Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μετά το χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης...

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην πρόβα...

«Ο Γιατρός»: Βλέποντας την Κέλλυ και τον Γρηγόρη να έχουν έρθει κοντά,...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός».Βλέποντας την Κέλλυ...

Νίνα Λοτσάρη: «Τρώω ό,τι θέλω απλά τρώω λίγο»

Η Νίνα Λοτσάρη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Θοδωρής Μαραντίνης: «Γιατί στο γάμο έχεις συνεπιμέλεια και ξαφνικά με το που...

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια συνέντευξη σε διαδικτυακή εκπομπή...

Πρώτη ήττα για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Εχασε την πρώτη δικαστική μάχη με την αδελφή του ο Γιώργος Μαζωνάκης, καθώς απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον της για ένα ακίνητο στη Μύκονο, το οποίο διαχειριζόταν εταιρία στην οποία μετείχαν οι δυο τους από κοινού με τον σύζυγο της Βάσως Μαζωνάκη!

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Γιώργου Μαζωνάκη κατά της αδελφής του και επί σειρά ετών στενής συνεργάτιδάς του είχε συζητηθεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς πριν από περίπου έναν μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως, το δικαστήριο τελικά την απέρριψε, καθώς τα ασφαλιστικά μέτρα ήταν έτσι διατυπωμένα από τον προηγούμενο δικηγόρο του Γιώργου Μαζωνάκη που ο δικαστής έπρεπε να αποφασίσει αν η αδελφή του γνωστού καλλιτέχνη είχε καταχραστεί χρήματα ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη εξέλιξη, άσχετα από τον λόγο που συνέβη, αποτελεί για τον τραγουδιστή μια χαμένη ευκαιρία για να διασφαλίσει κατά κάποιο τρόπο «την περιουσιακή του κατάσταση και την επαγγελματική του διαδρομή», όπως τόνιζε μέσω του δικηγόρου του. Πλέον, αναμένει το επόμενο δικαστήριο και, συγκεκριμένα, τη συζήτηση της κύριας αγωγής, με την οποία θα κριθεί η ουσία της υπόθεσης.



Δοκιμασία από τον Θεό

Ο 52χρονος λαϊκός βάρδος πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου, είχε αναφερθεί στη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του Βάσω, εκφράζοντας το παράπονό του για όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς και τον αφορούν. Είχε παραδεχτεί, μάλιστα, ότι η σχέση με τους γονείς του δεν είναι ίδια με πριν. «Είναι μία υπόθεση η οποία ούτε και εγώ, στα 50 μου χρόνια, δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί και μου συνέβη αυτό. Μια δοκιμασία, πιστεύω, που μου βάζει ξανά ο Θεός για να δει αν θα αλλαξοπιστήσω» είχε δηλώσει ο γνωστός τραγουδιστής. Σε επιστολή του προς τα μέσα ενημέρωσης, μέσω της οποίας ο Γιώργος Μαζωνάκης γνωστοποιούσε ότι απέστειλε εξώδικη πρόσκληση στην ίδια του την εταιρία προκειμένου να εξασφαλίσει την περιουσία του, είχε κατηγορήσει, επίσης, τη Βάσω Μαζωνάκη ότι εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη και την αγάπη που της έδειξε.

Η είδηση του χωρισμού των δρόμων των δύο αδελφών είχε γίνει με τον πλέον επίσημο τρόπο, με ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρίας Θεόδωρος Μαντάς και Συνεργάτες, που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση του 52χρονου δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή. Οι νομικοί εκπρόσωποι ανακοίνωσαν πως οι δύο πλευρές είναι σε μείζονα αντιδικία, προσθέτοντας: «Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμόδιων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον τον λόγο. Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Ο αστυνομικός πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη παντρεύτηκε τον… κλώνο της

Ο «ωραίος σωματοφύλακας» και πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη...

Η Δούκισσα και η trans εγγονή της!

Γεννήθηκε αγόρι, επέλεξε να είναι κορίτσι και ωραία καλλιτέχνιδα....

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...