Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Ποιες είναι οι παραγωγές που πήραν το πράσινο φως για τον Οκτώβριο...

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός και όχι τυχαία. Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Φεβρουάριο, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη αρχίσει τα μαγειρέματα για τον Σεπτέμβριο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κανάκης και ΑΝΤ1 έχουν έτοιμο το «Vinyλιο» για τη βραδινή ζώνη

Ο ΑΝΤ1 απαντά στον ανταγωνισμό με τον Αντώνη Κανάκη και την εναλλακτική εκπομπή «Vinyλιο» στη βραδινή ζώνη! 

Θλίψη για τη γηραιότερη λυράρισσα της Κρήτης

Η Κρήτη και η μουσική της παράδοση θρηνούν την απώλεια μιας σπουδαίας προσωπικότητας, της 94χρονης Ασπασίας Παπαδάκη, της πρώτης γυναίκας στο νησί που τόλμησε να αρπάξει τη λύρα και να μπει στον κόσμο της κρητικής μουσικής με τη δική της

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου τιμά εις διπλούν τον Μανώλη Λιδάκη

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου τιμά εις διπλούν τον Μανώλη Λιδάκη,...

Το παράπονο του Δημήτρη Μακαλιά για τον ΑΝΤ1

«Μάλλον ο ΑΝΤ1 είναι πολύ μπροστά»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» πέτυχε τον Δημήτρη Μακαλιά σε μια εκδήλωση ενημέρωσης για τη νέα τεχνολογία ΑΙ και του απέσπασε δηλώσεις. Ο γνωστός παρουσιαστής εξέφρασε το παράπονό του προς τον ΑΝΤ1 για το «κόψιμο» της εκπομπής «I love Σουκού».

«Η τεχνολογία ΑΙ μάλλον είναι το μέλλον και σε μερικά χρόνια μάλλον δε θα χρειάζεται ούτε εμάς η τηλεόραση για να βγάλει κάποιος μια εκπομπή. Θα κάνει όλη τη δουλειά μόνη της η ΑΙ. Μάλλον ο ΑΝΤ1 είναι πολύ μπροστά και σκέφτηκε ότι το ΑΙ έχει μπει στη ζωή μας και σου λέει, κάτσε να διώξουμε λίγους λίγους να κάνει όλη τη δουλειά η τεχνολογία μόνη της» ανέφερε εμφανώς ενοχλημένος ο Δημήτρης Μακαλιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

«Με φλερτάρουν μόνο νεότεροι άντρες – Οι συνομήλικοι δεν με βλέπουν»

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως τη φλερτάρουν άντρες μικρότερης ηλικίας καθώς οι συνομήλικοί της όπως είπε δεν τη βλέπουν καν.

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»