Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Η πρώην σύζυγος του Αίαντα Μανθόπουλου αποκάλυψε ότι δώρισαν τα όργανά του

«Όσο περίεργο κι αν ακούγεται θα ήθελα να δω τους ανθρώπους που πήραν τα μάτια του»

Η πρώην σύζυγός του Αίαντα Μανθόπουλου, Στέλλα Τσιάτσιου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κοινή τους ζωή, αλλά και στον λόγο που αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του.

Στην αρχή της συνέντευξης η Στέλλα Τσιάτσιου αναφέρθηκε στην κοινή του ζωή: «Ο Αίας ήταν ένα μεγάλο παιδί. Δεν ενηλικιώθηκε ποτέ, δεν ωρίμασε ποτέ. Εγώ πάντα προσπαθούσα να το παίξω μαμά στον Αία. Ο Αίας ήταν πολύ καλλιτέχνης για να δεχθεί συμβουλές ή να μπει σε καλούπια και γίνονταν απίστευτοι καβγάδες, οι οποίοι συνήθως λήγανε με κάποια πόρτα που χτυπούσε απότομα και ο Αίας έφευγε. Και γυρνούσε μετά από μισή, το πολύ μια ώρα και μου έλεγε, “ωραία, πάμε τώρα να σε κεράσω ψαράκι”».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανά του: «Ο Αίας είχε φύγει. Ήταν ένα μηχάνημα που συντηρούσε το σώμα του, το οποίο εγώ ένιωθα ότι ταλαιπωρείται κιόλας. Η κόρη μου ήταν αυτή που πήρε πρώτη την απόφαση να δωρίσουμε τα όργανα του μπαμπά της για να μπορέσουμε να δώσουμε ζωή σε άλλους ανθρώπους. Στον γιο μου πήρε λίγο παραπάνω χρόνο, με ρώτησε τη γνώμη μου και του είπα ότι πιστεύω ότι ο μπαμπάς του θα ήθελε να κάνει μια τόσο μεγάλη αυλαία. Ο Αίας έδωσε ζωή σε πέντε ανθρώπους. Τα νεφρά του πήγαν σε ανθρώπους που έκαναν αιμοκάθαρση για 6 και 8 χρόνια. Το ήπαρ του πήγε σε έναν ασθενή με μεγάλη προβλήματα και θεραπείες, και τα ματάκια του. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται θα ήθελα να δω τους ανθρώπους που πήραν τα μάτια του. Δε ξέρω πως θα μπορέσω να διαχειριστώ να δω τα μάτια του να με κοιτάνε ξανά».

«Τη σύντροφό του δεν την ενημερώσαμε για την απόφαση να δωρίσουμε τα όργανά του γιατί είχε χαθεί η επαφή πλέον. Δε νομίζω να έφερνε αντίρρηση. Ήξερε το μεγαλείο της ψυχής του Αία και ήξερε ότι αυτό ήταν κάτι που σίγουρα θα το ήθελε» ανέφερε στο τέλος της συνέντευξης η Στέλλα Τσιάτσιου.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα