Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Σόφη Ζαννίνου: «Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κόρη μου και με...

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό...

Μαρία Σολωμού: «Υπήρχε πολύ βρίσιμο, ήταν προσβλητικό»

Η Μαρία Σολωμού φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α....

«Grand Hotel»: Η Κυβέλη είναι έξαλλη με τον Ρήγα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand...

Δεν μας έφτανε τόσο, θέλει και ένα μισάωρο από το «Καλημέρα, Ελλάδα»...

Επεκτατικός ο ένας, σκληρό καρύδι ο άλλος! Ανένδοτος είναι...

Εξώδικο «Μαζώ» με αποδέκτη την αδελφή του Βάσω με φόντο την οικονομική διαμάχη τους

Έσταξε νέο δηλητήριο

Σε… σίριαλ με απρόβλεπτο φινάλε εξελίσσεται η δικαστική διαμάχη που έχει αρχίσει ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του Βάσω, με αφορμή τη διαχείριση της περιουσίας του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή! Αν και όλα έδειχναν ότι ο «εμφύλιος» που ξέσπασε μεταξύ των άλλοτε αγαπημένων συγγενών και συνεργατών βαίνει προς αποκλιμάκωση, ο «Μαζώ» επανήλθε με νέες αιχμές κατά της αδελφής του.

mazonakiss24054
Ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αδελφή του Βάσω

Στη νέα επιστολή του προς τα μέσα ενημέρωσης, μέσω της οποίας γνωστοποίησε ότι απέστειλε εξώδικη πρόσκληση στην ίδια του την εταιρία, προκειμένου να εξασφαλίσει την περιουσία του, μεταξύ άλλων, κατηγορεί ευθέως τη Βάσω ότι εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη και την αγάπη που της έδειξε.

«Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου, υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση, τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρίας μου από την απελθούσα διοίκηση. Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας, ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων» αναφέρει ο γνωστός τραγουδιστής στην αρχή της ανακοίνωσής του.

mazonakis200542

Ωστόσο, προκαλεί ενδιαφέρον η υποσημείωσή του, στην οποία γίνεται έμμεση, πλην όμως σαφής αναφορά στην αδελφή του: «Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς και αγαπημένους ανθρώπους σου, και να ανακαλύπτεις πως εκείνοι μόνο έτσι δεν σε είδαν, παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης» είναι η φράση με την οποία καταλήγει η επιστολή, την οποία υπογράφει ο λαϊκός βάρδος.

Σε προηγούμενη ανακοίνωση που είχε εκδώσει ο Γιώργος Μαζωνάκης, πριν από μερικές ημέρες, ουσιαστικά πετούσε το… μπαλάκι για «ειρήνευση» στην αδελφή του και επί σειρά ετών μάνατζέρ του, με την οποία διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις έως πρόσφατα, αναφέροντας ότι αναμένει «τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα διαμορφώσουν συνθήκες ειρήνευσης και αποτελεσματικής επίλυσης της επίδικης διαφοράς».

Aντιπαράθεση

Ακόμη πιο πριν οι δύο πλευρές φέρεται ότι ήταν αποφασισμένες να κρατήσουν χαμηλά τους τόνους της μεταξύ τους αντιπαράθεσης, με πληροφορίες να αναφέρουν τότε ότι ενδιαφέρονταν να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση για να μη φτάσουν στα δικαστήρια, σενάριο που αυτήν τη στιγμή δείχνει να απομακρύνεται. Η είδηση του χωρισμού των δρόμων των δύο αδελφών, η οποία έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στη showbiz, είχε γίνει με τον πλέον επίσημο τρόπο, με ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρίας Θεόδωρος Μαντάς και Συνεργάτες, που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση του 52χρονου δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή.

mazonakis1864

Οι νομικοί εκπρόσωποι ανακοίνωσαν ότι οι δύο πλευρές είναι σε μείζονα αντιδικία, που αφορά τη διασφάλιση της περιουσιακής κατάστασης και της επαγγελματικής διαδρομής του Γιώργου Μαζωνάκη. «Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμόδιων θεσμικών οργάνων της, έχει πλέον τον λόγο. Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή, με την εκδίκαση αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς» είχε αναφέρει ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Γκαλά στο Λονδίνο με guests τη Φουρέιρα και την ανανεωμένη Τατιάνα Μπλάτνικ

Το Λονδίνο όπως κάθε Οκτώβριο έχει την τιμητική του,...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...