Ο Σεφερλής μένει Σκάι και με night show

Stand up comedy

Τηλεαστέρες έχουν χάσει τον ύπνο τους, καθώς τα κανάλια δεν έχουν φιξάρει ακόμη το νέο τους πρόγραμμα και τους έχουν στο περίμενε! Αλλά κάποιος κοιμάται ήσυχα, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάρκο Σεφερλή!

Ο δημοφιλής ηθοποιός συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Σκάι και τη νέα σεζόν, καθώς το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» αναμένεται να συνεχιστεί και τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα μείνει μόνο εκεί.

O Μάρκος Σεφερλής από του χρόνου θα παρουσιάσει και ένα βραδινό σόου με στοιχεία stand up comedy, με τον ίδιο να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έχει στα χέρια του τα δικαιώματα από ξένα φορμάτ τα οποία ταιριάζουν στο ταμπεραμέντο και το επικοινωνιακό χάρισμα του Μάρκου με τον κόσμο. Το ποιο ακριβώς θα είναι το κωμικό project που θα επιλεχθεί θα το ανακοινώσουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...