Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Σταμάτης Φασουλής: «Αυτό το woke και το πολιτικά ορθό είναι ασφυκτικό»

«Έπιασα τον εαυτό μου να αυτολογοκρίνεται, λέγοντας αυτό μην το γράψεις»

Ο Σταμάτης Φασουλής παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολιτική ορθότητα στην τέχνη.

Όταν ξεκινήσατε την πορεία σας, η κοινωνία ήταν διαφορετική. Τότε λέγαμε τι θα πει η γειτονιά, τώρα λέμε τι θα γραφτεί στα social…

Ενώ παλιά το κουτσομπολιό γινόταν σε μικρές ομάδες, σε κάθε γειτονιά,, τώρα γίνεται σε πανελλαδικό επίπεδο. Είναι και κάτι άλλο που λανσάρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που λογοκρίνουν πια μέχρι και την τέχνη. Αυτό το woke και το πολιτικά ορθό είναι ασφυκτικό. Έπιασα τον εαυτό μου να αυτολογοκρίνεται, λέγοντας αυτό μην το γράψεις. Δεν είναι δυνατόν. Δεν σκεφτόμουν επί χούντας και έγραφα ότι μου ερχόταν στο κεφάλι και θα σκεφτώ τώρα μη μου πουν ότι δεν είμαι πολιτικά ορθός; Μη σώσω και είμαι!

Όλο αυτό γεννά μια αποστείρωση των πάντων, μια αντισηψία, ένα betadine σε όλα τα πράγματα, ακόμα και στα συναισθήματα. Δεν είναι έτσι, όμως, δεν θα βάλεις στο συναίσθημα χλωρίνη. Δεν είναι μόνο αυτό. Αρχίζουν και επεμβαίνουν στην τέχνη, απαγορεύουν βιβλία σε ορισμένες πολιτείες, λέξεις. Η ελληνική γλώσσα έχει χιλιάδες λέξεις για ένα θέμα. Δεν μπορεί να απαγορεύσεις τις μισές. Κόβεις και τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας. Και αυτό το σ…ξεργάτρια παραπέμπει σε κάτι πολύ βάρβαρο, περισσότερο από την πόρ…η. Η πόρ…η υπάρχει και στο Ευαγγέλιο, η σ…ξεργάτρια δεν ξέρω αν υπάρχει στις τούνδρες. Μου θυμίζει κάτι το μεσαιωνικό.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα