή, στη δεύτερη συναυλία τους επί ελληνικού εδάφους. Το παγκοσμίου φήμης και πολυβραβευμένο συγκρότημα από τη Βρετανία, που μετράει πάνω από 80.000.000 πωλήσεις, προσέλκυσε, μεταξύ άλλων, στο πρώτο του live στην Αθήνα τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και ξένες διασημότητες όπως η Κάιλι Μινόγκ και ο Λίαμ Χέμσγουορθ.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου οι fans των Coldplay έσπευσαν να στηθούν στην ουρά, παρά τη ζέστη, προκειμένου να μπουν στο ΟΑΚΑ και να πιάσουν μια καλή θέση ώστε να απολαύσουν επί σκηνής το δημοφιλές γκρουπ. Και φυσικά ο τραγουδιστής Κρις Μάρτιν και η παρέα του τους αποζημίωσαν και με το παραπάνω, προσφέροντας ένα μοναδικό μουσικό show, από τα καλύτερα που έχουν δοθεί ποτέ στη χώρα μας. Από τις στιγμές της βραδιάς που ξεχώρισαν ήταν αυτή που ο frontman της μπάντας μίλησε ελληνικά, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στο κοινό της Αθήνας. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ευχαριστούμε! Είμαστε ευγνώμονες» είπε διά μικροφώνου στα ελληνικά ο Κρις Μάρτιν, με τους 60.000 θεατές να τον αποθεώνουν.

coldplay10641
Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στο τσακίρ κέφι

Ο 47χρoνος τραγουδιστής των Coldplay (πρώην σύζυγος της Γκουίνεθ Πάλτροου και νυν σύντροφος της Ντακότα Τζόνσον), σε άλλο σημείο της συναυλίας, ανέβασε στη σκηνή δύο κορίτσια από το κοινό, την Ελενα και την Αντρια, δύο Κύπριες αδερφές, που κρατούσαν ένα πλακάτ το οποίο έγραφε «Η μουσική των Colpdlay κάνει τη ζωή μας καλύτερη». Οπως έγινε γνωστό, η Αντρια νοσηλευόταν πριν από λίγο καιρό και τα τραγούδια του συγκροτήματος τη συντρόφευαν στο νοσοκομείο. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν «πετάξει» την ίδια ημέρα το πρωί από τη Λάρνακα, όπου ζουν, προκειμένου ν’ απολαύσουν το live. Οταν ανέβηκαν στο stage, λοιπόν, ο Κρις Μάρτιν τούς είπε: «Για το επόμενο τραγούδι εσείς οι δύο θα είστε το κοινό μου και… αντιπροσωπεύετε όλο το κοινό!» Αμέσως μετά εκείνες τραγούδησαν μαζί του «Everyday life».

coldplay10648
Σέλφι του Ντέμη Νικολαϊδη με τη σύντροφό του και την κόρη του

«Ενωση» μέσω της μουσικής

Μεταξύ των 60.000 fans των Coldplay το βράδυ του Σαββάτου ήταν πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και βέβαια πολλές διασημότητες, εγχώριες αλλά και διεθνείς. Η διάσημη μπάντα «ένωσε» κυβέρνηση και αντιπολίτευση μέσω της μουσικής, αφού τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι όσο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ παρακολούθησαν τη συναυλία, με τον τελευταίο να ποστάρει μάλιστα στα social media και selfie με το ταίρι του. Οπως αποκαλύφθηκε μέσα από βίντεο που ανέβηκαν σε Instagram και TikΤοκ, τον Κρις Μάρτιν και την παρέα του απόλαυσαν live και οι Κάιλι Μινόγκ, Τζο Τζόνας, Λουκ Εβανς και Λίαμ Χέμσγουορθ.

coldplay10643
Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ

Από την πρώτη συναυλία των Coldplay έκανε και την πρώτη διαδικτυακή ανάρτηση παρέα με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νικολαΐδου ο Ντέμης Νικολαΐδης. Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος των γηπέδων «ανέβασε» story στο οποίο καταγράφεται στο ΟΑΚΑ να ποζάρει χαμογελαστός με την αγαπημένη του αλλά και με την κόρη του (με τη Δέσποινα Βανδή) Μελίνα Νικολαΐδη. Κάπου εκεί κοντά ήταν και η Μαρίνα Βερνίκου με τους κουμπάρους της Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα, όπως επίσης ο Αντρέας Γεωργίου με τη σύντροφό του Σιμώνη Χριστοδούλου, οι οποίοι έχει γίνει γνωστό ότι σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον προσεχή Σεπτέμβριο.

coldplay10647
Ο Αντρέας Γεωργίου με τη Σιμώνη του και φίλους τους

coldplay10645
Τζο Τζόνας, Λίαμ Χέμσγουορθ

coldplay10646
Κάιλι Μινόγκ

coldplay10642
Μαρίνα Βερνίκου, Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης

coldplay1064

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...