Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Η σχέση μου με τον Αλέξανδρο Ρήγα τελείωσε πολύ μετά το φινάλε του Dolce Vita»

«Δε νομίζω να πάρω πίσω το ‘delete’ στον Ρήγα»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αείμνηστη Άννα Παναγιωτοπούλου, στον Στηβ Κακέτση, στον Αλέξανδρο Ρήγα, αλλά και στον Γιώργο Μαρίνο.

Στην αρχή της συνέντευξης, η Κατιάνα Μπαλανίκα αναφέρθηκε στην Άννα Παναγιωτοπούλου, στη σειρά Dolce Vita, αλλά και στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ρήγα: «Μέχρι και σήμερα ο κόσμος με σταματάει στον δρόμο και μου λέει για το Dolce Vita. Υπήρξε ένα διάστημα που η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν ήταν καλά και αυτό ήταν στενάχωρο. Η σχέση που είχαμε με την Άννα υπήρχε και στο Dolce Vita, όλες οι σαχλαμάρες που κάναμε οι δυο μας, τις κάναμε και εκεί. Η Σάσα ίσως αγαπήθηκε γιατί έλεγε πράγματα που δε θα τολμούσαν να πουν κάποιες γυναίκες. Η ατάκα με την οικοδομή είχε βγει από φίλο μου. Η σχέση μου με τον Αλέξανδρο Ρήγα τελείωσε πολύ μετά το φινάλε του Dolce Vita. Δε νομίζω να πάρω πίσω το ‘delete’ στον Ρήγα, όταν πιστεύω ότι μπορεί να ξαναπονέσω ή να χαλάσω την ψυχή μου, δε θέλω».

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον Στηβ Κακέτση: «Στο μυαλό μου είναι σαν να μην έχει φύγει, σαν κάπου να βρίσκεται. Ο Στηβ είχε πέσει σε κατάθλιψη εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων, δεν ήταν πια ο Στηβ που ήταν παλιότερα. Από τα μάτια του μόνο καταλάβαινες τι γινόταν. Έπρεπε να σταθώ στον Στηβ γιατί ο γιος μου δεν μπορούσε να είναι εδώ».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο:  «Με τον Γιώργο Μαρίνο συναντηθήκαμε για πρώτη φορά όταν ήμουν στην σχολή, μου είχε πει να πάψω να είμαι τσολιάς και να γίνω γυναίκα. Υπήρχε ένας έρωτας και μια κτητικότητα μεγάλη από τον Γιώργο, θύμωσε πολύ όταν παντρεύτηκα».

Στο τέλος, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: «Θα μπορούσα να κάνω κάτι στην τηλεόραση, αλλά δε με έχουν στο μυαλό τους. Νομίζω μου έχει μείνει η ρετσινιά της show woman ή της κωμικού, ενώ δεν ήμουν τίποτα από τα δύο. Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση, αν και ακούω ότι οι συνθήκες δεν είναι τόσο καλές».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα